Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün biraz tartıştık eşimle, normalde 1 yaşına kadar bebişe annem bakıcaktı, şimdi tutturmuş annemle dönüşümlü baksınlar diyo, onunla da ben yapamam, önceleri tamam diyodu, şimdi iş ciddiye binince cozuttu, 1 yaşından sonra da bi kadın bulucam, umarım iyi birini bulurum da bu sorunlar ortadan kalkar, çok zormuş çalışan anne olmak yaa
günaydınn
sabah zehrayı aşıya götürcektim 1 gün önce olmuyomuş eşimde pazartesi günü gidicek sinir oldumm
aşşada olaylar var yolları kapamışlar birileri yine taşlancakk..
zehraya bugün kahvaltısını yine yapmadı ama az önce bebelacın bahçe sebzelerini almıştım ondan biraz yediii
Allahım kızıma biraz iştah ne olurr
arzucugmada hediye bakacaktık kepenkler kapalı ben artık internetten bakarım
bizden böylee
kızlar günaydın dün akşam çok zor geçti remen bebegim inledi ateşi çıktı uyumadı sabah bikaç saat uyuduk bidezaten hastaydı antibiyotik kullanıyoduk hiç böyle olmamaışdı aşılarda zar zor emiyodu hiç emmek istemiyo bu aşılar çok zor bişey soracam 4tane aşı demi bize öyle yaptılar biri agızdan
canım acale etmene gerek yok.kendini sıkıntıya sokma çokda önemli değil.
inşşlh zehracıgın iştahı biran evvel düzelir.çok zor biliyorum.insanda ne neşe ne iştah kalıyo.o yemeyince bende sinirden yemiyorum.bazen karşımdaki bebgi kocaman biri gibi görüp benle inatlaştıgını düşünüyorum.sinirlenince hemen uzalaşıyorum yanından yoksa insanının gözü görmüyo bagırmak zarar vermek istemiyorum.
Kızlar nasılsınız?
biz bugün göz doktoruna gidiyoruz, test yapacaklar, hani kayma geçmedi demiştim ya,
dua edin bize nolur
öptüm hepinizi ,ordanda nisayla hülyaya hediye bakarız,
görüşürüz gelince yazarım
kızlar günaydın dün akşam çok zor geçti remen bebegim inledi ateşi çıktı uyumadı sabah bikaç saat uyuduk bidezaten hastaydı antibiyotik kullanıyoduk hiç böyle olmamaışdı aşılarda zar zor emiyodu hiç emmek istemiyo bu aşılar çok zor bişey soracam 4tane aşı demi bize öyle yaptılar biri agızdan
bizim kız da nezaman dan beri benle yatıyordu baba salonda kaçdefe gece odasına koyduk hem uyandı ağladı.okadar oda takımı aldık oda kurduk yatmıyo.bugünde odasındaki beşiği taşıdık yatak odasına. yoksa adam isyan edicek hiç özelimiz kalmadı nezaman niyet etsek hemen uyanıyo bizim korunma yöntemimiz zeynep :) sayesinde bişey yapamadan korunuyoruz:)) artık yazın geçiririz odasına işallah.
canım acale etmene gerek yok.kendini sıkıntıya sokma çokda önemli değil.
inşşlh zehracıgın iştahı biran evvel düzelir.çok zor biliyorum.insanda ne neşe ne iştah kalıyo.o yemeyince bende sinirden yemiyorum.bazen karşımdaki bebgi kocaman biri gibi görüp benle inatlaştıgını düşünüyorum.sinirlenince hemen uzalaşıyorum yanından yoksa insanının gözü görmüyo bagırmak zarar vermek istemiyorum.
bizim kız da nezaman dan beri benle yatıyordu baba salonda kaçdefe gece odasına koyduk hem uyandı ağladı.okadar oda takımı aldık oda kurduk yatmıyo.bugünde odasındaki beşiği taşıdık yatak odasına. yoksa adam isyan edicek hiç özelimiz kalmadı nezaman niyet etsek hemen uyanıyo bizim korunma yöntemimiz zeynep :) sayesinde bişey yapamadan korunuyoruz:)) artık yazın geçiririz odasına işallah.
:roflol::roflol::roflol:
cnm yaa ne güldümmmm kıyamam ben size korunma yönetiminizi sewsinlerrrrdelikafadulden
aynen öyle ağızdan olan
çocuk felci....
aynen öyle ağızdan olan
çocuk felci....