2009 Haziran Anneleri!!

misafirim gelicek akşama bişeyler hazırlayayaım bari.görüşrüz kızlar...

anlattığın için sagol canım bişey çıkmamamsına sevindim işallah bizimde temiz çıkar.
benim kız yemedi muhallebiyi.
dün sebze çorbası yapayım dedim çorba değil lapa oldu zeynepte yemedi zaten siz nasıl yapıyorsunuz çorbaları kızlar
bişey daha sorcam eşim dün marketten bebelac ve hero baby nın kavanozda meyve pürelerini almış kullanan varmı nasıl bende kullansam mı acaba.

cnm bzm bağırsak enfeksiyonu imiş..onun için idrar tahlili istememiştii...

bebeği 6 aaylık olan ve bebeği emzik emen arkadaşlar 2 nolu emziğe geçtniz mi iremin 2 günü kldı 6 ayı doldurmasına bgn verdm ağzına ememedi büyük geldi sanırım minik ağzına :)

:ecrin_bebek:
bebeği 6 aaylık olan ve bebeği emzik emen arkadaşlar 2 nolu emziğe geçtniz mi iremin 2 günü kldı 6 ayı doldurmasına bgn verdm ağzına ememedi büyük geldi sanırım minik ağzına :)
canım benimki doğduğundan beri 2 numara emiyo kocamankaydirigubbakcemile3 1 no yu emmedi hiç :ecrin_bebek:

benimki emzik emmiyor canım, alıştıramadık bir türlü zorlamadım bende
dünürüm sende çıkçaksan televizyona gelinimle seyrederiz oğlumla özledik sizi
milupadan bizede geldi ama yapmadım ben , anne sütünden muhallebi yapayım diyorum
çok zor beya onu bunu düşün
başım dönüyor artık uykusuzluktan
daha yemek yapçam
koltukaltımdaki beze bugün biraz daha küçülmüş, yazan arkadaşlara teşekkür ederim a.s.

Havvacım ben çorbayı şöyle yapıyorum
bir patates , bir havuç, biraz ıspanak koydum en son , iri parçalar halinde doğruyorum , içine 2 tatlı kşığı irmik, biraz mercimek üzerine göz kararı su doldurup düdüklüde 10 dk. pişiriyorum , pişince içine zeytinyağı döküyorum biraz ve blenderdan geçiriyorum, bu şekilde 4-5 kase çorba oluyor

oh havacım, hadi meşhur etcen kocanı :)) ne zaman yayınlancakmış söyle beraber izleriz

saadetcim ben de bugün aldımm2 numara, ama 1 den de aldım belki beğenmez diye, bi denicem bakalım

iyi akşamlar herkese, sonunda ilerlemiş sayfalarımız, maaşşallah, biz de çıktık kızıma biraz alışveriş yaptık, yarın da düzceye gidicez arkadaşları görmeye, umarım sorunsuz gideriz, bugün avm de çok eğlendi minişim, artık çok insancı oldu, her geçene gülücük atıyo, ama çok da nazar değiyo yaa, çok okumak lazım bebişlere

önemli değil canım..inşallah temiz çıkar..cnm çorba yapmadım daha hiç 1,2 hafta sonra falan başlıcam.dr kontrolmuz var.ondan sonra başlarım artık..bu arada ben hipp alıyorum dr bana organik olduğu için hippi önerdi.elmalısını veriyorum.

cnm yağmur 5.5 aylık olcak avent kullanıyorum doğduğundan beri.şuanda 3-6 ay olanından kullanıyoruz.2 tane 6-18 aldım 6.aya giirdiğimizde onu kullanıcaz.ayda bir değiştiriyorum ben..

bu arada hazırlığımızı yaptık.börekler pastalarrrcokacimcoookcokacimcoook
yağmuru yıkadım.şimdi emdi uyuyor..bizden böyle kızlar...

çok yoruldum yarın eşim geliyo sarma yapiim dedim canım çıktı çok tembelleşmişin yaa
saadet söylediğin ii oldu ben unutmuşum biberonu değiştirdikde emzik hala aynı gerçi benimki sadece uyucağı zaman alıyooo
havva canım eğer sende çıkarsan tv ye bizede slm söyle olurmmu
canım çorbayıda şöle yapıyorum havuç patates bunlar hergün oluyo bunların yanına ek olarak kabak brokoli kereviz geçen beyaz lahana koydum çocuğum gazdan kıvrandı aman siz yapmayınn
ekliyorum bazen irmik bazen bulgur pirinç ekliyorum haşlanınca blendrdan geçiriyorum
geçen yoğurt çorbası yaptım onuda yaziim 1 tane patatesi haşlıyorum rendeliyorum2 yemek kaşığı yoğurt 1 bardak su kaynatıyomm afiyet olsunn..

ben normal emziği yazdım biberon için sordun sanırım olsunnn.yazdım bikeree:))
lazım olur belki birine..yerimseniben..
ilahi binnur lahana acayip gaz yaparrrrr naptınnnn:_)))))))))

Son düzenleme:
Kızlar oğlum 1 haftadır mızmızlanıp duruyor, öyle kötüyüm ki, lütfen bir teselli verin, beslnememiyorum günlerdir kahvaltı yapıyorum, uykuya dalamıyor, sallanan beşiklerden kurduk ondada uyumuyor, sinirden iki gündür ağlıyorum, bağırmak haykırmak istiyorum.
Sarma felan yaptım yazınca imreniyorum sizlere.
Misafir kabul etmiyorum. Ne yapıcam ben.
Birde çok ağladıktan sonra uyuyor ve hırıltılı sesler çıkarıyor. A gribinden sonra doktora götürmeye korkar oldum.
Sürekli mızmızlanması çileden çıkarıyor, sizce neden olabilir.

cnm önce bi sakin ol rahatla...neden bu kadar doldunn..bence doktora götür belki sıkıntısı vardır.bebek onlarr söyleyebilseler anlarız ..bence vakit kaybetmeden götür.:teselli:

yakızlar allah aşkına şu cetveli bilen yokmu yapmaası biri söylesin soruyorum cevap veren yok

canım benim ahh sarmayı 1 saat derin uyuyo o ara yaptım yoksa benimki seninkinden az deill
bize hiç bişe fayda etmiyo hep ekşın hep kucak hep oyun sürekli mızmız artık kabullendim çocuğmu npim baktım o değişmicek ben değiştim ne isterse yapıyom artık inanırmısın belim kopuyo şuan npim büyünce böle kucakta gezdiremicem tadını çıkarıyorum avunuyorum kendimle yani
bende gecen hafta aynı senin gibiydim benimki gecede uyumuyor
oyüzeen çok üzülme bize huysuz bebeler geldi npalım kadere boyun eğcez

bizimde en büyük sorunumuz kucaga almıyım gezdirmiyim sanki dövmüşüm mosmor olana kadar ağlıyo herşeyi ağlayarak yaptırıyo
biz ilk başta gazdan katılıyodu doktor hep istediğni yap alışmasın dedi ama şimdi daha beter olduu
ama yine allahıma şükür katılmıyoo

canım yaa, belki dişleri geliyodur, ama mutlaka vbi doktora götür bence, bi de eğer imkanın varsa bi yardımcı alabilirsin, gün boyu tek başına uğraşmak çok yıpratıyo resmen insanı, çevrende yakınların varsa mutlaka yardım al, biraz sakinleşmeye çalış, yoksa herşey daha kötüye gidiyo, bizim de gece uykumuz bölük bölük, gündüz desen en uzun 40 dk uyuyo, napalım binnurun dediği gibi kısmetimize uykuyu sevmeyen bebişler düşmüş, ama önce bi derdinin olmadığını anlamak için kontrol ettirmek lazım

yakızlar allah aşkına şu cetveli bilen yokmu yapmaası biri söylesin soruyorum cevap veren yok

canım yaa, lilypie ticker yaz google a, oradan oluşturabilirsin, istersen doğum tarihini ve yazmak istediklerini özelime at ben hazırlayayım, ama yarından sonra yapabilirim

ohh saadetcim ne güzel gezmişsinn
canım ya bizim burdan 2 yada 3.bölge urfada varmış eşim dio yaziim ben diyorum asla nasıl saadet kötü bi yermi!!
ay ben gitmedim hiç ama kuzenım orda 1,5 yıl öğretrmenlık yaptı hem de merkezde arkasına bakmadan kaçtı ordan.iğrenç bı yer der durur.

ay ya allah sabır versın sıze.benım tayınım ilk ığdıra çıkmıştı gıtmedım.zaten ben doğuya gıtsem benı kesın vururlar tutamam da ben çenemi.

ben derıne 1 yadır veıyorum muhallebıyı bıze hiç yapmadı kabızlık.bebeğe göre değişiyo demek ki

ben de dalanın sabun tozunu kullanıyorum.eğer sularınız tanzikli değilse tozu önermıyolar du-rulanamdığı için.bizim maşallah su danalar gibi aktığı için bi sorun yaşamadım hem de mis gibi kokuyo tavsiye ederim.

ben de aldım bı kewre ama kızım sevmedı onları ben de kendım rendelıyorum hergun.ben 1 patates 1 havuç bıraz brokoli bıraz princi 1 su bardağı suda pişirıp tel suzgeçten geçiriyorum içine 1 ç.kaşığı z.yağ koyup verıyorum.

bızım 6.ay dolmadı ama ben gectım 2 gun önce.ablamın oğlan 5 yaşında o almış derine.teyze onu emsin dedi.ilk almadı ama şimdi cuk cuk emıyo.delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…