2009 Haziran Anneleri!!

tşk ederim canım bilgiler ii olmuş.dondurucuda tadı değişir diye pek koymak istemedim.genelde kalanını kendimiz yemege çalışıyoruz ama bazen sebzeleri çok karıştırıncada tadı kötüde olabliyo
çorbaları artık daha koyu yapıyorum suyu az olunca sebze püresi gibi oluyo.bugün öyle denedim 2kaselik çıktı.

montessori egitimini hale araştıramadım nası bişey merak ediyorum ama artık nete girmeye fırsat bulamıyorum.
yarın aşımız var.umarım ateşlenmez:Saruboceq:
kilomuzuda merak ediyorum bakalım ek goda işe yaramışmı.
dra sorucagım çok şey var inşllh unutmam.gerçi unutursamda siz varsınızsırnaşık şey

günaydınnn...
kmse gelmemiş daha..
bzmde 10.10 da doktor randevumuz var bakalmmm iremim ne alemde?
gelnce görüşürüzz hoşçakalın..

günaydın herkeze
nasılsınız.
dün gece zeynep uyuyamadı sinirinden gösümü ısırdı parça kopardı resmen çok kanadı çok acıyo şimdi
2 dişle bunları yapıyorsa diğerleri çıkımca yandım.

herkese günaydınlar.. kontrole gidecek bebeişler hadi güzel habelre.r inş.. uzuzum yapma ya demek ısırıd yerim ben onun dişiini..

günaydınlar...kontrole giden bebişler iyi haberlerle gelin hadiii..
bizde bu hafta gidicez bakalım.ee kimse yokmu?**

günaydın kızlar biz aşıolamadık dün ilaçkullanıyo diye perşembe gel dediler

selammmm...
bizde şimdi aşıdan geldik.ağlaya ağlaya uyudu asyacık.
uykuya daldı diyede calpol veremedim.uyanınca vericem inşllh ateşlenmez.
evettt gelelim kilomuza 6ayımız bitti kilomuz 6700grcık.baş ölçümü 41cm.sağlık ocagında 1yaşına kadar boyuna bakmıyolarmış şaşırdım.neyse dedim önemli olan kilosuydu.
sevinsemmi üzülsemmi anlamadım.bu ay 700gr almış aslında iyi ama ordaki hemşireler falan çok küçük bu diyince üzüldüm.dra da göründük onada ne sorduysam benim bildiğim şeyleri söyledi.boşuna sıra bekledim.gece kalkmaması normalmış uyandırmaya çalışma dedi.yine bi idrar tahlili yaptırcaz.iştahsızlık varya enfeksiyon tekrarlamış olabilirmiş.en zoruda bu test ya bizim yılan hikayesi yine başlıcak.
kahvaltılara başlayabilirsin dedi.zaten bende biliyodum.yani dr bizim bildiklerimizden farklı bişey demedi..
genel olarak asyamız minyon ama iyi şükürler olsun

arzucum maşallah kuzuğucuğaa.neden boy ölçmüyolar çok saçma..bende sağlık ocağına gidiyorum ölçtürüyorum.anlamadım..neyse asyacık yemeğe başladımı alır kilo merak etme.sağlıklı olsun gerisi boşşş..
kızlar ben katı meyve sıkacağı almak istiyorum ama markada karar weremedim..
kullanan ve memnun olan varmı?*önerilerinizi bekliyorum...

kızlar merhaba,
aşı olan bebişlere geçmiş olsun , ateşlenmez inşallah
dünürüm geçmiş olsun naptı öyle yaramaz gelinim, sağıp ver olmassa saadetin yaptığı gibi
benim oğlum kahvaltı mamasının hepsini yemiş bu sabah maşallah, öyle sevindimki,kaydirigubbakcemile5
günlerdir aç geziyordu, inşallah sütünü de içer :Saruboceq:

arzu canım üzülme sağlıklı olsunda önemli olan o, çıtı pıtı bir hatun olcak demekki asya hanım
birde burda bir arkadaş yazmıştı, doğal kayısıyı kaynatmış, blenderdan geçirmiş, kahvaltısına karıştırıyormuş, doktor demiş, kalbini kuvvetlendirir diye, onu yaptım haftasonu, annem yoğurduna karıştırıp yedirmiş,
ismini hatırlamıyorum ama teşekkür ederim a.s.

hadi sadoş hayırlı haberlerle gelin irem bakalım büyümüşmü
buarada aşı olmuşsunuz geçmiş olsun..umarım ateşlenmemiştir.
sğl cnm..yok ateşlenmedi çok şkr her zamanki gibiydi

geçmiş olsun cnmm..maşallah asyayada...

ben söylemiştim canım dr um söylemişti en son kontroldeopuyorumnanaktan

evet bizde doktordan geldik...
bağırsak enfeksiyonu geçmiş çok şükür...
multı tabsa devam etmemizi..
ferro sanoluda günde 10 damlaya çıkarmamızı..
bide çinko içerikli şurub verdii.. iştahla alakalıymışş...
ben anne sütü ve meyve püresi,yoğurt dışında bşy vermiodum sütüm var diee ama ver artıkk dediii..
sabah kahvaltısına yumurta sarısı ve yağsız tuzsuz peynirle başlamamı söledi..
daha sonra bunları karıştııp içinede pekmez koyarak yedirmemi söyledii..ve daha sonrada bebe bisküvisi eklememi..
gün içinde yne meyve püresi ve yoğurt yedirmemi söyledi..
ve artık çorba içirmemi söledii..geçende sölemişti ama ben hiç çorba yapmamıştım...tekrar söyleyince yapcam artık...
çorbayıda havuç ve patetes haşlayıp hafif sulu yada püre şeklinde daha sonrada kabak ekleyerek pirinç ekleyerek böle devam ederek yedirmemei söledi..
anne sütünüde aralarda vercem ...akşamlayinde sadece sütümden vercem...
muhallebiyle ilgili bşy sölemedi unuttu herhalde:)
irem hanımda 7600(28 günde 600grcık almış)
boyuda 66 cm imiş( geçen 63 idi) ..
ayıyla orantılı kız çocukları listesindesınırın üstünde imiş..
bizden böle ..

o sınır da şöle imiş 6 aylık kız çocuğu an az 7400 65 cm olması gerekirmiş.

Son düzenleme:
Ayşecim sağol canım
ıremimizede maşallah nazar değmesin
ılkecim katı meyve presi bende var ama bir sürü parçası var , bir bardak meyve suyu için, bir sürü bulaşık çıkıyor pek kullanmıyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…