2009 Haziran Anneleri!!

ilkecim ferro sanol kullanıyorum armut çok ii geliyo ben yoğurduna ekliyorum kabızlığmız bayadır yok çok şükür
ya bu arad ben bazzen multi tabsı vermeyi unutuyorun demiride bişey olurmu yaa

evet cnm....

ferro sanol bzmki cnm

bnm unuttuğım oluyor binnurcumm...bşy olmaz
zaten asıl herşeyi sütümüzdn alıolar...

Canlarım iyi dilekler için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. ALıntı yapacaktım ama minnoş uyandı, hemen yazıp çıkıyım.
Dalin kullanıyordum doğduğundan beri. Hiç böyle olmamıştı. Nasıl da dikkat ediyorum oysa ki. Hergün iki kere kıyafet değiştirir, ayrı yıkar, ütüler giydiririm. Hatta çamaşırdan ütüden midem bulandı o derece yani. Demek ki ne kadar sakınırsak başımıza gelio. Bı kez daha anladım.
Ben bişi yaptım da kızlar doğru mu yaptım bilmiyorum. Kimsayal kullanmayayım diye internetten sodasan diye bi markanın organin deterjanını aldım. Sonra da pişman oldum.Kullannan kimseyi tanımıyorum, yanlış mı yaptım acaba?
Doktor sabun tozu kullan hatta beyaz sabunla hepsini elinde yıka dedi, ama elde yıkamaya filan dayanamam ya o kadar çamaşırı.
Sabun tozu da makinayı bozuyo diye duydum. Off ya ne yapacağım ben!
Roxxy mi alsam acaba?

ilkecim ferro sanol kullanıyorum armut çok ii geliyo ben yoğurduna ekliyorum kabızlığmız bayadır yok çok şükür
ya bu arad ben bazzen multi tabsı vermeyi unutuyorun demiride bişey olurmu yaa

binnurcum sağlık ocağı bana ferro sanol werdi ama kabız yaptığını duydum dr a sordum santafer yazdı.bence ihmal etme bende acd veriyorum.demire başlamadım daha..

multi tabs ne damlası ben d vit veriyorum bide bu ay kan damlasına baslıcaz

multitabs ile werdiğin damla aynı cmm fark yok.

özgecm ben yağmur doğduğundn beri roxy kullanıorum.ayrı yıkıyorum çamaşırlarını.bazen ütülemediğimde oluyor.bence çok titizlenme.inş geçer bidahada olmazlmaz:

herkese merhaba yaren de bu ay kilo almamış acayip haraketli böyle olursa almaz dedi dr.yoğurt veriyorum meyve püresi sağlık ocağındaki hemşire sebze pürelerine çorbalara başla artık dedi siz ne zaman veriyorsunuz .tam 5.5 aylık olduk of ya çocuk büyütmek ne zor işmiş.bir de ikimizde hastalandık ilk hastalığıydı elim ayağım birbirine karıştı ne yapacağım bilemedim ateşi çıktı bende ateşlendim sabah olldu biz olduk yani çok şükür şimdi iyi

ayşe ceylin dviti bırak canım dişleinde sararma ve erken çürüme yapıyormuş ben hiç kullanmadım kullanan arkadşım vardı dr.bıraktırdı acd3 güzel 13 tl.multıtabs la aynı içerğie sahipmiş onun fiyatı17 tl.tabi ikisinise devlet karşılamıyor.dviti sağlık ocağı veriyor.zaten bu devlet hiç kaliteli ilaç verirmi

herkese güzel bir hafta sonu dileğiyle.. asker eşleri Allah yardımcınız olsun.. çok zor bir meslek
şekercim süt bezesi olabiri can ım.. geçmiş olsun..

ben yaren doğduğundan beri omo baby kullanıyorum çok da memnunum.hatta az bir çamaşırı varsa rengine göre bizimkilerle atıyorum ek durulama yaptırıyorum çok şükür bir şey olmadı seninkinin cildi çok hassas herhalde

şengülcüm. geçmiş olsun canım.. benim kzıda bu ayki aşıdan sonra ateşlendi.. keyifsizdi. onu öyle görünce benimde tammane moralim bozuldu.. evlat büyütmek zor zannaatbende devit veriyorum .. bir ara multıtbas verdim.. gene ondan alcaımm..

deterjan olaraka.. roxy kulanıoyorum. yumuşatıcı olrakada dalin.. çok güzel mis giibkokuyor.. yumuşacık yapıuyor.. bende hala ayrı yıkıyorum çamaşırlarını bebeğimin..

bende acd3 kullanıyorum canım

bende acd3 10 damla kullanıyorumm..
ama demire başlamadım henüz.

santafer kullanan varmı kızlar demir ilacı..

bizim aşı 25 arlık da bayramda kimselerde götürmedim ama salgın varmış allah korsun çok korktum.bende onu öyle gördükçe ağladım inadına gibi oluyor zaten milletin çocuğu soğukta gezer bir şey olmaz bizimkiler de kuşun kanatından rüzgar alır.tövbe yarabbim nefret ediyorum kıştan yazın ne rahattık

multi tabs ne damlası ben d vit veriyorum bide bu ay kan damlasına baslıcaz
vitamin..devıte göre daha kapsamlı imiş..doktorumuz söyledi..
doğduğundan beri roxxy kullanıyorum bi sorun yaşamadık..yumuşatıcı kullanmıyorum.roxxyde yumuşatıcı etkiside var zaten..

geçmiş olsun gülçincm

merhaba kızlar nasılsınız
emelcim geçmiş olsun canım ya işallah önemli bişey yoktur
biz biraz huysuzuz bugün uykuya dalamıyor uyutuyorum 20 dk sonra ağlayarak uyanıyor.nolcak böyle bilmiyorum.
artık kızdığı zaman dişiyle gösümü ısırıyo çok canım acıyor ya
birde ben bağırınca gülüyor zilli.
Milupa anne çocuk kulübünden mamaların ve nıvea nın pişik kremi şampuan numunelerini göndermiş.
dün gelen numuneden sütlü pirinçliyi yaptım beyenmedi 1 kaşık yedi.
arı pirinç ununu severek yiyor ben ona devam edeyim bari
bugün TRT den çekime geldiler eşime belgesel yapıcaklarmış.sıradışı meslekler diye bir proğram varmış orda yayınlancakmış.meşur olcak aşkım :)

hımmmmmm bende d vit kullanıyorum dişimizde çıktı sarartmasın ozaman acd ye geçim 20 sinde knt var bakim dr nedicek ozaman kan ve idrar tahlili yapcakmış knt rol amaçlı anlattığınıza göre zor oluyormuş idrar tahlili nasıl yapcaz bilmiyorum evde yaptıramam hastaneye yetişmez.artık arabada bekleriz çiş yapmasını :)
sadetcim siz nasıl yaptırmıştınız tahlili zor oldumu
arzunun zor olmuştu onu biliyorum yılan hikayesi gibi

cnm banada dün geldi milupanın numuneleri.
yağmur sewerek yiyor sütlü pirinçli muhallebiyi..
bu arada tahlili sormuşssun bizimde doktorumuz istemişti.yağmur biara emdiğini çıkarıyordu bi çay kaşığı kadar.doktorumda tahlil istedi üşütmüş olabilir ihtimali die..
poşeti koyuyosun bekliyosun hazne var oaraya yapınca yarım saat içinde götürmen gerekiyor.ben açtım yağmurun altını taktım poşeti bez altında çişin yarısı battaniyeye yarısı poşete doldu kaydirigubbakcemile3
allahtan temiz çıktı tahlili inşallah sizinde temiz çıkar...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…