- 30 Temmuz 2008
- 1.454
- 74
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizimki kendi yediğiniz peyniri bi gece önceden suda beklet öyle ver demişti
inş arzucum bizimkide agzında tutyo yutmuyo o yutmuyunca öyle sinirleniyorumki
gidiyorum mutfakta 10 a kadar sayıyorum bi su içiyorum yoksa ya zehraya yada kendimezarar vermekten korkıuyorum
saadet bizimki kucak hastası olduğu için yatınca sırtı agrıyor yavrumun
saddet ben ıspartadan bi teyzeye keçi peyniri yaptırıyorum onu akşamdan suya koyuyorıum biraz tuzlu çünki onu veriyorum keşke keçi sütüde bulsam ne ii olurdu
ama bizm yediğimiz peynir tam yağlı :)
bize yagsız olması gerekiyo demedi.ben sadece tuzsuz olması gerektiğini biliyorum.ama daha kahvaltıya başlamadım.hepsini nasıl vercem bi sürü ögün
yağsızda olması lazımmış cnmm..
işimizz zorr allah yardımcımız olsun :)
bebelac sebze püresi havuç patetes pirinç unuymuş içindekiler bunu alcam bulursam canım sende bak istersen
saadet canmgenelde kahv da labne peyniri veriyolar bebişlere, sanırım tek kullaımlık paketleri de varmış, mayıs annelerinde okumuştum, istersen onlara bi sor, yaa kay keçisütü bulabilsem ben de vericem bebişe ama hangi marketlerde var bilmiyorum
bu arada babymix hangi marketlerde var kızlar??*
canım ben çağrı marketten alıyorum..bu arada babymix hangi marketlerde var kızlar??*
bana sadece lor peyniri önerdi dr um labne nin içinde de azda olsa tuz ve yağ var dedi ben öner miyorum dedicanım ben çağrı marketten alıyorum..
herkse selamlar..
saadet bende montessroi eğitimin okuyorum iki gündür.. canım bende katılyıorum aranzıa inşş:))
bu arada kahvaltı için labne öenrilyor dr lar..
günaydınnnn şekerler...
diş çıkartan bebeklerin annelerine sorum olcak...
bebeğiniz diş çıkarmadan ateşlenmiş miydi?
irem dün gece ateşlendiii...hiç rahatsızlığıda yok durduk yere olunca şaşırdım baya..calpol verdim düştü allahtan..
38.1 idi...
canım emzirdiğin sürece düzenli olmazmış dr söyledi.benimde 2 aydır düzenliydi bu ay 10 gün erken geldigünaydın kızlar
benim adetim 4 gün gecikti
test yaptım bişey çıkmadı niye böyle oldu acaba 2 aydır düzenli oluyordu
bu ay 3.sü olacaktı olmadı
test yaptım ama aklıma abuk subuk düşünceler geliyo ya geç döllenme olduysa ondan çıkmıyosa gibi-tatlicadiarzu-
yorgunluk ve emzirdiğim içinde olabilir değil mi bu düzensizlik offf çook karışığımmmdelikafadulden
canım zeynepte yemiyor çorbayı ama dün zeytin yağı eklemeden verdim azda olsa yedi demekki zeytinyagı bulandırıyorsğl cnmm..
evet canım dün ireme 1 pates 1 havuç haşladım sulu kıvamda içinede z.yağı koydum 1 kaşık verdim vermedim miğdesi bulandı..2 saat önce yediği yoğurttan çıkardı brazz..
bugün tek havuç haşlıyorum.sade püre olarak vercem..havuç tatlımsı old. için alışmaları daha kolaymış biri dün öle yazmıştı...inşallah yerrr
offf az önce havuç püresi verdim yemeiyo miğdesi bulanıyoo..çatalla ezdimm..
napcam ben yaaa
geri yoğurt yedirdim ve süt içirdim
nasıl alıştırcam ben çorba yaaaa.........
canım babası herobaby nin patates havuç karışımını almış daha vermedim ama bakalım severmicnm belki 7 sebze olunca çok tat old için yememiş olabilir mi?
ben patetes havuç varsa onu alım diomm
inş yerrr
yerim ben cadı asyayı :)
zavallı ben ne baby mix ne de kay süt bulabilirim hakkaride bunların hiç biri yokk(
mümine gaz için yazıcaktım unutumuşum ben sebze pürelerine hep kimyon atıyorum gazı olmıyo bizdede yoğurt gaz yapıyo onun için çözüm bulamadım
evet ya bu çekiliş ne ocak naz nerde hiç girmiyo bişeymi oldu acaba telfonu olan yokmu biri arasa defne mi rahatsız acaba yoksa bu kadar ara vermezdii
offf az önce havuç püresi verdim yemeiyo miğdesi bulanıyoo..çatalla ezdimm..
napcam ben yaaa
geri yoğurt yedirdim ve süt içirdim
nasıl alıştırcam ben çorba yaaaa.........