Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun hülyacım, aman dikat tak maskeni hemen, gerçi aynı evin içinde çok faydası da olmuyo ama, biz de eşimle domuz g. aşımızı olduk, malum sürekli hastalarla içiçe olucaz, umarım eve taşımayız, gerçi sanırım benim bebiş geçirdi ama emin olamıyoruz tabii ki
saol canım ne kadarda korusamda olmuyo çok fazla kucağıma almıyorum emzirirken bile ona solumuyorum şimdilik bişi yok ama bende öle ağır grip olmadım sadce burnum tıkanıyor o kadar ama bu başlangıç belirtileri galiba öff yaageçmiş olsun hülyacım, aman dikat tak maskeni hemen, gerçi aynı evin içinde çok faydası da olmuyo ama, biz de eşimle domuz g. aşımızı olduk, malum sürekli hastalarla içiçe olucaz, umarım eve taşımayız, gerçi sanırım benim bebiş geçirdi ama emin olamıyoruz tabii ki
geçmişse atlamışlarsa daha bişi olmaz inş aman allahım korusun yavrularımızı korkulu rüyamız oldu artık ya ne menem bişey bu yamerhaba fıstılar ve fındıkları:)))
herkes iyidir inşş..
bzde iiz yemeğimi yaptım geldm öğleden sonra komşuya geçcemde iremi babasına bırakıp ondan evi yemeği hallettmm :)
şimdide baba kız uyuyorlar
arzucum aman dikkat edin allah korusun uzak olsun yavrularımızdan..
bizim apartmandada hemşire bi bayan var kızı okulan getrmiş domuz gribini ailecek hastanelik olmuşlar
iremden 15 gün küçük bebeğide var onada geçmiş ama atlatmışlar hepsii..bebek hariç 3ü ağır geçirmiş baya...
geçen komşunun oğluna iğne vursun die götürmüştkk
bize sölüoo bi gzlll sonrada iremi sevmek istedi aman abla dedim kuzuma grip fln bulaştırrsın yok geçti artık dedi aldı elimdenn ne ypcağımı şaşırdım
o gün eve gelr gelmez iremi btan aşağı dezenfekte ettimm çıldırmk üzereydmm allahım korusunnn :Saruboceq:
nasıl bi hemşireee yaa anlamadım bide sağlıkçıııı
ay kafayı yicem dünden beri yazdıklarım gitmiyor
işallah bu gider
hasta olan düşen bebişlere geçmiş olsun allahım korusun miniklerimizi
dünürüm saadette yazmış normal sütteki yağ o.bende geceleri dondurduğum sütleri çözdürüp veriyorum aynı senin dediğin gibi oluyor.dr kayma olayına geçer dediyse üzülme ama bu aydan sonra göz doktoruna götür istersen bursa göze.
arzucum aman dikkat etsin eşin allahım herkezi korusun şu felaketten.
kızlar eşimin 2 tane arkadaşı tarım bakanlığında müfettiş.şu fabrikaları falan detleyenlerden.
eşim mamalardaki gdo yu sormuş.
okonuda rahat olun demiş bakanlık bebek mamalarında çok hassas gdo yok her soya lensitini gdo demek değil demiş.kendisinin de bebeği varmış milupa,sma yada hipp kullanıyormuş.
umarım içiniz azcık rahatlamıştır.tabi onların yalancısıyız
offf bizde pazartesi artvine uçıyoruz bayrama kayınvaldeler orada evleri sobalı işallah zeynebi uşütmeyiz.