2009 Haziran Anneleri!!

alhancım her bebek farklıdır sende biliosun
kıyaslamamak gerekrr
elbet bign döncekler yürüycekler ama erken ama geç
irem brtek yüzüstüyken sırtüstü ,sırtüstüykende yüzüstü dönemiyor..
geri kalan sağ sol yan dönmeleri,yüzüstüyken haff emeklioo ayaklarını kullanarak,ayakta tuttuğumda adım atıo yürüyo,yüz üstüyken yada sırt üstüyken beline kadar kaldırıyor gövdesini..
yapamadığı tam dönmeyide yapar elbet bigün sorun değil bnm için :)

merhaba arkadaşlar.bizde 4,5 aylık olduk.son 3 haftadır alya dönüp duruyordu.bugun 1-2 dklığına yanından ayrıldım.pat diye ses geldi.yanına koştum.sırt üstü parke zeminin üztünde yatıyordu.biraz ağladı.sonra sustu.kustu am fışkırır gibi değildi.düşmeden öncede emmişti ona bağladı.dr ile görüştüm telefonda.takip önerdi.hep saat başı uyanıyor diye üzlüyordum.bugunse uyansın diye yatağın yanında ayrılmıyorum.kendimi çok suçlu hissediyorum.sizler dikkatli olun kuzuları yalnız bırakmayın.bizim içinde dua edin olurmu lütfen.iyi akşamlar herkese

iyi akşamlar kızlar, site çok yavaş bi türlü açamadım bugün,
düşen ve hasta olan bebeklere çook geçmiş olun inşallah hepsi hemen iyilrşir bi daha da hastalanmazlar

biz de dedemizle ananemizi yolladık bugün, kaldık kızımla başbaşaa, zaten bi ay sonra işe başlıcam, doyalım biraz birbirimizee,
hepinize iyi geceler tatlı rüyalar

babasi armini yatagina goturdu ninni soyluyor...ben olsam uyumazdimkaydirigubbakcemile3
bende sizlere bir bakiyim dedim..sitedeki yavasliktan olsa gerek fazla ilelemimis sayfalarimiz

günaydın kızlaar, kızımla size bi meraba diyelim dedik , herkese kocaman öpücükler yolluyoruz, bebeklerimiz uslu, paylaşımlarımız bol ve güzel olur inşallah

canım benimkide dönemyior hala.. parmağımı tutuyor. ancak o zamna destek alıyor benden öyle dönüyor.. yarım dönüyor.. tam dönmeyş becemeredi hala.. ne yapalım elbet dönelrer..sorun yok..

günaydın kzıalr.. uamrım herkes iyidir.. bu ara pek takip edemiyorum. hast aolan bebişler anneler varsa toptan oalrak geçmiş olsun .. Allah acil şifa versin.. güzel bir gün olsun inş..

bizden de günaydın.bizim de babamız akşam ıstanbula gıdıyo 2 gunluğune c.tesi dönecek ben de annemı çağırdım sıkılırım dıye bakalım o gelecek herhalde akşama.ay kıyamam ben düşen bebişlere çok geçmiş olsun Allah koruyo onları başka bişey değil valla.ben yatağın ortasına koyup etrafına da yastık koyuyorum.şimdilik düşmedı ama elbet bızım de başımıza gelecek.düşmeden buyuyen yok maalesef.

merhaba kızlar nasılsınız ilk nisa düştü peşi arkası kesilmedi aman kızlar çok dikkat edelim ilerde zaten patır patır düşecekler şimdiden düşmesinler bari artık dönmeye başladırlar tek bırakılmaya gelmiyolar

Kızlar günaydın , herkes iyidir inşallah
Düşen ve hasta olan bebişlere geçmiş olsun, iyice hareketlendiler artık
yusuf kayrada bir mızmız dünden beri, ne emiyor ne biberonla içiyor, zır zır canımı yedi,dişimi çıkacak anlamıyorum ki, evi de temizlemeye çalışıyorum işe başlamadan, resmen bitik durumdayım

Nazcım, Nidacım, Saadetçim, Binnurcum kızlar teşekkür ederim, doğduğunda kayma daha çoktu baya düzeldi ama ben panik oluyorum biraz , doktora sordum geçici dedi , yinede geçmesse tekrar götürürüm
Saadetçim süt içinde yazmışsın içimi rahatlattın sağol canım

günaydınnnnn..
ay kızlar sabah sabah kötü haber aldım..
eşimin çalışma arkadaşı domuz gribi olmuş.hemende bütün ailesine bulaşmış.ilaç bulamıyolarmış.çok üzüldüm yaa..
eşimlede aynı odada çalışyolar.acaba onada bulşamışmıdırki?? ne yapcaz şimdi yaa.. kızıma falan bulaşırsa..

geçmiş olsun arzucu, eşin bi maske taksa iyi olur evde, bide eve gelince elini yüzünü yıkayıp üstünü değiştirmeden sevmesin bebişi

Arzucum geçmiş olsun , bence bir test yaptırsın eşin, birde maskeyle dolaştır,
büyük insan atlatır ama bebeğine geçmesin Allah korusun

off baya tırstım ya.zaten illa işten gelince elini yüzünü yıkar öyle severdi.ama ya eşime geçtiğse havadan falan da bulaşıyomuş.

günaydınnnnn..Düşen hasta olan bebişlere geçmiş olsun,Arzucum geçmiş olsun

arzucum geçmiş olsun canım aman dikkat edin canım domuz gribi olanda baş ağrısı bulantı kusma halsizlik ateş oluyo canım aman şimdi normal gribe bile domuz gribi diyolar maske taksın canım çocuğa yanaşmasın sanada tabi bu zamanda sağlıklı ne kaldı yaa

canim ben de ayni korkuyu yasiyorum, esimin is yerinde 3 kisi domuz gribi..ayrica ben de okula gidiyorum ve ogrencilerden de var, gelmeyin diyoruz, yazililari var diye geliyorlarmis insallah bebisi olan kimseye gecmez...
mumine tasinma isleri bitti mi dunurum, nasil rahat mi yeni ev?

çok sağol kızlar... allahım bütün bebişleri korusun.tedbirimizi alcaz artıık.babamız bizden uzak durcaklmaz:
tabi inşllh eve mikrobu daha önceden tasımamış.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…