Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sğl teyzesi..sizede şimdiden afiyet olsun..demek irem hanım sebze püresini yedi afiyet olsun bizimkide benim yaptığımı pek yemiyor bende hazırla başlayayım bari sonra alışır heralde benimkine.
bizde uyuyoruz uyanalım yogurtlu meyve yicez. akşama çorba yatarken muhallebi
slm kızlar bugün poyrazın aşısı vardı dr yeni geldik şimdi uyuttum bu ay 700gr almış 5.5aylık 8.200gr oğluşumboyuda 68cm fazla huysuzlanmadı ama çok hareketli olduğu yerde durmuyo sürekli dönüyo dr bu ne kadar hareketli bi çocuk dedi nerdeyse dr defterini yırtıyodu:roflol:zor aldık elinden:hulya:
merhabaaa...
çekiliş yapılmış saadetçim ellerine sağlık gece gece ugraşmışsın.öpüyoruz seniopuyorumnanaktan
banada ilkecim çıkmış.özelden adresini bekliyorum canım
merhabaaa...
çekiliş yapılmış saadetçim ellerine sağlık gece gece ugraşmışsın.öpüyoruz seniopuyorumnanaktan
banada ilkecim çıkmış.özelden adresini bekliyorum canım
benim bebegimin de alerjisi var, ama neden oldugunu bilemiyoruz, sadece anne sutu alirken bile vardi , hala gecmedi, bizim sadece boyun diz arkasi gibi kivrim yerlerinde, bazen kanadigi bile oluyor dr dalini degistir ondandir demisti ama degilmis cunku iki aydir sabun tozu (haci sakir ) kullaniyorum gecmedi..... uykusu ege'nin de cok az o nedenle kilo da az aliyor, gun icinde yarim yarim iki kere uyuyor, bu uzun zamandir boyle, benim dr her cocuk bir olmaz demisti, ama sen yine de druna danis istersen canim
günaydın herkesee,
valla dişler çıksada rahatlasak ama, kabardıktan 1 ay sonra çıkıyormuş, her diş için 1 ay sıkıntı çekersek yandık vallaa,
bizim de pamukcuğumuz arttı, huzursuz da ediyo kızımı, hiç olmamıştı şimdiye kadar, canım çok sıkıldı, bugün kontrolümüz var, mikostatin kullanmaya başlıcaz artık galiba, artık ek gıdayı da iyice oturtsam iyi olucak, 28 inde işe başlıcam.
saadet canım ellerine sağlık, umarım tüm bebişler güle güle kullanır hediyelerini
benim kız dönme konusunda tam tembel çıktı yaa, zorlayınca dönüyo ama kendisi hiç hevesli değil, tek derdi oturmak, bu sabah denedik yarım dakka falan desteksiz oturuyo artık, eliyle bi yere tutunuyo destek için bazen,
öncelikle dün gece naren le mesajlaştık hepinize selamı var
kısa bir süre sonra dönecekmiş...
bu arada narenede bildirdim sen binnura alacaksın semra57 de sana diye :)
gelelim bizeee bugün düne göre mutluyum ireme ek gıda işinde :)
sabah 8.30 da sütünü içti.
10.30 gibide ufaktan kahvaltı işini uyguladım. yumurta sarısı ve peynir verdim çok değil ama tadımlı ufaktan başladım ...
11.30 da bebelacın sebze püresinin yarım kavonozunu yedi(havuç,patetes,pirinç unu)
sanırım evde yaptığımın yememesinin sebebi kanımca çatalla ezdim ya ondan galiba...
kavonazdaki püre blendrdan geçirilmiş gibi..
nese en azından böle tatlara alışsın da yaptığım çorbayı yer sonra inş.nasolsa çorba sıvı oluo..
şimdi uyuyo.uansın anne sütü sonra da meyve püreli yoğurt olarak ek gıdada öğün işini bugün tamamlıycam :dance:
kizlar mama sandalyesi almayi dusunen varsa ve ankaradaysa cok uyguna buldum ben chicco poly cift kilifli mama sandalyesi eryaman optimum gorgu bebe de 195 e, biz aldik cok guzel, daha tam oturamiyor ege ama yakinda kullanmaya baslariz herhalde, bu sandalye odul almis, ayrica internette bile 220 -250 arasiydi fiyati ...haberiniz olsun
müminecim ücretsiz izin ne kadardı senin.benim 6 ay.şubat 23de başlıcam.ayrı kalıcaz kocişle .doğuya gidicem ben.annemlere gelicek benle.ayrı ev.ayrı hayat
kızlar size bişey sorucam 6.ay aşısı 6 ayı 4 gün geçince olurmu yoksa tam o gün mü olucak? fisfisfisnolur gülmeyin bana
inş cnm hepimizin bebişleri yesin..saadet iremcik hazırı sevmiş.maşallh ona.ek gıdada inşllh seni üzmücek.
bizimde ek gıdada pek sorunumuz yok.az az yiyo ama tadına baksa bile yetiyo.
ben kaçayım.meyveli yogurdumuzu yicezzcokacimcoook
Canım çok geçmiş olsun, bence Ege'yi bi alerji uzmanına götür. Kronikleşmesin. İnternette araştırdığm kadaryıla alerji olan şeye temasını mutlaka kesmek gerekiyormuş. Hacettepede ayrı bir bölüm var. Sadece çocuk alerjisi olarak başlı başına. Rahatsız ediyordur mutlaka minnoşu. Kaşınıyordur, bize olunca bile dayanamıyoruz, hele bide kanaması. Kıyamam ben kuzuya.
Elif'in ki geçer gibi oldu ama c.tesiye kadar tam geçmezse bende alerji uzmanına götürücem mutlaka.
Demek sende bu ay başı iştesin, bende ayın 4'ünde kısmetse başlıyorum. Başlamak tamamen benim kararım olduğu halde şimdiden pişmanmıyım neyim bilmiyorum. Durup durup ağlıyorum. İşe başlamak gibi bi zorunluluğum olmadığı halde verdim bu kararı. Çok mu bencilce davrandım bilmiyorum. Ama onca sene, onca emek... Bİ de ne olursa olsun iki elin sesi var. Daha iyi bir geleceği de düşünüyor insan. Allahım kolaylık versin çalışan herkese...
Tembel deme kız kuzuya. DÖner annesi. Bende dönmüyo dönmüyo diyodum. Bi sabah bi kalktı fır dönmeye başlamış. Gece ne olduysa artık :) Bizimkide oturmaya pek hevesli, ben kucağımda oturtturuyodum bi aydır zaten. Şimdi de destekli azar azar başladım. YAlnız arkasına destek koyuyorum bizim ki hop öne doğru ayaklarını tutmak için atlıyo sonra da tekrar doğrulamıyo tabi :) Birde mama sandalyesi aldım bi hafta önce azar azar onda da oturtturuyorum.
Ohh ohhh maşallah İremciğe. Yarasın kuzuya. Ayın 19'unda bizim de kontrolümüz var. Başlasak tam ek gıdalara da işe başlıyacağım, oturttsam düzenini. Yoksa annem zorlanır.
Biz de geçen hafta e-bebek'ten aldık aynı modeli. 230'a yanında tepsiye yapışan oyuncak verdiler. 205'e geldi yani. Oyuncak 25 YTL idi. Nasılsa oyuncak da alıncaktı.
Ben çok memnun kaldım bu modelden. Tam oturtturmadığım için ELifi'İ, yatar poziyonu ideal oluyor bizim için. Sende yatar pozisyonda koysana Ege'yi.Tam yatmasa da o şekilde olunca oturmuyor. Hemen hemen ana kucağı pozizyonu gibi oluyor.
Senin durumun daha zormuş canım, Allah kolaylık versin.
Canım bizim aşılar bi hafta kaydı. Elif 21'inde vurulcak. Günün geçmesi önemli değilmiş. Önemli olan bir önceki aşı tarihinden erken vurulmamasıymış.