- 5 Kasım 2008
- 1.465
- 3
şekerkız ilk defa yoğurt geçen hafta verdim. o zaman senin dediğin gibi babymix elmalı verdim.severek cap cup yedi:)ama kendi mayaladığım yoğurdu sade verdim yüzünü ekşitti pek sevmedi.sade verdiğim için mi acaba.çünkü normalde ne versem yemek istiyo vermeyince kızıp ağlıyo sıpa :)
Kızlar benim minnoşa bi haller oldu ya... 3-4 gündür uyumuyo bi türlü. Geçici bi durumdur dedim, geçmek bilmedi. Gün içinde yarım saat yarım saat olmak üzere 3 kere uyuyo. Gece de 23.30'dan önce uyumuyo. 3-4 gün öncesine kadar gün içinde 3-4 saat uyuyan gece de 21.30'da yatakta olan Elif hanım gitti. Minik bi canavar geldi. Sabahda erken kalkıo. Dİş mi acaba? Huzursuzluğu yok gerçi, durmadan oynayalım diyo.
Sonunda deterjanıma karar verdim galiba. Dalin granül matik çıkarmış. Babamız gelirken onu almış. Roxy bulamamış. Yıkadım şimdi.İnşallah güzel çıkar. Kullanan var mı?
Diğer bebişlerde böyleymiş demek, anne olmak=uykusuzluk çıkarsalar şu dişleride rahatlasak
Yeşimcim geçmiş olsun canım sanada, inşallah geçmez yavruna, zaten emziriyorsan anne sütünden alıyor antibiyotik
Kızlar günaydın, nasılsınız bugün, ben biraz gerginim, işle ilgili kendime gelicem birazdan
Fatoş , ben babymix veiryorum, bir dene istersen
Özgecim okudumda bencede Elifin elma alerjisi var gibi duruyor, bir iki gün daha dene istersen
İlkecim balık çorbasını sormuştum, bir tek sen yazmışsın, teşekkürler canım
bugün son günüm cumaları süt iznim var , yarın bizde nisa prensese hediye bakarız oğlumla :)
zaten cnm bebekler sade yoğurta çok zor alışırlamış..şekerkız ilk defa yoğurt geçen hafta verdim. o zaman senin dediğin gibi babymix elmalı verdim.severek cap cup yedi:)ama kendi mayaladığım yoğurdu sade verdim yüzünü ekşitti pek sevmedi.sade verdiğim için mi acaba.çünkü normalde ne versem yemek istiyo vermeyince kızıp ağlıyo sıpa :)
yeşimcin ne kadar ince düşencelisin...bayılırım böyle kişilere kendimde senn gib olduğum için helel olsun canım benim.tşkr etmen bile yeterli :)günaydın kızlar çekilişimiz yapılmış hayırlı uğurlu olsun saadetinde ellerine sağlık hakkını helal et canım...
bebekleri huy değiştiren annele kesin diş çıkarıyorlardır benim kızımda dişten önce
öyleydi hiç uyumak istemiyordu sora bi baktık ilk incisi patlamış....
yoğurt yemeyen bebeklere bide kendi yaptığınız meyve pürelerinden karıştırıp vermeği deneyin ben öle yapıyorum yoksa benim kızımda yoğurdu red ediyo....
benim doktorumda keçi sütünü önermişti canım bende bazen keçi bazende inek sütüyle mayalıyorum yoğurdumu....
Kızlar bende üzerinize afiyet grip oldum ağzımda maskeyle dolaşıyorum çok korkuyorum kuzuma bulaşıcak diye çok dikkat ediyorum ama genede içim hiç rahat diil...
ben tşkr ederim müminecim...opuyorumnanaktangünaydın herkesee,
valla dişler çıksada rahatlasak ama, kabardıktan 1 ay sonra çıkıyormuş, her diş için 1 ay sıkıntı çekersek yandık vallaa,
bizim de pamukcuğumuz arttı, huzursuz da ediyo kızımı, hiç olmamıştı şimdiye kadar, canım çok sıkıldı, bugün kontrolümüz var, mikostatin kullanmaya başlıcaz artık galiba, artık ek gıdayı da iyice oturtsam iyi olucak, 28 inde işe başlıcam.
saadet canım ellerine sağlık, umarım tüm bebişler güle güle kullanır hediyelerini
benim kız dönme konusunda tam tembel çıktı yaa, zorlayınca dönüyo ama kendisi hiç hevesli değil, tek derdi oturmak, bu sabah denedik yarım dakka falan desteksiz oturuyo artık, eliyle bi yere tutunuyo destek için bazen,
günaydın kızlar çekilişlere nerden bakıcaz ben göremedim yardımcı olurmusunuz
günaydın herkesee,
valla dişler çıksada rahatlasak ama, kabardıktan 1 ay sonra çıkıyormuş, her diş için 1 ay sıkıntı çekersek yandık vallaa,
bizim de pamukcuğumuz arttı, huzursuz da ediyo kızımı, hiç olmamıştı şimdiye kadar, canım çok sıkıldı, bugün kontrolümüz var, mikostatin kullanmaya başlıcaz artık galiba, artık ek gıdayı da iyice oturtsam iyi olucak, 28 inde işe başlıcam.
saadet canım ellerine sağlık, umarım tüm bebişler güle güle kullanır hediyelerini
çekilişe herkes katılmadı sanırım saadetcim dimi ben ismimi görmedim nasıl yaptığınızıda bilmiyorum gerçi tam takip edemediğim için sonra çekilmiş olupta hediye göndermemiş gibi olmayalımmm