Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arzucum çok geçmiş olsun canım,yaşadığın şoku çok iyi anlıyorum...
hülyacım canım aynı durum bizde de var.ciğerden geliyo öksürüğü ama doktora götürmekte kararsızım.
bence bu virüsü hastanede kaptık geçen gidişimizde randevular sarkmış yarım saat beklettiler ve ortalık grip çocuk kaynıyo,orada bi şekilde geçti mikrop.
ben de ıhlamur vermeye çalışıyorum, calpol veriyorum. fitillik olacak kadar ateşi olmadı ama ciğerlerinden öksürüyo içim gidiyo..sulandırıp bal ver diyolar göğsü yumuşasın diye ama bir yaşa kadar verilmez, başka ne göğüslerini yumuşatır ki??
bal yasaklılar listesinde ilk 1 yıl
onun yerine pekmez ver hafif tavada ısıtıp birebir öksürüğe balgama
birde havluyu ütüde ısıtıp gögsüne koyabilirsiniz hemen ilac verioruz ne yazıkki anne içgüdüsü hemen iyileşsin istiyoruz bebeklerimiz ama bence bu sistemler daha güvenilir ve tecrübeyle sabit
Benimki emzik tutmuyor bende zorlamadım
kızlar bişey sorucam donmuş sütü çözdürdüm üzerinde sarı bir yağ tabakası oldu , bozulmuşmudur,
sizin sütlerinizdede oluyormu, ilk sağdığındaki gibi beyaz değil ama resmen sarı bir tabaka CADIARZU
birde gözlerinde kayma oluyor arada ilk aylar olur demişti doktor ama 6 yı bitiriyoruz düzelirmi sizce, yoksa göz doktorunamı götüreyim
Benimki emzik tutmuyor bende zorlamadım
kızlar bişey sorucam donmuş sütü çözdürdüm üzerinde sarı bir yağ tabakası oldu , bozulmuşmudur,
sizin sütlerinizdede oluyormu, ilk sağdığındaki gibi beyaz değil ama resmen sarı bir tabaka CADIARZU
birde gözlerinde kayma oluyor arada ilk aylar olur demişti doktor ama 6 yı bitiriyoruz düzelirmi sizce, yoksa göz doktorunamı götüreyim
ela geçmiş olsnnn umrm bşy i yoktr aman kızlar bebişler sırayla düşüyor çok dikkt etmemz lzm