Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar zeynebin hediyesini en erken ben alıcam heralde nilaycım bugün kargoya vermiş muhtemelen yarın elimde olur ay çok heyecanlandım ya
kızlar merhaba.1 haftadır bizde ek gıdalara geçtik.normalde alya günde 1 yada 2 kez kakasını rahat yapardı.ama bugün yapmadı.kabızmı oluyo ki.sizin kuzularda bole bağırsak değişiklikleri oldumu?
inş cnm ....
basıyo hatta adım da atıyor :)
al ve paylaş bizimle cnm :)
eşden konu açılmış..
benim askımda çok iyidir anlayışlıdır elinden her iş gelrr..yemek ev işi her işde yardımcı olur sağolsun :asigim:
ireme 24 saat nöbetten geldiğinde bile hiç usanmadan bakar oynar yedirir içirir ben uyu demesem
herkes dizi izliyor sanirim
selamkızlar naber biz iyiyiz çok şükür .bi sıkıntısı oglumun oda dişçıkarma işi .oda yeterince huzursuz ediyo tabi..ateşi çıkmadı şükür .ama iştahını kesti diş meselasi.bizdebaşladık ek gıdalara arda pek iştemesede azar azar başladık.kahvltıyla başladık biz yavaş yavaşöyl ve akşam öyünleride ilave edicez .doktorumu önce kötü tadları tanısın diyor .kahvaltısını
3cicibebe bisküvi
30ml anne sütü
1 çay kşıgı labne peyniri yavaş yavaş arttırılacak
1 çay kaşıgı pekmez
1 çay kaşıgı zeytinyag
tadıda güzel sütsüz yapıp tattım .))))))
kızlarya hiç sitinin tadına bakan varmı merak ettimde:999999
güle güle kullansın canım ..kızlar zeynebin hediyesini en erken ben alıcam heralde nilaycım bugün kargoya vermiş muhtemelen yarın elimde olur ay çok heyecanlandım ya
nilay nerelerdeymiş ya hiç girmiyo.bi sorun yoktur inşllh.
siz ne ara görüştünüzsositososito
Merhaba kızlar bende 6.aya gİrmemİzle ek gıdaya baŞladım.sabah emzİrİp İŞe gİdİyorum 07:00 daha sonra 10:30 gİbİ uyanıyor.o zaman saĞdıĞım 100-150 ml arası deĞİŞen sÜtÜmÜ verİyoruz.12:00-13:00 gİbİ 1 kase kendİ mayaladıĞım yoĞurtu yİyor.daha sonra arada mama 150 ml ve meyve pÜresİ saat 17:30-18:00 gİbİ eve gelİyorum emzİrİyorum gece emmeye devam.yerse 5-6 kaŞıkta muhallebİ verİyorum.acaba abarttım mı bİlmİyorum.sanırım azar azar kusuyor kızım gÜn boyunca.fazla verdİĞİm İÇİn mİ kusuyor yoksa ek gıdalara henÜz mİdesİ alıŞmadı ondan mı kusuyor anlamadım?
Fazla mı sıklıkla yedİrİyoruz yoksa normal mİ yardımcı olursanız Çok sevİnİrİm.
Kızlar bana ÇekİlİŞte kİm Çıktı ya ben takİp edemİyorum.oda bana mesaj atsın lÜtfen bİlgİlerİnİ
oh oh ne gzl cnm :) boyu aynı posuda aynı sayılır iremle(7600)... :)hadi hayırlı olsun havvacım, bi topik de hediyelerimizin fotoları için açalım ya da kura topiğine koyalım, çok güzel oldu yaa, arkadaşlıklar sanal alemden gerçek hayata taşınmış oldu
canım çorbalarına zeytinyağı koymayı unutma, yada sade olarak içir azıcık, ek gıda barsaklarını bayaa etkiliyo bebişlerin,
maaşallah saadetcim ne güzel, benim eşimde öyledir sağolsun, bu hafta izin aldı 5 gün çok yoruluyosun diye beraber bakıyoruz azraya
meraba dünür nasılsın, egeciğin alerjisi varmış galiba, çok geçmiş olsun, belki inek sütü alerjisidir canım, anne sütünden bile etkiliyo inek sütü, mutlkaka bi alerji uzmanına gidin bence de
iyi akşamlar herkese, biz de kontrole gittik bugün, 7400 gr, 66 cm olduk
ek gıdalara tam olarak başlayın dedi drmuz, demir olarak da santafer 5 damla verdi, başlıcaz artık, gaz yapan gıdalara bi iki gün ara verip tekrar ver dedibakcaz artık, çorbanın sulu halini veriyodum, bi iki ün sonra püreye geçicem, keçi sütünü de sordum önermiyorum dedi kafamçokkarıştı bizden haberler böyle
bende baktım tatlı :)selamkızlar naber biz iyiyiz çok şükür .bi sıkıntısı oglumun oda dişçıkarma işi .oda yeterince huzursuz ediyo tabi..ateşi çıkmadı şükür .ama iştahını kesti diş meselasi.bizdebaşladık ek gıdalara arda pek iştemesede azar azar başladık.kahvltıyla başladık biz yavaş yavaşöyl ve akşam öyünleride ilave edicez .doktorumu önce kötü tadları tanısın diyor .kahvaltısını
3cicibebe bisküvi
30ml anne sütü
1 çay kşıgı labne peyniri yavaş yavaş arttırılacak
1 çay kaşıgı pekmez
1 çay kaşıgı zeytinyag
tadıda güzel sütsüz yapıp tattım .))))))
kızlarya hiç sitinin tadına bakan varmı merak ettimde:999999
hoşgeldin cnm ek gıda topiğimiz var verim sana linkini bide oraya bak istersenslm arkadaşlar, iyi geceler daha doğrusu
Hamileyken bi ara sizlerle konuşuyodum, sonra doğum falan pek nete giremedim.Hatta aynı günlerde doğum yapacağımız arkadaşlar vardı, 27 mayıs doğumlu Sevi Masal isimli bi kızım var.O zaman konuştupumuz arkadaşlar hatırlarlar mı acaba, bende isim hatırlayamıyorum ama xxh.ydxx le konuşmuştuk galiba...Kuzucuklarınız nasıllar, sağlıklı sıhatlililerdir inşallah, Allah hepimizin yavrusunu korusun hastalıklardan
Biz şu ara ek gıdalarla boğuşuyoruz.Ek gıdaları tattırmaya 4,5 aylıkken başladım, bu ay tam anlamıyla geçtik.6,5 aylık oldu kuzum.Sabah kahvaltı sonra meyve sonra sebze sonra yoğurt sonra muhallebi veriyorum aralarda da emiyo, zaman ayarlamasını tam yapamıyorum. Zaten dr de çok yardımcı oldu sağolsun 6. aya kadar hiçbişey verme diyodu, şimdide bal,tuz, yumurta akı hariç herşey verebilirsin dedi çıktı işin içinden, bide elime milupanın kitapçığını tutuşturdu:) Kuzumun öksürüyodu o yüzden geçen ay başka bi dr a gittik oda kahvaltı ve muhallebiyi sonra ver dedi.ılk önce meyve sonra sebze sonra yoğurda alışsın en son kahvaltı ve muhallebi dedi. Her dr farklı bişey sölüyo işte.Ama ben meyve pürelerini vermiştim zaten, yoğurta mayalayıp veriyodum, sebzeyede biraz alıştırmıştım, kahvaltı ve muhallebiyide ekledim.Kızımın çok iştahlı yediği sölenemez, zor oluyo yedirmek hele sebzeyi hiç sevmiyo, sizlerin ek gıda maceralarınız nasıl gidiyo? Sizlerde benim gibi 6 ay anne sütü verdiniz galiba, muhallebiyi nasıl yapıyosunuz, çoğunda soya lestisiti var şu anda ülker gogly kullanıyorum onda yok, suyla hazırlanıyo ama oda pek içime sinmiyo inek sütünden kendim mi yapsam diyorum ama onuda dr lar tavsiye etmiyo şaşırıdm kaldım sütlü pirinçli mulipa olabilir demişti dr onda da var galiba soya lestisiti, siz ne veriyosunuz, kafam çok karışık kızlar ya, artık yatayım saat 3 olcak nerdeyse, deminden beri ek gıda tarifleri araştırıyorum ( hepinize ii geceler
Selam kızlar bugün doktordan geldik. Mert mızmızlanıp duruyordu doktora götürdük, bişeyi yok dedi.
Kilosu az ama 8 250 gr. 2 ayda 500 gr almış neden böyle oldu acaba?
Birde sütaşın baby max yoğurdunu açınca hepsini yiyemiyor, kalanını ertesi günü yediren var mı?
Bir de çorbalara tuz katmayınca tadı çok saf oluyor bir çimdik katsak ne olur, teyzem senin yemediğini çocuk yermi tuz koy diyor.