2009 Haziran Anneleri!!

saadetcim bizimki en kucuk bebek ama 2 nolu emzige, biberondada 4 nolu emzige geceli cok oldu

HERKESE MERHABA YENı GELDıK BıZDE BENıM KIZIMDA 6 AYLIKHAZıRAN DOĞUMLU BıDE OĞLUŞUM VAR 5 YAŞINDA
BUTÜN ANNE VE BEBıŞLEREŞeniz

ne yaptı tuttumu cnm?
ben normal emziği yazdım biberon için sordun sanırım olsunnn.yazdım bikeree:))
lazım olur belki birine..yerimseniben..
ilahi binnur lahana acayip gaz yaparrrrr naptınnnn:_)))))))))
yok cnm biberon için sormadım doğru anlamısın:)
biberonda sorun yok ayıyla orantılı gidiyor 3 no emzikte :ecrin_bebek:

oyy yerim ben minik cadıyııı..zaten yanlızsın bunu bilse yormaz eminim seni binnurum..
saadetcim bizimki en kucuk bebek ama 2 nolu emzige, biberondada 4 nolu emzige geceli cok oldu
en küçük bebek deme annesiii
erkek adam o
maşallahh armin beye..bizimkii küçük hanım gören kibarcık diyor :)

HERKESE MERHABA YENİ GELDİK BİZDE BENİM KIZIMDA 6 AYLIKHAZİRAN DOĞUMLU BİDE OĞLUŞUM VAR 5 YAŞINDA
BUTÜN ANNE VE BEBİŞLEREŞeniz

hoşgeldinn canım allah bağışlasın...

günaydın...
kimsecikler yokkk..ne gzl herkes eşiyle çocuğuylaa..
biz yne ana kız başbaşayız kapalı pazar gününde...
bebeklerin uykusundan konuşmuşunuzzz..çok şükür iremin uyku düzenii güzel amaa bu aralar gecelerii uykusunda ağlıoo dalamıyorr tam anlamıyla..
ilk incmiz mi gelcek ne?
geçen parmağımı verdim ağzına bi ısırııooo nasıll acıdııı bi gariplik var ama baklım n zamnn :)
off yarında aşıya götürcemm..bgnden stresi sardıı nasıll vurdurcammm içim gidiyooo ağlamasınaaa..

canlarım beni çekmediler kameraya çıksam selam söylerdim hepinize
ayrıca verdiğiniz çorba tarifleri için sagolun deneyim bakim

yerim iremin incilerini muhtemelen diş çıkıcak canım zeynep çıkarmadan önce çok huysuzduuykuda ağlıyodu sonuç 2 inci işallah rahat çıkartır kuzu
sadetcim bişey sorcam ben buzluktaki sütleri çözdürüp içiriyorum benim biberonda dr brows aldığımız başlıklı meme değiştireyim mi sürekli biberon kullanmadığı için değiştşrmedim.ama az akıyor sanırım.kaç no lu alcam

saadetcim efede emzik kullanıyor aventinkini 0-3 ay emmişti şimdi 3-6 ay emiyor 15 gün sonra 6-18 aya geçicez..2 numara nasıl oluyor bilmiyorum ben bizimkisi ay ay ilerliyor..

buarada günaydın hepinize
umarım huzurlu bir pazar olur.
gideyimde kafaltı hazırlayayım kociş bekler
bu sabah zeynep 6 da uyandı çok uykum vardı kocişi uyandırdım azcık bak diye 8 e kadar uyumuşum uyandım ses sada yok baktım mutfakta meyve rendelemiş zeynebe yedirmeye çalışıyor
zeynepp açıktı senide uyandırmaya kıyamadım dedi canım ya
süper bir kahvaltıyı haketti gideyim de ödüllendireyi kocişi.

Çok saolun kızlar bugün biraz daha iyiyim. Dün başedemeyince ablamı çağırdım saolsun geldi baktı. Eşimde seyahatte 1 haftadır yok o bari olsa 10 dak. alsada ben de bir nefes alsam. Bunada şükür...
Benim hala ek gıdayla başım dertte yemiyor içmiyor süt için ağlıyor.

sagol canım 25 mayıs melis yaptım ama oraya nasıl gelecek bilemedim şimdiden saagol

ireminkide dr browns..değiştirmen lazım bence zuzum ...biberondaki emzik 0-3 ay...1 no
3-6 ay ...2 no
6-9 ay ...3 no
minoşun ayıyla orantılı al..diğer türlü az geldiği için damağı yoruluo içmiodu iremm yada azcık içip doymuş gibi bırakıodu..

saadetcim efede emzik kullanıyor aventinkini 0-3 ay emmişti şimdi 3-6 ay emiyor 15 gün sonra 6-18 aya geçicez..2 numara nasıl oluyor bilmiyorum ben bizimkisi ay ay ilerliyor..

cnm bzmki 1 nosu 0-6 aydı
şimdi 2 nosu 6. aydan itibaren kullanılcak..

selmmmm..dün akşam misafirim vardı.arkadaş geldi bebeğiyle.yağmurdan 15 gün küçük erkek,8 kilo.
popoyu kaldıramıyo basamıyorr.yağmurla ikisini yere yatırdık yağmur döne döne üstüne çıkıyo çocuğunnkaydirigubbakcemile3
onun umrunda değil put gibi duruyo çocuk yaa..maşallah kilo yerinde ama inanaılmaz hareketsiz...
neyse bizden böylee hava kapalıı yağmur uyuyoo benimde cnm sıkılıyooo..
saadet arkadaşlık istediğini kabul etsene cnm...

tşkr ederiz teyzesi:))

bilmemkiii herkes ailecek geçiriyor herhaldee...
bn yanlız olunca buralardayım..
sen cnm?

bende yalnızım cnmm.eşim dışarda.yağmur uyuyooo bayadır.bende takılıyorum nette..
uyansın babaanneye gidicez akşama doğru..havada kapalııı tam sıkıntılı bir gün wwalllaa:hulya:

yok cnm biz iyiyiz şükür gerçi annemlerden uzağım onlar izmirde ben manisadayım 1 saat falan war aramızda...gerçi sizlere göre yine iyiyim ama sonuçta 1 saatte olsa bende gurbette sayılırım.ama siizinki daha zor tabiki...olsun ya bunada şükürrr..allah çocuklarımıza bizlere sağlık wersin gerisi boşş..
napıyoo küçük iremm...?*

benim cadı doğdundan beri 6-18 ay emiyo küçükleri emmedikaydirigubbakcemile3
herkes aaa kocamannn diyordu emziğe şimdi büyünce Ceylin hanım normal gelmeye başladı:ecrin_bebek:

ah canım senle konuşurken biz uyuya kalmışız kaydirigubbakcemile3
şimdi uyandıkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…