2009 Haziran Anneleri!!

hülyacım sewindm cnm sennn adına.büyüdükçe değişiyorlar.yağmurunda artık bi eziyeti yok bana zaten hiç olmmaıştı.bi ara gece uyumuyordu.şimdi maşallah kıızma 11 de uyku saatimizz gece 1 kez kalkar.7 ye kadar uyur emer 9 a kadar tekrr uyur.şimdide emzirdim ana kucağına koydum emziğide ağzında birazdan uykuya geçecekkk..bugünde burda hava kapalı.havalar soğudu korkuyorum dışarı çıkarmaya kaç gündür ewdeyizz sıkıldıkkk..
günaydın binnurcum

kızlar çekiliş ne oldu naz ilgileniodu sanırım yapsak ya artık herkes hediye bakıcak göndericek..
anca geçer herkesin eline...ne diyorsunuzzz??**

günaydın kızlar....
bizim fıstıkta sabah 9 da uyandı emdi sorada biraz ilk kez meyve püresini yedi ve uyudu bende kavaltı yapıyorum....
bencede çekilişi yapsak iyi olcak...

ben 3 tane biliyorum ama tam olarak emin diilim bizde haftaya olucaz bakalım kuzumun gene canı yanıcak...
bende pinomokoku merak ediyorum ne zaman olucaz onu?

ya banada 3tane yazdılar ama bakıyorum aşı çizelgesine netten 4tane diyo aşı kartındada belliama oraya yazmamışlar

nisa seni biarkadaşıma benzetiyorum oda gezdeorumuş adı hülya evli oda kocaelinde şimdi

Naz nerelerdesin canım,
bencede şu çekilişi yapalım artık,
hediye bakalım , ne heyecanlı :)
Semra geçmiş olsun, öksürüyorsa ıhlamur ver canım, birde bana sekrol vermişti doktor öksürünce onu veriyorum ama yinede sen doktora sormadan verme
Uslu demeyin kızlar , nazar değdirceniz, maşallah bebişlere..

evet canım nisayada dr sekrol vermişti ama o balgam söktürüyo öksürüğü için başka bişi vermişti çok yii geldi ama

herkese merhaba..
uzun zamandır yazamadım.tam okuyorum cvp yazıcam site çöküyo.
umarım herkes iidir.
bizde ii sayılırız.kızım artık geceleri hiç kalkmıyo iyimi bieymi kötümü anlamadım.bazıları oh ne güzelsin rahatsın diyo.
ama ben gecede yemesini istiyorumzaten itahsız en azından gece yer uyur ii oluyodu ama bi haftadır zorlasamda ne memeyi ne biberonu almıyo.
hele bugün tam 12 saat aç durdu.ilk defa bukadar uzun uyudu.bi saat kalktı zorla yedirdim.tekrara sızdı.niye böyle olduki???

herkse güzel bir hafta diliyorum arakdaşlar.. öpüyorum hepinzii.. bu ara youğpunum geçmişe bile bakamdım.. umarım herkes iyidir.

canım ben derincedeydim gölcüge taşındık
arzucum benim kızımda hiç uyanmıyo kaçsaat aç kalıyo bilsen zorlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…