arzucum takma kafaya sağlıklıysa sorun yok benceee...
varsın az alsın..
ha bide alabildiğince anne sütü ver bence cnm yoğurt ve meyve pürelerinn dışındaa..
hani diodunya zorla emmeye başladı diyeee...
iremde bu aralar sütünü az içmeye başladııı...ama yoğurt verceğimdee ağzını aça aça bi hal oluooo
demekkk farklı tadlar istioo uyanıkk ondan az içioo..
bi hemşire arkadaş bebek farklı tadlar alınca anne sütünü azaltır dieee...
ben onun için muhallebi ve çorbaya 7 7.5 aylıkken başlıycam ..
sadece günde 1 kere yoğurt meyve püresi eşliğinde vercemm...
zaten bizim yediklerimizden alıolarrr diğer gıdaları..
canım geçmişi okudum anca cvp yazabildim.
asya okadar değişkenki bi gün iyi emdi diyorum ertesi gün hemen değişiyo.bi gün iştahlı ertesi gün değil.artık benimde bi dediğim bi dedeiğimi tutmuyokaydirigubbakcemile3
hele ek gıdaya geçince daha da düzensiz oldu.artık memeden hiç emmiyo.bende pompayla günde anca 3kere falan sagıyorum.ondada 100-120 cvari çıkıyo.yani günde 3defa anne sütü içiyo.diğer zamanlarda mama içiyo.90cc falan.
dediğin çok dogru banada dr 6ci aydan sonra kahvaltıya başla dedi ama ben başlamak istemiyorum.tadlara alıştıkca ne anne sütü ne mama hiç istemiyo.şimdiki menümüz bile çok sabah meyve püreli yogurt.öglen çorba akşam muhallebi.bi ay daha böyle devam etmeyi düşünüyorum.
çok sağol saadetcim bende bu gün hava güzel hem kızımın muhallebisi bitti onu almaya çıkıcam hemde o arada bebedorun pompasınıda alayım bide öle deniycem içimden bi ses zeynep duru nun memeyi bırakabileceğini söylüyo çünki o bırakmadan sütüm azalmadan önlemimi almam lazım.yeşimcim bende chıcconun manuel ve bebedorun manuel pompaları var ..
ama ben chıcco ya la bi kaç kez kullandım..
pompala pompala elim ağrıdı..
bebedorun kiyle sağıyorumm..
bi sorun yaşamıyorumm..
5 10 dkkada sağıyorum..hani şu marketlerde falan var sarı bşy ondan...
günaydın mümine kızınıda senide öpüyoruz.günaydın herkesee, ballı lokum gibi bi gün diliyoruz hepinize kızımlaa
günaydın herkesee..kalkalı çok oluyo ama anca yazabildim..
bayramın 2.günü izmire gittik.ziyaretlerimizi yaptık.3.gün eşimle sinemaya gittik gezdik biraz..
dün akşam geldik...bayram çok güzel geçmedi açıkcası..
arkadaşım, karısı ,annesi, babası ,kız kardeşi kaza geçirmiş ve malesef ölmüşler..
okadar üzüldümki anlatamam.arkadaşın karısı bayardır tedavi görüyordu.
bebeği olmuyordu kilo wermesi gerekiyordu.kilo werdi tedavide olumlu sonuçlandı.
3 aylık hamileydimafoldumben..haberlerde falan çıktı.hala gözümün önünde..
inasnaın canı yanıyo yaaasenağlama
neyse mekanları cennet olsun.allh rahmet eylesin..
başın sağolsun ilkecim yaa çok üzücü bi olay allah geride kalanlara sabır versin demekki nasip değilmiş inşallah öteki tarafta tadar anneliği mekanları cennet olsun allahım bizleri yavrularımızı ailemizi kazadan beladan korusun :Saruboceq::Saruboceq:günaydın herkesee..kalkalı çok oluyo ama anca yazabildim..
bayramın 2.günü izmire gittik.ziyaretlerimizi yaptık.3.gün eşimle sinemaya gittik gezdik biraz..
dün akşam geldik...bayram çok güzel geçmedi açıkcası..
arkadaşım, karısı ,annesi, babası ,kız kardeşi kaza geçirmiş ve malesef ölmüşler..
okadar üzüldümki anlatamam.arkadaşın karısı bayardır tedavi görüyordu.
bebeği olmuyordu kilo wermesi gerekiyordu.kilo werdi tedavide olumlu sonuçlandı.
3 aylık hamileydimafoldumben..haberlerde falan çıktı.hala gözümün önünde..
inasnaın canı yanıyo yaaasenağlama
neyse mekanları cennet olsun.allh rahmet eylesin..