2009 Haziran Anneleri!!

Beni listeden çıkarabilirsiniz, bebeğimi kaybettim dün gece...
Benden size bir tavsiye, kanamalarınızı asla hafife almayın
Ben belki de dr'umun kurbanı oldum.

canım benim çok geçmiş olsun, çok üzüldüm inan
ltf güçlü olmaya çalış, hayırlısıyla kavuşacaksın eninde sonunda meleğine.

gebelik takvimi yapmıstım 1 hafta önce sildim neden umut tasıyamıyorum ben sanki öbür bebeğim gibi15 hafta olunca bunuda kaybedicem gibi allahım nası geccek bu günler öbür bebeğimdede hersey normaldi simdi idrar testimde bide protein cıktı 25 mg dr önemsemedi ama ben her ayrıntıyı önemsiyorum işte

MRL-26 canım cok üzüldüm bilirim o acıyı teselliye kelimeler yetmez ama allahın takdiri mutlaka bir hayır vardır ben hep öyle düşünüp teselli olmaya calıstım rabbim bidaha yasatmaz inşallah

:teselli:ben buradayım canım benim. böyle güçsüz durursan olmaz ama. eninde sonunda allahın dediği oluyor ve hayırlısı neyse onu veriyor bize inan.
sen yap takvimini, bak ben öğrendiğim gün yaptım
kötü düşünmeyelim, kötüyü çağırmayalım
herşey çok güzel olacak, dua edip inanalım hissedelim yeter

:teselli:ben buradayım canım benim. böyle güçsüz durursan olmaz ama. eninde sonunda allahın dediği oluyor ve hayırlısı neyse onu veriyor bize inan.
sen yap takvimini, bak ben öğrendiğim gün yaptım
kötü düşünmeyelim, kötüyü çağırmayalım
herşey çok güzel olacak, dua edip inanalım hissedelim yeter

inşallah dediğin gibi olur canım korkudan kızımada söylemedim o hayal kurmasın dedim cok acı bişey bilmiyorum yasadınmı allahım kimselere yasatmasın hele bide hersey yolunda giderken hiç beklemediğin bir anda olunca insan neye uğradığını sasırıyo inşallah yasamam bidaha senin nası gidiyo hamişlik

O kadar üzüldüm ki anlatamam, ama lütfen inancını kaybetme...

günaydınn arkadaşlar :teytey:

canım çok geçmiş olsun inş. bi dahakine tutunacak bebeğin:teselli:

yaşamadım allah bir daha ne sana ne kimseye yaşatsın inşallah canım.
kendimi senin yerine koyunca ne kadar zor olduğunu tahmin ediyorum. haklısın ne düşünsen. ben bile nasıl korkuyorum bir şey olacak her an diye. ama sevdiklerimle paylaşmadan da duramıyorum:1rolleyes:
30 ekimde kese görmeye gideceğiz inşallah bi de kalp atışı dedi ama kızlar kafamı karıştırdı, kalp atışlarını duyacaksın mı göreceksin mi dedi bilemiyorum.:bbo:
senin 2 hafta önce, keseyi görmüşsündür. kalp atışları ne zaman duyuluyor canım?

yaşamadım allah bir daha ne sana ne kimseye yaşatsın inşallah canım.
kendimi senin yerine koyunca ne kadar zor olduğunu tahmin ediyorum. haklısın ne düşünsen. ben bile nasıl korkuyorum bir şey olacak her an diye. ama sevdiklerimle paylaşmadan da duramıyorum:1rolleyes:
30 ekimde kese görmeye gideceğiz inşallah bi de kalp atışı dedi ama kızlar kafamı karıştırdı, kalp atışlarını duyacaksın mı göreceksin mi dedi bilemiyorum.:bbo:
senin 2 hafta önce, keseyi görmüşsündür. kalp atışları ne zaman duyuluyor canım?

canım ben 5+5 de dra gittim keseyi gördük kalp atısları bu fhaftada duyulamaz dedi dr ama cok yavas yavas atımlar duyuldu bugün 6+4 tekrar cağırdı kalp atıslarının hızlandığını görmek için sen dr agittiğinde ne kadarlık olcak

olmazmı benim gaz sorunum cok oldugu için bel ağrımı bastırıo ama normal olcak bunlar bu aylarda ben deneyimliyim tabi 6 yasında bi kızım var dünyalar güzeli ayy nası doğurmusum onu sasıyorum nkendime şlimdi cok telaslıyım o zaman değildim nedense

canım ben 5+5 de dra gittim keseyi gördük kalp atısları bu fhaftada duyulamaz dedi dr ama cok yavas yavas atımlar duyuldu bugün 6+4 tekrar cağırdı kalp atıslarının hızlandığını görmek için sen dr agittiğinde ne kadarlık olcak

benim hesabıma göre 5+6 olacak.
benim hesabıma göre diyorum çünkü,son gittiğimde doktor 4 hafta küsür gün dedi. ama gebelik başlangıç tarihin de 19 eylül ona göre hesaplıyoruz dedi.(mikro benim) bu da 3 hafta 5 gün yapıyor.kafamçokkarıştı
gidince netleşir yani.
sen ne dersin??:uhm:

ben sizlerden baska kimseyle papylasamadım sevincimi uzunca bi sürede söylemeyi düşğünmüyorum bakalım artık hayırlısıyla nasip eder inşallah allahım

:nazar:
olmazmı benim gaz sorunum cok oldugu için bel ağrımı bastırıo ama normal olcak bunlar bu aylarda ben deneyimliyim tabi 6 yasında bi kızım var dünyalar güzeli ayy nası doğurmusum onu sasıyorum nkendime şlimdi cok telaslıyım o zaman değildim nedense

herşey çok güzel olacak canım inşallah.
ama şöyle düşün nihayetinde senin dünyalar güzeli bir kızın var, annesin, anneliği tattın:nazar:
ya biz ne yapalım bak, şükret haline her zaman olur mu canım?:Saruboceq:

benim hesabıma göre 5+6 olacak.
benim hesabıma göre diyorum çünkü,son gittiğimde doktor 4 hafta küsür gün dedi. ama gebelik başlangıç tarihin de 19 eylül ona göre hesaplıyoruz dedi.(mikro benim) bu da 3 hafta 5 gün yapıyor.kafamçokkarıştı
gidince netleşir yani.
sen ne dersin??:uhm:

ben 6 + olmadan gitme derim canım kalp atışları o zaman duyulmuyo genelde dr keseyi görür benim gibi 1 hafta sonra tekrar gel der sen bilirsin ama bence 6+1 den önce gitme derim erken oluyo

sebeyza canım bende de gaz sorunu var bir de ben çok iştahlıyımdır normalde şimdi yediklerim şişkinlik yapıyor hemen halbuki daha ne kadar bebiş di mi

:nazar:

herşey çok güzel olacak canım inşallah.
ama şöyle düşün nihayetinde senin dünyalar güzeli bir kızın var, annesin, anneliği tattın:nazar:
ya biz ne yapalım bak, şükret haline her zaman olur mu canım?:Saruboceq:

inşallah sende tadarsın canım kac yasındasın sen mikro neden

X