bebelac msj yollamış
pişirilen lezzetler pirinçli,ballı,armutlu ve muzlu çeşitleri ile satış noktalarında 1..99 tl imiş..
sğl cnm şu tek kullanımlıklar hanı üçgen oluoya dilim dilim onlar sanırım..kay burda abide park diye bi yer var orda gördüm..bak etrafındaki marketlere mutlaka vardır cnmm ist. gibi bi yerde :)saadet canmgenelde kahv da labne peyniri veriyolar bebişlere, sanırım tek kullaımlık paketleri de varmış, mayıs annelerinde okumuştum, istersen onlara bi sor, yaa kay keçisütü bulabilsem ben de vericem bebişe ama hangi marketlerde var bilmiyorum
sğl cnm kolay gelsin sizede:)saadetcim kahvaltıda labne veriliyor.tuzsuz cnm doktorum bana onu önermişti.şu baybmixden bende alayım bugün bakalım sewcekmi yağmur..bende yavaş yavaş başlıcam çorba ve yoğurda
sütaş ürünü satan marketlerde bulabilirsinn cnm burdaki marketler yaygın değil isim versem yoktur orda ama tansaşta yok oraya hiç bakma sütaş satmıyorlarmış ..bu arada babymix hangi marketlerde var kızlar??*
cnm irem 6 aylık dün doktor yumurta ya başlamamı söledi..selam muminecigim, benim dr da labne onerdi, bizim kahvaltimiz soyle: 30 cc anne sutune 2 cicibebe 1 yemek kasigi labne...simdilik severek yiyor, yumurta icin 6. ayin dolmasi mi gerekiyor?
kay sut cagdas marketlerde var ama o market ankara da mi var sadece bilemiyorum
sğl cnm..bekleriz canım o topiğimizede paylaşımlarınla :)canım ben çağrı marketten alıyorum..
herkse selamlar..
saadet bende montessroi eğitimin okuyorum iki gündür.. canım bende katılyıorum aranzıa inşş:))
bu arada kahvaltı için labne öenrilyor dr lar..
sğl cnmm bu soruma cevap yazdığın içinn..zeynep ateşlenmedi iki dişinde canım ama 2 gün önce ateşi vardı çok huysuzdu sabah baktım üst dişi batlamış 3.dişi geliyo.belki iroşun dişi geliyordur
canım emzirdiğin sürece düzenli olmazmış dr söyledi.benimde 2 aydır düzenliydi bu ay 10 gün erken geldi
canım zeynepte yemiyor çorbayı ama dün zeytin yağı eklemeden verdim azda olsa yedi demekki zeytinyagı bulandırıyor
canım babası herobaby nin patates havuç karışımını almış daha vermedim ama bakalım severmi
binnurcum ben zehroşuma yollarım kargoyla yogurt.
bende bugün babymix yedirdim çok güzel yedi kızızm
bizim çiftlik sütlerini sütaşa veriyor.hemen yakındad da fabrikası var gönül rahatlığıyla yedirin devasa makinalar hijyen süper gıda muhendisleri sürekli oratlıkta denetimde
canm bak benimkide yemedi başta evde yapılanları ben de bbelagınhazır çorbalarından yani pütresinden aldım az su karıştırpı verdim yedi daha yeni yeni yapıyorum evde irmik katınca yiyo sende dene
sğl cnmmm tavsiyeler içinn aklımda olacak...canım bak ben nasıl yapıyorum ben ilk önce bebebisküvileri var onu lkarıştırıp verdin biraz alışsın diye biliyosun ondda yumurta var sonra yumrta vermeye başladım yumurtanın 8/1ni içinedeazpeynirmatabiki pütürlüyemezlerler atmadan önceazsudapeynirle yumurtayıeziyorum süzgeçden geçiriyorumyokda ögürüyo bidebeblegın sekiztahillı armutlumuzluürünü var bi kaşıkdaondanatıyorum yumurtaolduguzmanbisküvü koymuyorum yumurtaolmadıgında bizküvü 2tane çokatma alışacaklardaha 2tane yeter he bide yogurt yediremeyenler ben sade babaymixsini yemiyo elmalısını alıyorum meyvesuyu içiremedigimiçin emleylearmuttu rendeliyorum içine yogurdunsüzgeçden geçecektabi suyu onudamıyemedi sadettçim bideonuniçine bitane bebe bisküvüsi at ver oldumu canım bebklerilk zmanlar pitirlüşeyleri yiyemezler kusarlar bide ben reklamda yediriyorum çok etkili oluyoyoksa hayatta yemiyoben neler çektim
zuzum narenin annesinde net vardı sanırım bence kurayı çeker yarın bize iletir diye düşünüyorum..10 aralık demişti ya :)arzu maşallah kız asya daha ne yicek 2 saatte bi mama veriyomuşun 100cc mama azmı
bence yedikleri çok ii zehra hiç bilşi yemiyo asyanın yanında
asyada demir eksikliği flan olmasın çünki yazdıklarına göre alması lazım kilo
sorma hülya ağzında tutuyo yok hapşırıyo yok püskürtüyo halı mavfoldu
o zaman çekilişi saadet yapsın ben yaparım ama misafirim var bu akşam
saadet sana dedim ama irem maşallah sakin ya sen yaparsın güme gitmesin çekilişşşş
paylaşaımlarını yaratıcı materyallerinide bekliyorum gülçincim[merhaba bende takip edicem montessori eğitimini çok faydalı sağol saadetcim.yaren 1 sütaş baby yiyordu ama içne büsküvi elma püresi mandalin suyu girince yarım eklemeye başladım offfffffff ya ne zor işmiş bu yemek işi de
afiyet olsun cnmevet banada gelmişti.ben pirinçliden aldım çok sevdi.ama içinde az 3-4 kere yaptım bitti.tadıda güzel ilk yaptığımda hepsini yemedi bende dökmeye kıyamadım kendim yedim:):roflol:
Ek gıda işi gerçekten zor.Ben sabahları sadece 5-6 kaşık elma-armut püresi veriyorum. Dİğerlerine nasıl geçicez kara kara düşünmekteyim. Pazar günü organik pazara uğrayıp sebze almayı ve önümüzdeki haftada sebze tattırmayı düşünüyorum. İlk hafta sadece havuç ve patates vericem ama karıştırmayı düşünmüyorum.
Kızlar bişi sorca ya, Elif'İn kızarıkları geçti gibiydi. Dün elma püresi verdim tekrar azdı. Bugün armut verdim azaldı kızarıklar. Acaba elma mı yaptı alerji ya? Doktor yanılmış olabilir mi? Sadece sırtında var ama. Hiç besin alerjisi gören oldu mu bebekte? Neye benziyo? Yarın da elma verip denesem mi sizce? Emin olmak adına?
Ek gıda işi gerçekten zor.Ben sabahları sadece 5-6 kaşık elma-armut püresi veriyorum. Dİğerlerine nasıl geçicez kara kara düşünmekteyim. Pazar günü organik pazara uğrayıp sebze almayı ve önümüzdeki haftada sebze tattırmayı düşünüyorum. İlk hafta sadece havuç ve patates vericem ama karıştırmayı düşünmüyorum.
Kızlar bişi sorca ya, Elif'İn kızarıkları geçti gibiydi. Dün elma püresi verdim tekrar azdı. Bugün armut verdim azaldı kızarıklar. Acaba elma mı yaptı alerji ya? Doktor yanılmış olabilir mi? Sadece sırtında var ama. Hiç besin alerjisi gören oldu mu bebekte? Neye benziyo? Yarın da elma verip denesem mi sizce? Emin olmak adına?
arzu maşallah kız asya daha ne yicek 2 saatte bi mama veriyomuşun 100cc mama azmı
bence yedikleri çok ii zehra hiç bilşi yemiyo asyanın yanında
asyada demir eksikliği flan olmasın çünki yazdıklarına göre alması lazım kilo
sorma hülya ağzında tutuyo yok hapşırıyo yok püskürtüyo halı mavfoldu
o zaman çekilişi saadet yapsın ben yaparım ama misafirim var bu akşam
saadet sana dedim ama irem maşallah sakin ya sen yaparsın güme gitmesin çekilişşşş
nur avatardaki oğlun muu
ne gzl maş. yanaklarına tombul tombul :)