2009 Haziran Anneleri!!

sade benimkide yemiyor, cici bebe ya da meyve puresi katinca yiyor

benimkide elmalısını yemedi, bugün sade denicez
ağız tatları bile var ufaklıkların :)
mayaladığın yoğurda meyve karıştır öyle seviyorsa

benim bebegimin de alerjisi var, ama neden oldugunu bilemiyoruz, sadece anne sutu alirken bile vardi , hala gecmedi, bizim sadece boyun diz arkasi gibi kivrim yerlerinde, bazen kanadigi bile oluyor dr dalini degistir ondandir demisti ama degilmis cunku iki aydir sabun tozu (haci sakir ) kullaniyorum gecmedi..... uykusu ege'nin de cok az o nedenle kilo da az aliyor, gun icinde yarim yarim iki kere uyuyor, bu uzun zamandir boyle, benim dr her cocuk bir olmaz demisti, ama sen yine de druna danis istersen canim

caım benimkide ögle hiç durmuyo sürekli mızırır halde bi haftadır gecleri uyutamıyoruz 2,3den aşaya zorlauyuyo hep huzursuz bi haftadır bişey oldu bu çoculklara

günaydın kızlar çekilişimiz yapılmış hayırlı uğurlu olsun saadetinde ellerine sağlık hakkını helal et canım...
bebekleri huy değiştiren annele kesin diş çıkarıyorlardır benim kızımda dişten önce
öyleydi hiç uyumak istemiyordu sora bi baktık ilk incisi patlamış....
yoğurt yemeyen bebeklere bide kendi yaptığınız meyve pürelerinden karıştırıp vermeği deneyin ben öle yapıyorum yoksa benim kızımda yoğurdu red ediyo....
benim doktorumda keçi sütünü önermişti canım bende bazen keçi bazende inek sütüyle mayalıyorum yoğurdumu....
Kızlar bende üzerinize afiyet grip oldum ağzımda maskeyle dolaşıyorum çok korkuyorum kuzuma bulaşıcak diye çok dikkat ediyorum ama genede içim hiç rahat diil...

Diğer bebişlerde böyleymiş demek, anne olmak=uykusuzluk çıkarsalar şu dişleride rahatlasak
Yeşimcim geçmiş olsun canım sanada, inşallah geçmez yavruna, zaten emziriyorsan anne sütünden alıyor antibiyotik

sağolasın Emelcim....
umarım dediğin gii geçmez.Ben daha kavaltı bile yapmadım hertaraf darmadağınık kalkimde önce kavaltı yapim sorada evi toparliyim kuzu kalkar birazdan öptüm hepinizi...
Emelcim sanada kolay gelsin artık 2 ay sora bende işten yazarım....

herkeslere günaydınlar.allaha şükr bizim sıkıntımız yok
uykumuzda iyi huzursuzluğa başlamadık daha.dişlerden de eser yokk..
yemeye tam başlamadık.çok zor yaa.şu ek gıda işi.
muhallebi werioyorum yağmura onu yedirene kadar 3 kere kıyafet değiştiriyoruzz.çok hareketli yağmur.dönüşleri iyice artırdı 3 4 kere üstüste dönüyoo.
bebekliği usluydu heralde ilerde çok yaramaz olcak..ee anası babasıda öylemişş..
hava burda çok kapalı yağmur yağıyorrr..içim karardı wallaaa..:umursamaz:

emelcim önemli değil canımmopuyorumnanaktan

günaydın herkesee,
valla dişler çıksada rahatlasak ama, kabardıktan 1 ay sonra çıkıyormuş, her diş için 1 ay sıkıntı çekersek yandık vallaa,
bizim de pamukcuğumuz arttı, huzursuz da ediyo kızımı, hiç olmamıştı şimdiye kadar, canım çok sıkıldı, bugün kontrolümüz var, mikostatin kullanmaya başlıcaz artık galiba, artık ek gıdayı da iyice oturtsam iyi olucak, 28 inde işe başlıcam.

saadet canım ellerine sağlık, umarım tüm bebişler güle güle kullanır hediyelerini

benim kız dönme konusunda tam tembel çıktı yaa, zorlayınca dönüyo ama kendisi hiç hevesli değil, tek derdi oturmak, bu sabah denedik yarım dakka falan desteksiz oturuyo artık, eliyle bi yere tutunuyo destek için bazen,

zaten cnm bebekler sade yoğurta çok zor alışırlamış..
yeşimcin ne kadar ince düşencelisin...bayılırım böyle kişilere kendimde senn gib olduğum için helel olsun canım benim.tşkr etmen bile yeterli :)
ben tşkr ederim müminecim...opuyorumnanaktan

canım iremde sağ ve sol dönüo tam dönemiyoo..yarım yani dönüşlerr :)
boşver canım keyifleri bilir tembel deme azraya :ecrin_bebek:

öncelikle dün gece naren le mesajlaştık hepinize selamı var
kısa bir süre sonra dönecekmiş...
bu arada narenede bildirdim sen binnura alacaksın semra57 de sana diye :)

gelelim bizeee bugün düne göre mutluyum ireme ek gıda işinde :)
sabah 8.30 da sütünü içti.
10.30 gibide ufaktan kahvaltı işini uyguladım. yumurta sarısı ve peynir verdim çok değil ama tadımlı ufaktan başladım ...
11.30 da bebelacın sebze püresinin yarım kavonozunu yedi(havuç,patetes,pirinç unu)
sanırım evde yaptığımın yememesinin sebebi kanımca çatalla ezdim ya ondan galiba...
kavonazdaki püre blendrdan geçirilmiş gibi..
nese en azından böle tatlara alışsın da yaptığım çorbayı yer sonra inş.nasolsa çorba sıvı oluo..
şimdi uyuyo.uansın anne sütü sonra da meyve püreli yoğurt olarak ek gıdada öğün işini bugün tamamlıycam :dance:

merhabalarrr
biz de dişi çıkan gruba katıldık nihayet ama zor olacak gibi
zeynebin böyle zorlu olmamıştı amaaa

geçmişi okuyamadım neler kaçırdım bilmiyorum sorryyy

müminecim bizde elifte ilk günlerde emiyorken mikostatin kullandık ayrıca benim göğsümede pomad vermişti dr um

kizlar mama sandalyesi almayi dusunen varsa ve ankaradaysa cok uyguna buldum ben chicco poly cift kilifli mama sandalyesi eryaman optimum gorgu bebe de 195 e, biz aldik cok guzel, daha tam oturamiyor ege ama yakinda kullanmaya baslariz herhalde, bu sandalye odul almis, ayrica internette bile 220 -250 arasiydi fiyati ...haberiniz olsun

müminecim ücretsiz izin ne kadardı senin.benim 6 ay.şubat 23de başlıcam.ayrı kalıcaz kocişle .doğuya gidicem ben.annemlere gelicek benle.ayrı ev.ayrı hayat

çekilişe herkes katılmadı sanırım saadetcim dimi ben ismimi görmedim nasıl yaptığınızıda bilmiyorum gerçi tam takip edemediğim için sonra çekilmiş olupta hediye göndermemiş gibi olmayalımmm

canım naren açmıştı konuyu..çekilişe katılmak isteyenler ismini yazdırdı..yazdıralanlar arasında çekildi kura...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…