2009 Haziran Anneleri!!

kızlar 6. ayımızdayız yarın aşımız var.aşı ateş yapıyormu acaba.yaptıran varmı?

merhaba.biz geçen gün aşımızı yaptırdık hiç ateş yapmadı.bebekten bebeğe değişiyor bu ateş olayı.maşallah benim kızımın hiç ateşi çıkmadı aşı sonrası.bu nedenle hiçbir şurubuda vermedim.İnşallah bebekleriniz ateşlenmez.

iyi aksamlar kizlar naber, bu aralar fazla firsatim olmuyo özledim amam kk yi.kizim da bende bütün bayrami hasta yatarak gecirdik ama cok sükür atlatiyoruz gibi. civcivimin resimlerini sonunda yükledim biraz eskiler ama bilgisayarda olanalari yükledim albüme bakabilirsiniz isterseniz

Kızlarrr nasılsınız??
Minikler nasıl?
Öptük hepinizi........oğlumla.......

Bakalım olmuŞmu Çok teŞekkÜrler cennet bahÇem ugraŞtıgın ıÇın leo7sanada teŞŞekkÜrler

Bızımde yarın aŞımız var ama ılaÇkullanıyoruz bıraz hastaydıda doktor verdı acaba vurularmıkı

iyi geceler herkesee,
biz bugün kendimizi aştık düzceye arkadaşlara gezmeye gittik, çok güzel geçti şükür, azra da çok mutlu oldu o kucaktan o kucağa gezdi durdu maaşallah

saadet canım ben 3-6 aylık ve 6 ay üstü almıştım, 3-6 ay olanı aldı ama diğeri fazla büyük geldi heralde iki çekti attı hemen

tüm annişlere ve bebişlere iyi geceler tatlı rüyalar

npyosunuz bakalımm
kızımı uyuttum eşim geldim eşimde geldiii bugünnnopuyorumnanaktan
kıslar bende ilk zamanlar hep aşıya gitmeden önce calpol veriyodum
doktorum çok kızdı ateşin çıkması zaten bi reaksiyonmuş vücudun tepki vermesiymiş ateşi engellememek lazımmış eğer sabaha kadar düşüremezsem fitil vermem gerekirmiş bende vermiyorum ateşi olunca üzerini soyuyorum biraz geçiyor
bu arada amma mış muş kullanmışım bee
hadi ben kaçar herkese ii gecelerr

Günaydın herkese,
Çalışan annelere kolay gelsin, evdeki anneler de bebişlerinizi bol bol öpün
bende akşama öpücem opuyorumnanaktan

günadın herkeesee binnurcum katılıyorum sana ben daha hiç vermediim yağmura ne önce nede aşıdan sonra..doktorumda dedi zaten gelmeden verme diye..bende vermiyorum..biizmde bu ay var20 gün sonra..
neyse ben kahvaltımı yapayımm görüşrüzz

günaydın annişler poyraz bu gece hiç uyumadı gece 5te yattık sabah 8de kalktı biraz öksürüyo ne versem geçer acaba :sinifsinif:

Günaydın kızlarr nasılsınız biz dün akşam görümceme gittik çok korktum orda uyumıcak mızmızlanacak diye ama maşallah kızıma hiç mızmızlanmadı saati geldiğinde uyudu beşiğinde yatamaya alışkın dedim beşiksz nasıl yatıcak diye ama görümce güzelce yer yaptı koltuklardan düşmesin diyede önüne engel koyudk valla kızım nasıl rahat yattı odada sıcaktı verdi kendini uykuya şimdide oyun oynuyo şurda 1 aydır böle rahat ettim 3. ayına kadar hep ağlıyodu sürekli düzeni,de yoktu şimdi rahatım şükürler olsun büyüdükçe uslanıyo kızım maşallah kızıma

X