2009 Haziran Anneleri!!

söylemeyi unuttum naz la konuştum konyada ailesinn yanındaymış tatildeymiş iyilermiş yani ama nezaman geleceksiniz diye sormayı unuttum.

bende bbymix veriyorum inegibulup yogurdu nerden tuturacan sanki süt hazır degilmi mayakladıgımız yogurt hazır degilmi aynı şey

ya kızlar mercemek daha erken yedincisys dogru verin büyüklere dokunuyo gaz yapıyo yavaş yavaş

aa naz tatildeyse bizim çekiliş kaldı demek :)
bende babymix veriyorum ama pek sevmedi az yiyor
peyniride kendi yediğimiz peyniri akşamdan suya koyuyorum , kibrit kutusunun yarısı kadar
çok ta dikkat etme taraftarı değilim ben, bizim zamanımızda labnemi varmış, babymixmi varmış
hepimizde sağlıklı büyümüşüz

kızlar birde burda işyerindeki arkadaşlar, 6 aydan sonra balık çorbası yapıp vermişler hep, yapan varmı , ne balığı kullancaz bide acaba? bu arkadaş iskorpit mi ne dedi hiç duymadım öyle balık ben, hiçte sevmem zaten

oy sevsinler sırtınııı :ecrin_bebek:
canım sen ne veriosun peynirr
kahvaltı yapıyormu maviş
yumurta yiyormu
gözüm korktu iicee bakalım peynir yumurta yycek mi bzm ki

canım bak ben nasıl yapıyorum ben ilk önce bebebisküvileri var onu lkarıştırıp verdin biraz alışsın diye biliyosun ondda yumurta var sonra yumrta vermeye başladım yumurtanın 8/1ni içinedeazpeynirmatabiki pütürlüyemezlerler atmadan önceazsudapeynirle yumurtayıeziyorum süzgeçden geçiriyorumyokda ögürüyo bidebeblegın sekiztahillı armutlumuzluürünü var bi kaşıkdaondanatıyorum yumurtaolduguzmanbisküvü koymuyorum yumurtaolmadıgında bizküvü 2tane çokatma alışacaklardaha 2tane yeter he bide yogurt yediremeyenler ben sade babaymixsini yemiyo elmalısını alıyorum meyvesuyu içiremedigimiçin emleylearmuttu rendeliyorum içine yogurdunsüzgeçden geçecektabi suyu onudamıyemedi sadettçim bideonuniçine bitane bebe bisküvüsi at ver oldumu canım bebklerilk zmanlar pitirlüşeyleri yiyemezler kusarlar bide ben reklamda yediriyorum çok etkili oluyoyoksa hayatta yemiyoben neler çektim

çok zor gerçekten bu geçişişi benimkiemmedi dogru dürüst 2.ci ayından beri bide çok kusuyo benimki AR KULLANDIM HEP OKUSUYODUBNEZORLA VERıYODUM halen öyle anca reklam arasında amazmanlarayına otoruyo ben daha doktorasormadım bile ama okuyorum bidearkadaşın va ondan alıyorum bilgileri mayısannlerinde yazıyo neler verdikleri ama onlarda çok hızlı gidiyo gerek yok okadar birden herşeyi vermeyin yazık neki onlar daha süt içiyodu hemen kabuletmezler ilk öncesebzlere alışsın ilk baştan çok karıştırmayın havuç patates bide patatessi rendeleyip hailayın içineazzeytin yagı ya prinç yada irmik atın rondodan geçirin sonra kabak ekleyin işte sonra ıspanak sonra karnıbahar sonraişte brokoli
böyle böyle yavaş yavaş

ben meyve sularına 4cü ayda az az başlamıtım.5ci ayda kilo alımıda az oldugu için sebze çorbalarınıda ekledik.şimdi 6ci ay kahvaltıda eklencek ama daha başlamadım.bana çok gibi geliyo.bugün saat saat neler veriyorum yazmaya başladım.acaba benmi aralıkları çok sık yapıyorum ölçüyo çok kaçırıyorum.ona dikkat etcem.2saat aralıklarla bi mama bi anne sütü bi ek gıda veriyorum.dogrumu acep.mamayı en fazla 100cc içiyo.anne sütüde az çıkıyo 70cc falan içiyo.ek gıdayıda yarım kase veriyorum.nasıl normalmı sizce?
kahvaltı için bi hafta daha beklicem.çünkü bunları yiyo hatta akşam yatmadan muhallebi yada yulaflı vereyim diyorum uyuya kalıyo ona bile sıra gelmiyo

merhaba kızlaar nasılsınız evet ya şu ek gıdalara geçiş zor oluyo benimkide öğürüyo gibi oluyo oynatıyorum yutuyo binnurcum aynısını nisada yapıyo ağzında tutuyo bide fışkırtıyo heryeri mama oluyo cici bebe oluyo aç yani ama yemiyo yemiyen çocukta ne zor yaa iştahlı değil bi cici bebeyi çok severek yiyior şimdi gene uyutmadan önce mama vereyim dedim 50 cc yi zar zor içti mamanın arkasında 6 kilo ve üstü 180 cc yazıyo o kadar içmesi lazımmış ama benim kızım içmiyo bende çok zorlamıyorum yoruluyorum çok o yemiyo ben peşinde koşturuyorum bakalım bu ay ne kadar aldı bana aynı gibi geliyo

arzu maşallah kız asya daha ne yicek 2 saatte bi mama veriyomuşun 100cc mama azmı
bence yedikleri çok ii zehra hiç bilşi yemiyo asyanın yanında
asyada demir eksikliği flan olmasın çünki yazdıklarına göre alması lazım kilo
sorma hülya ağzında tutuyo yok hapşırıyo yok püskürtüyo halı mavfoldu
o zaman çekilişi saadet yapsın ben yaparım ama misafirim var bu akşam
saadet sana dedim ama irem maşallah sakin ya sen yaparsın güme gitmesin çekilişşşş

kızlar ben yağmura öğlen meyve püresi akşamda muhallebi weriiyorum.diğer zamanlr emiyor.
haftaya dr kontrolmz war.şuanda 5.5 aylığızz sanırım 7 kilo civarındayız..
dr büyük bi ihtimal ek gıda werecektir.kahvaltı,çorba ve yoğurt la dewam edicez.
kızlar yağmur annnnii diyo arada çok hoşuma gidiyo..
dişlerimizdede kabarma faln yok,ama kaşınıo heralde ,kucağımdayken çenemi yalıyoo..:))
naz nerelerde çekilişş yalan oldu heralde..????

arzu azmıkız çok bile ben 3saatebir veriyorum 120neise çorbamı mammı 2,3 dakkada beni emiyo bazen 4 ögün veriyorum bazen üç uyuya kalıyo yetişmiyo ögün sen maşşlah çok bile eriyosun

hülyacım evet yemegen çocuk yemiyo diyorumya ben neler çektim çıkarıyodu tekrar tekrar deniyodum oyunlar yapın hülya onlar çok ya okadar mamyı nerdeyiyecekelr 180cc çokya

arkadaşlar gecen hafta 6.ay kontrolumuz vardı. ek gıdalarla ilgili doktorun soylediklerini paylaşayım dedim..ilk 5 gün sadce yogurt(evde yapılacak), 2 tatlı kaşığı ile başlanacak hergün 2 kaşık arttırılacak. 10 kaşık olunca yeni gıdaya geçilecek..ikinci olarak (5 gün) elma suyu, aynı yogurt gibi tek başına verilecek..sonra sebzeler.benzer şekilde..bir ay sonra yogurt-elma gibi karışımlara geçilecek..7 aydan itibaren taneli (yiyeceklere kıyma vs eklenecek) şeylere geçilecek..

biz henüz elmadayız..bir sorunumuz olmadı cok şükür..
yorumlarınızı bekliyorum.

[merhaba bende takip edicem montessori eğitimini çok faydalı sağol saadetcim.yaren 1 sütaş baby yiyordu ama içne büsküvi elma püresi mandalin suyu girince yarım eklemeye başladım offfffffff ya ne zor işmiş bu yemek işi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…