2009 Haziran Anneleri!!

Kızlar slm, size birşey soracağım,
Benim 5 haftam bitti ve 20 Ekim gibi kontole gidicem, anladığım kadarıyla da dr vajinal ultrasonla bakacak, yanımda eşim de olacak, bu durumun beni rahatsız edeceğini düşünüyorum (dr erkek), sizin ne gibi tecrübeleriniz var bununla ilgili?

allah izin verirse düşük yapmassam ve bebekte herhangi bir problem olmazsa bende haziran annesi olacağım

Benim 5 haftam bitti ve 20 Ekim gibi kontole gidicem, anladığım kadarıyla da dr vajinal ultrasonla bakacak, yanımda eşim de olacak, bu durumun beni rahatsız edeceğini düşünüyorum (dr erkek), sizin ne gibi tecrübeleriniz var bununla ilgili?

ben 4+4 günlükken gitmiştim doktorum karından baktı niye vajinal ultrasyonla bakacakki :uhm:

yok üzülmeyin ama..ben onun için yazmamıştım..insanları üzmekten çok korkuyorum.zaten haziran anneleri sayfasında var konum..öyküm artık yok baslıgında..ben sadece herhangi bir sıkıntınızda yardım ederim diyorum..Allah sizlere göstermesin.evet dogduktan sonra 40.gün kaybettim.sahiden çok zor..

başın sağolsun canım. çok ince ve düşüncelisin. benim gebeliğim 4,5 haftalık daha çok yeni. sabırla bekliyorum ultrasonda görmeyi ve dua ediyorum bir terslik olmaması için.sevgler...

ceylan canım bendede şişkinlik gaz ve idrara çıkma var bunlar normal şeyler endişelenme tatlım hım bu arada benim göğüslerdede bi hassasiyet var artık elleyince ağrıyo gibi acı hissediyorum

evet göğüsler benimde 10 gündür dediğin gibi şişler ve acıyolar.ama sanki geçen hafta tam adet tarihimde dahada kötülerdi. bide bu gazdan ve şişkinlikten galiba karnımda böyle ağrı değil ama bi ağırllık var

aynen canım benimkide iyice sertleşti taş gibi oldu...normalde asla karnım çıkmaz benim ,52 kiloyum ama hayatımda göbek görmemiştim kendimde...şimdi karın sertleşmiş ve biraz belirginleşmiş,ve bir türlü inmiyor...şimdiden böyleyim ileriki ayları düşünemiyorum bile...:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

aynen arkadaşlar bende de büyük bi şişkinlik ve gaz problemi var.görseniz 5 ayık sanırsınız:)halbuki sadece 5 haftalık.bide şişkinlikle beraber bide ağırlık var karnımda. bugün kuru meyve aldım birsürü kendime umarm işe yarar bakalım.bide çok seyrekte olsa adet sancısına benzer kasılma oluyo bende.günde 1-2 kere.sizlerde de oluyormu bu?normalmi bu?

Listemizin son hali...

yenilistexb9.jpg

eksm5.jpg

teşekkür ederim canım eklediğin için.ellerine sağlık

benim 15 haftalık bebişim hersey normalken karnımda öldü kontrolde farketti dr 6 yasında dünyalar tatlısı bi kızım var ama simdi daha önce yasadıklarımı yasamaktan cok korkuyorum inşallah yasamam
allahım kimselere yasatmasın banada yasatmasın inşallah amin

Amin canim... Herkes endise duyuyor elde olmadan. Rabbim hepimizin mutlulugunu tamamina erdirir insallah.

Allah izin verirse düşük yapmassam ve bebekte herhangi bir problem olmazsa bende haziran annesi olacağım

Insallah canim. Bebegin hayirli olsun.

Cnm ben 2.defadır vajinal ultrason oluyorum esımde yanımda ve dr.um erkek zaten hemsıre senı hazırlıyo ortunu ortuyo ve dr ve esın sonradan gırıyo ınan en ufak rahatsız olmuyosun ıcını ferah tut,kızlar bu arada vajınal ultrasondan korkmayın hıcbırsey olmuyo ve bebıslerınızı daha net goruyorsunuz :CüvCüv: optum hepınızı

Merhaba arkadaşlar,

aranıza yeni katıldım :)
cumartesi günü 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim :)
kan testinde bcg 7200 çıktı..normal midir?..

günaydın arkadaşlar, ben bu sabah kendi doktoruma gittim nihayet, geçen haftaki maceralarımı hatırlarsınız herhalde, kan verdim öğleden sonra sonuç çıkacak, doktorum öncelikle çok sevindi, 10 gün geçtiğini söyledim adamın gözleri ışıldadı sağolsun sevincini paylaştı benimle, çıkacak olan değere göre konuşacağız tekrar, değerin 1000 in üzerine çıksın ultrasonla öğle bakarız , şimdi birşey belli olmaz dedi, heyecanla bekliyorum,

kızlar bu arada benim ağrılarım artık yok denecek kadar azaldı, önceden adet ağrıları kadar şiddetli olmasa da ağrılarım vardı kasıklarımda şimdi yok, siz de durumlar nasıl?

Merhaba arkadaşlar,

aramıza hoşgeldin tatlım, değerin bence süper, gözün aydın, darısı başıma inşallah, 4 haneli değerleri bir görseydim hayırlısıyla....

Merhaba arkadaşlar,

hoşgeldin canım aramıza sonucun gayet normal bende 5 haftalıkken yaptırdığımda 5400 çıkmıştı

günaydın arkadaşlar, ben bu sabah kendi doktoruma gittim nihayet, geçen haftaki maceralarımı hatırlarsınız herhalde, kan verdim öğleden sonra sonuç çıkacak, doktorum öncelikle çok sevindi, 10 gün geçtiğini söyledim adamın gözleri ışıldadı sağolsun sevincini paylaştı benimle, çıkacak olan değere göre konuşacağız tekrar, değerin 1000 in üzerine çıksın ultrasonla öğle bakarız , şimdi birşey belli olmaz dedi, heyecanla bekliyorum,

kızlar bu arada benim ağrılarım artık yok denecek kadar azaldı, önceden adet ağrıları kadar şiddetli olmasa da ağrılarım vardı kasıklarımda şimdi yok, siz de durumlar nasıl?

öğleden sonra güzel haberlerini bekliyoruz canım.benim bu sefer kasıklarımda hiç ağrı olmadı zaten bi de bulantılar ve sinirlilik hali olmasa herşey yolunda gidiyo şimdilik

çok teşekkürler arkadaşlar
hepimiz için sorunsuz,mutlu bir dönem olur inşallah..hep dua ediyorum..
sat 1 eylül..ben de haziran anne adayı mı oluyorum yoksa mayıs mı acaba?

kızlar günaydın ben de dün kan testi yaptırdım bhcg 1542 çıktı son adet tarihim 6 eylüldü ,ilk bebeğim olacak inşallah daha doktora gitmedim yarın gitmeyi düşünüyorum bizim çok zor oldu problem vardı inş. güzel paylaşımlarda bulunuruz geçmiş sayfalara hızlıca göz attım görüşmek üzere kendinize iyi bakın

allah tamamına erdirsin arkadaşım.....bizim satlarımız aynı 06 eylül.....muhtemel doğum tarihimizde 13 haziran....benimde ilk hamileliğim....bende henüz dr gitmedim......bende şimdilik bulantı falan yok sık idrara çıkma ve göğüslerde şişkinlik var ayrıca karında da tabiii......sende durumlar nasıl?

arkadaşalr bende bugün dr a gititm adetim gecikmişti evdeki idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim.. bu sabah dr a gittim ve keseyi gördük şükürler olsun..sat tarihim 1 eylül.. usg de 5 hafta 1 günlük gözüktü kesemiz.. dua edin banada.. çok endişelyim nedense.. bir kalp atışını duyabilsem rahatlıcam inş.. ben karından baktırdım vajinal usg den baktırmadım.. karından öyle göründü.. bakaım c.teis gene gidecem kısmetse.. her hafta bakıcaz dedi..umarı hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize amin..

arkadaşalr bende bugün dr a gititm adetim gecikmişti evdeki idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim.. bu sabah dr a gittim ve keseyi gördük şükürler olsun..sat tarihim 1 eylül.. usg de 5 hafta 1 günlük gözüktü kesemiz.. dua edin banada.. çok endişelyim nedense.. bir kalp atışını duyabilsem rahatlıcam inş.. ben karından baktırdım vajinal usg den baktırmadım.. karından öyle göründü.. bakaım c.teis gene gidecem kısmetse.. her hafta bakıcaz dedi..umarı hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize amin..

hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin :)) sat tarihlerimiz aynı..ben de 10 gün sonra tekrar gideceğim kalp atışlarını duymak için..ben de çok heyecanlıyım..inşallah herşey hep güzel gider..

herkese merhaba arkadaşlar. yeni haziran anneleri aramıza hoşgeldiniz:) inşallah sayımız gün geçtikçe artar ve hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız. benim sat 29 eylül. şu an 6+3 oldum. ben de geçen hafta p.tesi gördüm keseyi,daha çok minik tabiki. ama perşembe günü hafif bi kanama yaşadım, kırmızı olduğu için çok korktum,hemen doktora koştum. 10 gün rapor verdi,istirahat edeckesin dedi,bir de progestan kullanıyorum zaten. kızlar herhangi bi leke,kanama başınıza gelirse sakın ihmal etmeyin,düşük tehdidi oluyormuş.en azından gidemeseniz bile doktorunuzu hemen arayın.çok şüükür benim çok az o gün geldi ve bi daha gelmedi,inşallah da gelmez.ayın 21 inde de kalp atışı için gidicem,bi de onu duyunca inanılmaz rahatlıycam. bu arada dün burnum kanadı hayatımda ilk kez,hamileliktenmiş.böyle bişi başınıza gelirse korkmayın.arkadaşlar hepinizin bulantısı var mı?benim var ama çok hafif,normal mi?

Merhaba arkadaşlar az önce kan testi sonucum geldi bende hamişim rabbime şükürler olsun kucağima aldiğim günleride göstersin inş. Allahim tüm isteyenlerin yüzünü tez zamanda güldürsün.bende haziran annesiyim yani.

tebrik ederimmmmm nesecrin.....allah kucağına alıp büyütmeyide nasip etsinnn....

X