2009 Haziran Anneleri!!

hemşerim bizde akyazıdayız canım...
alkisalkisalkisalkisalkisalkis

aşk kırıntısı ben kahvaltıda bazende muhallebisine karıştırıyorum

aaa akyazıdan hep geçiyoruz.. alışverişle gidityoruz.. anemler ev yaptı köyümüze.. köyümüzde çamlıca köyü canım.. yazın gidicem gene inş.. akyazıyı biliyom yane:))tanıdıkda çok orada..

pekmez bende elmasına koyuyorum..sütle karışınca faydasını alıyormuş.. demir emilmini azlaıtıyormuş diye duydum dr dan.

ben de bir ara dondurucuya koyuorudum artan çorbalarını.. ama eritince hoşuma gitmedi.. koymuyorum. en yiis artanı kendimziin yemesi.içine tuz koyup yiceksin en iyiis..:))

sğl cnmm...

Kızlar güzel güzel çorba püre tarifleri vermişsiniz de peki ne kadar yedirebiliyorsunuz benim kız elma ve havuç suyu nu seviyor sadece biraz nazlada bebe bisküvisi yediriyorum evde yaptığım muhallebi ve çorbaları reddediyor ya siz kase hesabı yapıyorsunuz ben kaşık hesabı yapıyorum 1 kaşık yese kar benim için bu arada maşallah kuzularınızaa

canım benim hiç takma kafana benim kızımda uyanmıyo sabah 6 da uyanıyo önceleri çok üzüldüm gece aç kalıyo diye ve akşam yatırmadan doyurmadım baktık o gece kalktı demekki acıksa kalkar dedim.Bak çok şükür gelişiminde bi problem yok emeklemeye bile başlamış.Maşallh kızımıza
saadet geçmiş olsun bıdışımıza bizimde haftaya kısmetse.Çok üzülüyorum ben bu kuzulara ya belki ilerde aşı falan kalmaz hepsini ağızdan verirlerde kuzuların canı yanmaz
cnm bende öyle yapıyrum.ama bi kavanoz çıkıyo dediğin gibi 4-5 kase oluyo.ama bebişlere günlük yapmak gerekiyomuş.bi kaseyi bi gün versek kalanına yazık oluyo.sen nasıl veriyosun?
aynı durum bizdede mevcut bende kalanı kendimize çorba yapıyorum biraz baharat yağ tuz vs. napalım yazık hergün dökülmez.

bol şans caım.Ben hiç su vermiyorum doktorum bişi demedi haftaya kontrolümüz var o zaman sorucam.
mantıklı bende çorba saatinde dışarı çıkmıyorum öğlen 4 de yoğurt saati var ondada yaptığım yoğurdu kavanoza koyup götürüyorum.Çorba gelene kadar soğumuyomu ısıtmadanmı içiriyolar acaba.Bizde yaparız kolaylık olur hem.
Selam kızlar,
Pekmez veriyormusunuz çocuklarınıza?
Enfeksiyonlardan uzak tuttuğunu okudum.

Haftaya kavaltılar başlıycak o zaman kavaltıdan sora meyve sularına ekliycem ben

tşkler yeşim
sizede şimdiden ağrısız ateşsiz geçirmenizi diliyorumm..
çok şükür iremin keyfi yerindee...
bende bugün montessori eğütimini inceledim baya ..
çok faydalı old. izlemledimm...
oradan aldığım taktiklerle...ireme ufaktan başlamaya karar verdimm..
ilk önce süt içen mama yiyen bebek fotoları temin ettim ..onları kesip ayrı ayrı kartlara yapıştırcmm..
daha sonra uyuyan ve oyun oynayan bebekleride aynı şekildee yapıştırcam..tek kartonda bi resim olmak üzere..
daha sonra oyun oynayanları oyuncaklarının,beslenen bebekleri sütünü içtiğimiz yere,,uyuyanlarıda beşiğinin yanında bulundurcam..
bölelikle hangi aktiviteyi gerçekleştircekse ilk önce kartları gösterecem anlatarak...
daha sonra gerçekleştircemm..
bunun akabinde de duygu kartlar hazırlıycam bölelikle yüz ifadelerini görecek
daha sonra hayvanlar böle devam etcek ayıyla orantılı olarakk...

gecmis olsun irosa saadetcim..
2 yasinda krese ve 4 yasinda anaokulu ve ilkokulu montessori okuyacak armin gercekten cok faydali
oturdugumuz sokaktata montessori egitim veren okul var sansliyiz o konuda..
iremede bu sekilde seyler yapman hosuma gitti
emeklerinin karsiligini bol bol alman dilegiyle

saadet aferin sana , yeni nesil çok şanslı böyle ilgili anneleri var kaydirigubbakcemile5

kızlar yaa bu bebişlerin kalabalığa ve ilgiye gerçekten çok ihtiyacı var, dün hep kalabalık ortamdaydık, azra bu sabahtan beri bi süre konuşuyo gibi mıkırdayıp ardından komik bişey söylemiş gibi kahkaha atıyo, çocukların gelişimi için insan görmeleri şart ama malesef çoğu zaman yalnızız ancak bizden aldıklarıyla yetinmek zorunda kalıyolar,

bi de iki gündür yalandan öksürmeyi öğrendik karşılıklı öksürüp duruyoruz kızımla kaydirigubbakcemile3

saadet nerden buldun arama motorundanmı inceledin bende yapsam ama resimleri nerden bulcamm ki
sen yap bize göster bende yapiim olurmu
mümine kesinlikle katılıyorum sana benimkide çocukları öyle inceliyoki onlarla konuşuyo öpmeye çalışıyo çok mutlu oluyo ama hergün nereye gitcem kimi getircem ki eve
bazen bu yüzden çok üzülüyorum asosyal bi çocuk yetiştircem die ama saadet yaptığınla bişeyler kazandırabiliriz çocugmuzaa
bu arada şehitleere çok üzüldüm bugün eşimde tokatı istiyodu tokat sayfası kapandı bizim için ben hiç istemiyodum inş samsun olurrr

sağol teyzesi..
ne güzel armin bebek şanslı..
bzde böle kendi emeğimizle yaparızz :)

saadet aferin sana , yeni nesil çok şanslı böyle ilgili anneleri var kaydirigubbakcemile5
sende yap müminecimm kaydirigubbakcemile5

tmm cnm gösteririm bendee...sana linklerde verim ben sende bak...
sorma cnmmm bizde çok üzüldükk... turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…