Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok geçmiş olsun özge o kadarda özeniyorsun dikkat ediyorsun tühh nasıl oldu kii??bu arada hangi deterjan kullanıyordun?Günaydın kızlar. Herkes iyidir umarım.
Allahım daha kötüsünü vermesin ama bis rahatsızlandık. Bayramın ikinci günü Elif'in göğsü ve sırtı küçük küçük sivilce oldu. Gün geçtikçe arttı. Şu anda tüm sırtı ve göğsü ciğer gibi pençe pençe kızarık durumda. Doktorumuz kullandığımız deterjandan ya da iyi durulanmamasından kaynaklandığını söyledi. ınşallah bir an önce iyileşir yavrum, içim dayanmıyor onu öyle görünce. ınşallah kalıcı bir rahatsızlık olmaz, kısa süreli alerjidir de iyileşir. P.tesiye kadar takip edicem, geçmezse alerji uzmanına götürmeyi düşünüyorum. Şimdilik tüm kıyafetleri tekrar durulama programında yıkadım ve mustelanın iyileştirici serisinden birkaç krem aldım.Allaha şükür kaşınması ve huysuzluğu yok. Kaşınsa dayanamazdı yavrum.
tşkr ederim yazdığın için canım...Sağolun canlarım, Saadetçim altıncı ay aşıları 4 tane birden biz ikisini bayramdan önce ikisini bayramdan sonra yaptırdık buna rağmen çok ateşlendi
Hoşgeldin dünürüm, kıyamam zeynebime, özledim çok sizi,
işyerim size daha yakın , geçerken uğrayın bir gün
Geçmiş olsun canım, çok hassasmış Elif kuzusu, belki alerjidir, ek gıda veriyormusun?
Sağol armycim ,mecbur işte hasta olsalar daha kötü Allah korusun hepsini,
bitti zaten bir dahaki aşı yaşını geçinceymiş
kızlar çok uykusuzum , zor duruyorum, çok şükür bugün cumaa :))
öptüm hepinizi görüşürüz
geçmiş olsun sizede canım..bende baby mıx yediriyorum.sade ve elmalısı var güzelde yiyor maşalllah..büyümıx için erken değimi???Merhaba kızlar bizde bayramın 1. günü rahatsızlandık, bayram zehir oldu bize. Canım oğlum çığlık çığlığa ağladı 4 gün boyunca hastaneye götürdük röntgen istediler ve çok gazı varmış, doktor büyük insanın bile dayanamayacağı bir gaz bu dedi ve zinco verdi. Şimdi biraz daha iyiyiz allah a şükür.
Kızlar ben 2 gündür ek gıdaya başladım ama dilğiyle ittiriyor ve hiç sevmedi, acıktığı saatlerde veriyorum ama öğün oluşturamadık. 2 çay kaşığı anca verebiliyorum. Sonra emmek istiyor ağlıyor.
Siz öğün olarak ek gıdayı nasıl veriyorsunuz. Birde ben cicibebeyi meyve sularında pre yapıp veriyorum ama çıkarıyor bebeğim işdahsız bir çocukmu olacak acaba?
Sütaşın büyümixini yedirmeye çalışıyorum kuru kayısı ve şeftalili olanından. Hazır yoğurt veren var mı?
beze olmasın canım...yada süt kitlesi...kızlar , koltukaltımda şişlik çıktı , birkaç gündür vardı , bugün dikkat ettim dahada büyümüş, iltihap falanmı acaba, süte geçermi? yarın doktora gidicem mafoldumben
offfffffffff offfffffff bu tayin işleri çok stresliyim yaohh saadetcim ne güzel gezmişsinn
canım ya bizim burdan 2 yada 3.bölge urfada varmış eşim dio yaziim ben diyorum asla nasıl saadet kötü bi yermi!!
offfffffffff offfffffff bu tayin işleri çok stresliyim ya
saadetcim bizde urfa ceylanpınarı yazacagız biliyo musun orayı
2. bölgelerde genellikle kaydırma oluyo binnurcum dogudan geliyosun batı diye gidiyosun 6 sene eşin yine 3 ay 8 ay doğuya gidiyo geliyo bize rahat yok ya:gitme:ohh saadetcim ne güzel gezmişsinn
canım ya bizim burdan 2 yada 3.bölge urfada varmış eşim dio yaziim ben diyorum asla nasıl saadet kötü bi yermi!!
saadetcim diğer yerlerde iç acıcı degil hakkari sırnak tunceli vs.birlikte gidebileceğimiz bi yer olsun istiyoruz inş.ayşecim görmedim ama rakadaşımın eşi ordada çalışmıştı
bilmiyorum yaa her yeri aynı derimm..
eğer urfadan önce başka seçenekleriniz varsa urfayı arka plana atın derim..
ama lojmanda oturcaksanz olur...
hatta canım zayıflama topiğindede selmay arkadaşımızın urfayla ilgili anlatmıştı bşylerr onlarıda düşünn..
tercih yapmadan önce..
ayyy sakın gelmeyin canımmm..hastaneleri anlatmayımm sana miğden bulanır..saadet kız tüylerim diken diken oldu yaa, bizim de mecburi hizmet var 2 yıl sonra, inş. oralara gitmeyiz yaa, Allahım ne diyeyim insanlık ulaşamamış oralara daha heralde akannehir
saadetcim diğer yerlerde iç acıcı degil hakkari sırnak tunceli vs.birlikte gidebileceğimiz bi yer olsun istiyoruz inş.
adıyaman yok canım bizim listemizde benim derdim gelişmişlik değil operasyonları az olan birlikte gidebilecemiz bir yer istiyorumayyy sakın gelmeyin canımmm..hastaneleri anlatmayımm sana miğden bulanır..
adıyamanı düşündünüz mü cnmm?
annmelerle ordada kalmıştım 2 yıl ..tavsiye ederimm..çok gelişmiş değil ama insanları sıcak iyi...