Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güle güle kullan cnm...Bakalım olmuŞmu Çok teŞekkÜrler cennet bahÇem ugraŞtıgın İÇİn leo7sanada teŞŞekkÜrler
hmm..3-6 ayı varsa onu alım o zmn ama kızım 6yıda doldurdu :)iyi geceler herkesee,
biz bugün kendimizi aştık düzceye arkadaşlara gezmeye gittik, çok güzel geçti şükür, azra da çok mutlu oldu o kucaktan o kucağa gezdi durdu maaşallah
saadet canım ben 3-6 aylık ve 6 ay üstü almıştım, 3-6 ay olanı aldı ama diğeri fazla büyük geldi heralde iki çekti attı hemen
tüm annişlere ve bebişlere iyi geceler tatlı rüyalar
bliyorum binnurcum daha öncede yazmıştım buraya hemşire arkadaşım sölemişti..aşı ateş yaparsa neye reaksiyonu varsa o test edilir falan die..ateş düşürücünün verilmemesi lazım aslında diye...ilk aşılarda vermiyordum önceden..npyosunuz bakalımm
kızımı uyuttum eşim geldim eşimde geldiii bugünnnopuyorumnanaktan
kıslar bende ilk zamanlar hep aşıya gitmeden önce calpol veriyodum
doktorum çok kızdı ateşin çıkması zaten bi reaksiyonmuş vücudun tepki vermesiymiş ateşi engellememek lazımmış eğer sabaha kadar düşüremezsem fitil vermem gerekirmiş bende vermiyorum ateşi olunca üzerini soyuyorum biraz geçiyor
bu arada amma mış muş kullanmışım bee
hadi ben kaçar herkese ii gecelerr
evet cnm 4 kez.1 i ağaızdan damla..2 si bacaklardan 1 kolundan...ya 6aylık aşılarını olnalar varmı 4tane degilmi
Havvacım ben çorbayı şöyle yapıyorum
bir patates , bir havuç, biraz ıspanak koydum en son , iri parçalar halinde doğruyorum , içine 2 tatlı kşığı irmik, biraz mercimek üzerine göz kararı su doldurup düdüklüde 10 dk. pişiriyorum , pişince içine zeytinyağı döküyorum biraz ve blenderdan geçiriyorum, bu şekilde 4-5 kase çorba oluyor
günaydın herkeseee...
uzun zamandır yazamıyorum, herkes iyidir inşallah aşıları olan bebişler ateşlenmeden atlatırlar inşallah.
bizim de ayın 15'inde aşımız.
27 Kasımda tam da doğum günümde Ahmetim alt iki dişini çıkardı sanırım şimdi de üstler kaşınıyo gece uyku düzeni bozuldu. 2 gibi uyuyo uykusunda çığlık çığlığa ağlıyo..hala uyuyo şu an gece ağrıdan uykusunu alamadı sanırım..Ve artık kendi kendine uyuyamıyo malesef, ayağımda sallamaya başladım mecburen:gitme:
DÜNÜRÜM çok geçmiş olsun nasıl oldu Elif geçti mi kızarıklıkları??
günaydın herkeseee...
uzun zamandır yazamıyorum, herkes iyidir inşallah aşıları olan bebişler ateşlenmeden atlatırlar inşallah.
bizim de ayın 15'inde aşımız.
27 Kasımda tam da doğum günümde Ahmetim alt iki dişini çıkardı sanırım şimdi de üstler kaşınıyo gece uyku düzeni bozuldu. 2 gibi uyuyo uykusunda çığlık çığlığa ağlıyo..hala uyuyo şu an gece ağrıdan uykusunu alamadı sanırım..Ve artık kendi kendine uyuyamıyo malesef, ayağımda sallamaya başladım mecburen:gitme:
DÜNÜRÜM çok geçmiş olsun nasıl oldu Elif geçti mi kızarıklıkları??
özgecim çok geçmi olsun elif nasıl iyileştimi?
çok üzüldüm canım ya.ne kadar dikkat etsekde olacagı varsa oluyo demekki.
allah betersinden sakınsın....
bende sakarylıyım canım.. babamın memleketi.. sakarya hendek)hülya sen izmittemisin canım bizde sakaryalıyız ama bi çok akrabamız izmitte yaza izne gelince nisayı görmeye gelirimm
gel binnurcum izmit bize yakın tatlım ben onun içinde oturuyorum bende senin cadıyı görürüm allah nasip ederse gelirseniz bu tarafa görüşürüz canım
adaşım seneye senlede görüşürüz haziran bebişleri kaynaşsın demi ama
neyse kızlar tatlışlarım ben kaçar komşuya söz verdim p.tesi sana gelirim diye gitmezsem ayıp olur hadin görüşürüz
bende sakarylıyım canım.. babamın memleketi.. sakarya hendek)