- 27 Şubat 2008
- 9.935
- 12.710
sonunda acıldı site...emelcim kıyamam ben yusuf kayraya nasıl özlüyodur annesini Allah kolaylık versin canım
Sağolun canlarım, Saadetçim altıncı ay aşıları 4 tane birden biz ikisini bayramdan önce ikisini bayramdan sonra yaptırdık buna rağmen çok ateşlendişekerkızcım geçmiş olsun oğluşa..
6. ay aşısı mı vuruldu 5 li karma idi değilmi?
iremde pztsi vurulcakda ona göre calpol verim gidim ateşten çok korkuyorum
Hoşgeldin dünürüm, kıyamam zeynebime, özledim çok sizi,günaydın annişler
ben geldim
dün geldik bayagı tatil yaptım
zeynep hanım uçakta hep ağladı inletti uçağı
giderken ilk dişimizin ucu görünmüştü orda 2. dişimizi çıkardık büyüdü ikiside gülünce çok tatlı oluyor ya
sizler nasılsınız meleklerim nasıl öpüyorum hepsini
ben kaçayım birsürü işim var daha valiz yerleştircem
görüşürüz sonra
Geçmiş olsun canım, çok hassasmış Elif kuzusu, belki alerjidir, ek gıda veriyormusun?Günaydın kızlar. Herkes iyidir umarım.
Allahım daha kötüsünü vermesin ama bis rahatsızlandık. Bayramın ikinci günü Elif'in göğsü ve sırtı küçük küçük sivilce oldu. Gün geçtikçe arttı. Şu anda tüm sırtı ve göğsü ciğer gibi pençe pençe kızarık durumda. Doktorumuz kullandığımız deterjandan ya da iyi durulanmamasından kaynaklandığını söyledi. İnşallah bir an önce iyileşir yavrum, içim dayanmıyor onu öyle görünce. İnşallah kalıcı bir rahatsızlık olmaz, kısa süreli alerjidir de iyileşir. P.tesiye kadar takip edicem, geçmezse alerji uzmanına götürmeyi düşünüyorum. Şimdilik tüm kıyafetleri tekrar durulama programında yıkadım ve mustelanın iyileştirici serisinden birkaç krem aldım.Allaha şükür kaşınması ve huysuzluğu yok. Kaşınsa dayanamazdı yavrum.
Sağol armycim ,mecbur işte hasta olsalar daha kötü Allah korusun hepsini,Emelcim geçmiş olsun canım.. Benim kzıda aşıdan sonra baya ateşlendi.. Ve huysuz oldu çok.. Bu aşılarda mahvediyor bebeleri .. Ama mecburuz tabi..zuzum maşh bıdışına.. Dişleri çıkmış. Incilnemiş.. Darısı bize inşş:))
günaydınnnnnnnnnnnn
hoşgeldin zuzum
maşallah zeynoyaa...incilerinin devamıa mısır patlağı gibi gelsn...
hoşgeldin havvacım, maşallah zeynepe, tüm dişleri rahatça çıkar inşallah, fotolarını koy da bi bakalım kızımızın incilerinee
bu gece oglum saat bası uyanıp agladı ac degıl atesı yok karnı agrıyordu sanırım sabah kakasını yapınca rahatladı cok uzuluyorum onun derdını bı turlu anlayamayınca
zeynepın dıslerı cıkmıs hayırlı olsun darısı basımıza
çok geçmiş olsun özgecim umarım hemen geçerler.insan o küçücük bedenlerin en ufak bi rahatsızlığına dayanamıo annelik işte.zeynebinde yeni dişleri hayırlı olsun.bakalım biz nezaman çıkarcaz.bizm minşte herşeyi ağzına sokuyo sanırım kaşınıyo hayırlı.
Sağolun canlarım, Saadetçim altıncı ay aşıları 4 tane birden biz ikisini bayramdan önce ikisini bayramdan sonra yaptırdık buna rağmen çok ateşlendi
Hoşgeldin dünürüm, kıyamam zeynebime, özledim çok sizi,
işyerim size daha yakın , geçerken uğrayın bir gün
Geçmiş olsun canım, çok hassasmış Elif kuzusu, belki alerjidir, ek gıda veriyormusun?
Sağol armycim ,mecbur işte hasta olsalar daha kötü Allah korusun hepsini,
bitti zaten bir dahaki aşı yaşını geçinceymiş
kızlar çok uykusuzum , zor duruyorum, çok şükür bugün cumaa :))
öptüm hepinizi görüşürüz
canım 48 saat içinde kullanabilirsin bugün dr um söyledikızlar ek gıdaya başlayanlara bi sorum var sebze çorbalarınızı günlükmü yapıyorsunuz bize ddoktorumuz tarifleri verdi ama bunu sormayı unuttum bu gün biraz fazla yapmışım dökmeye kıyamadım size sormak istedim.
iyi akşamlar hanımlar
nette dolaşırken bir steye rastladım italyan bir doktorun çocuk yetiştirme metotları falan yer alıyor
sizlede paylaşmak istedim bana faydalı şeyler var gibi geldi sizde bi göz atın
Montessori Egitimi: Maria Montessori Sozleri
google maria montessori diye yazdıgınızdada pek cok bilgi çıkıyor
ii akşamlar