2009 Haziran Anneleri!!

inş arzucum bizimkide agzında tutyo yutmuyo o yutmuyunca öyle sinirleniyorumki
gidiyorum mutfakta 10 a kadar sayıyorum bi su içiyorum yoksa ya zehraya yada kendimezarar vermekten korkıuyorum
saadet bizimki kucak hastası olduğu için yatınca sırtı agrıyor yavrumun

saddet ben ıspartadan bi teyzeye keçi peyniri yaptırıyorum onu akşamdan suya koyuyorıum biraz tuzlu çünki onu veriyorum keşke keçi sütüde bulsam ne ii olurdu

oy sevsinler sırtınııı :ecrin_bebek:
canım sen ne veriosun peynirr
kahvaltı yapıyormu maviş
yumurta yiyormu
gözüm korktu iicee bakalım peynir yumurta yycek mi bzm ki

bende 2009 haziran annesiyim..keçi sütü veriyorum bebeğime sütüm az olduğu için..fazlası folik asit eksikliği yapıyormuş..bilginiz olsun

bize yagsız olması gerekiyo demedi.ben sadece tuzsuz olması gerektiğini biliyorum.ama daha kahvaltıya başlamadım.hepsini nasıl vercem bi sürü ögün

yağsızda olması lazımmış cnmm..
işimizz zorr allah yardımcımız olsun :)
bebelac sebze püresi havuç patetes pirinç unuymuş içindekiler bunu alcam bulursam canım sende bak istersen

yağsızda olması lazımmış cnmm..
işimizz zorr allah yardımcımız olsun :)
bebelac sebze püresi havuç patetes pirinç unuymuş içindekiler bunu alcam bulursam canım sende bak istersen

bak yagsız olcanı bilmiyodum.tşk ederimkaydirigubbakcemile5
ben artık bütün sebzeleri karıştırıyrm.çorbayla başlamıştım şimdi püre olarak veriyorum.bi tek mercimek kattıgımda begenmedi.onuda bugün bi daha denicem

ben daha ufaktan başlıycam baksana 2 çeşiti bile yemedi arzucum:)
milupanınkilere baktım çok karışıkk 2 3 çeşit yokk

saadet canmgenelde kahv da labne peyniri veriyolar bebişlere, sanırım tek kullaımlık paketleri de varmış, mayıs annelerinde okumuştum, istersen onlara bi sor, yaa kay keçisütü bulabilsem ben de vericem bebişe ama hangi marketlerde var bilmiyorum

saadetcim kahvaltıda labne veriliyor.tuzsuz cnm doktorum bana onu önermişti.şu baybmixden bende alayım bugün bakalım sewcekmi yağmur..bende yavaş yavaş başlıcam çorba ve yoğurda

selam muminecigim, benim dr da labne onerdi, bizim kahvaltimiz soyle: 30 cc anne sutune 2 cicibebe 1 yemek kasigi labne...simdilik severek yiyor, yumurta icin 6. ayin dolmasi mi gerekiyor?
kay sut cagdas marketlerde var ama o market ankara da mi var sadece bilemiyorum

zavallı ben ne baby mix ne de kay süt bulabilirim hakkaride bunların hiç biri yokk(
mümine gaz için yazıcaktım unutumuşum ben sebze pürelerine hep kimyon atıyorum gazı olmıyo bizdede yoğurt gaz yapıyo onun için çözüm bulamadım
evet ya bu çekiliş ne ocak naz nerde hiç girmiyo bişeymi oldu acaba telfonu olan yokmu biri arasa defne mi rahatsız acaba yoksa bu kadar ara vermezdii

canım ben çağrı marketten alıyorum..
herkse selamlar..
saadet bende montessroi eğitimin okuyorum iki gündür.. canım bende katılyıorum aranzıa inşş:))
bu arada kahvaltı için labne öenrilyor dr lar..
bana sadece lor peyniri önerdi dr um labne nin içinde de azda olsa tuz ve yağ var dedi ben öner miyorum dedi
lor peynişride küçük vakumlu paketlerden alacaksın ve actığın paketi 48 saat kullanacaksın kalanını kendinize kulllanacaksın dedi...

Son düzenleme:

zeynep ateşlenmedi iki dişinde canım ama 2 gün önce ateşi vardı çok huysuzdu sabah baktım üst dişi batlamış 3.dişi geliyo.belki iroşun dişi geliyordur

canım emzirdiğin sürece düzenli olmazmış dr söyledi.benimde 2 aydır düzenliydi bu ay 10 gün erken geldi

canım zeynepte yemiyor çorbayı ama dün zeytin yağı eklemeden verdim azda olsa yedi demekki zeytinyagı bulandırıyor
offf az önce havuç püresi verdim yemeiyo miğdesi bulanıyoo..çatalla ezdimm..
napcam ben yaaa
geri yoğurt yedirdim ve süt içirdim
nasıl alıştırcam ben çorba yaaaa.........

cnm belki 7 sebze olunca çok tat old için yememiş olabilir mi?
ben patetes havuç varsa onu alım diomm
inş yerrr
yerim ben cadı asyayı :)
canım babası herobaby nin patates havuç karışımını almış daha vermedim ama bakalım severmi

binnurcum ben zehroşuma yollarım kargoyla yogurt.
bende bugün babymix yedirdim çok güzel yedi kızızm
bizim çiftlik sütlerini sütaşa veriyor.hemen yakındad da fabrikası var gönül rahatlığıyla yedirin devasa makinalar hijyen süper gıda muhendisleri sürekli oratlıkta denetimde

offf az önce havuç püresi verdim yemeiyo miğdesi bulanıyoo..çatalla ezdimm..
napcam ben yaaa
geri yoğurt yedirdim ve süt içirdim
nasıl alıştırcam ben çorba yaaaa.........

canm bak benimkide yemedi başta evde yapılanları ben de bbelagınhazır çorbalarından yani pütresinden aldım az su karıştırpı verdim yedi daha yeni yeni yapıyorum evde irmik katınca yiyo sende dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…