Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ilk 3 ay haftada 1 2 kere serbest diyorlar tabi ondada dikkatli olmak şartıyla sonra 6. ve 7. aydan itibaren önermiyorlar benim bildiklerim bu tatlım
canım polis yada askermisiniz meslektaşmıyız diye merak ettimde
tebrik ederim canım benimde son sat 5 eylüldü. sen sanırım 5hafta 1 günlük hamişsin :CüvCüv:
cnm ben gıttıgımde 5+4 tum vajınal baktı dr kesemız gorundu ama dr bebegın 5 falan oldugunu soyledı 4-5 gun sonrada kalp atısnı duyduk
selam hanımlar...uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum ama bugun foruma üye oldum...çünkü sizden ögrenebilecegim ve birlikte paylaşabileceğimiz cok sey oldugunu düsünüyorum...kısmet olursa 2 haziran annesi olucam:):CüvCüv::CüvCüv:
selam hanımlar...uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum ama bugun foruma üye oldum...çünkü sizden ögrenebilecegim ve birlikte paylaşabileceğimiz cok sey oldugunu düsünüyorum...kısmet olursa 2 haziran annesi olucam:):CüvCüv::CüvCüv:[/Qa
aramıza hoşgeldin canım
allah kısmet ederse bende 3 haziran annesi olacağım
yarın doktor kontrolüm var bebeğimin kalp atışlarını duymaya gidecem
sen hiç doktora gittin mi keseyi ve kalp atışlarını gördün mü
cnm ben gıttıgımde 5+4 tum vajınal baktı dr kesemız gorundu ama dr bebegın 5 falan oldugunu soyledı 4-5 gun sonrada kalp atısnı duyduk
selam hanımlar...uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum ama bugun foruma üye oldum...çünkü sizden ögrenebilecegim ve birlikte paylaşabileceğimiz cok sey oldugunu düsünüyorum...kısmet olursa 2 haziran annesi olucam:):CüvCüv::CüvCüv:
kızlar ben bu kanguruya bayıldım fiyatıda çok iyi taşıma askısı da deniyor sizinlede paylaşmak istedim
selam hanımlar...uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum ama bugun foruma üye oldum...çünkü sizden ögrenebilecegim ve birlikte paylaşabileceğimiz cok sey oldugunu düsünüyorum...kısmet olursa 2 haziran annesi olucam:):cüvcüv::cüvcüv:[/qa
aramıza hoşgeldin canım
allah kısmet ederse bende 3 haziran annesi olacağım
yarın doktor kontrolüm var bebeğimin kalp atışlarını duymaya gidecem
sen hiç doktora gittin mi keseyi ve kalp atışlarını gördün mü
tesekkur ederim:)
ben 9gun once gittim doktora bebegi gordum ..ama cok kucuk ne kadar lik oldugunu soyleyemem dedi doktor .10gun sonra gel dedi...bakalim cumartesi gidicez kismetse ...
senin ilk hcg değerlerin neydi ve kaçıncı günlerde hatırlıyor musun?ikize hamile kaldığına göre yüksek çıkmıştır.
arkadaşlar henüz çok erken belki ama hangi hastanede doğum yapmayı planlıyorsunuz,aklınızda bir yer varmı??? ya da doktorunuz hangi hastanede??? ben beylikdüzünde oturuyorum ve o civardaki hastanelerden fiatlar aldım.....bssk anlaşmalı iyi bir hastane bulmaya çalışıyorum.....fiatlar çok farklı farklı......yardımcı olabilirmisiniz?
cnm 5+4 tüm demişsin son adet tarihine göremi bu ben son adet tarihime göre 6+3 çıkıyo ayın 24 gibi gitmeyi düşünüyorum dr kalp atışlarını duymak için duyarım dimi ozaman sen kalp atışınıda vajinalden bakıncamı duydun
allah tamamına erdirsin arkadaşım.....bizim satlarımız aynı 06 eylül.....muhtemel doğum tarihimizde 13 haziran....benimde ilk hamileliğim....bende henüz dr gitmedim......bende şimdilik bulantı falan yok sık idrara çıkma ve göğüslerde şişkinlik var ayrıca karında da tabiii......sende durumlar nasıl?