2009 Haziran Anneleri!!

çok tşk ederim arkadaşlar.bundan sonra daha dikkatli olucam.
artık yerdeyiz.battaniyeyi iki kat yaptım bide uyku setinin yorganını serdim.onu zaten kullanmıyodum.böyle işe yaramış oldu.şimdi ii yerde uyuyo

arzucum çok geçmiş olsun canım,yaşadığın şoku çok iyi anlıyorum...
hülyacım canım aynı durum bizde de var.ciğerden geliyo öksürüğü ama doktora götürmekte kararsızım.
bence bu virüsü hastanede kaptık geçen gidişimizde randevular sarkmış yarım saat beklettiler ve ortalık grip çocuk kaynıyo,orada bi şekilde geçti mikrop.
ben de ıhlamur vermeye çalışıyorum, calpol veriyorum. fitillik olacak kadar ateşi olmadı ama ciğerlerinden öksürüyo içim gidiyo..sulandırıp bal ver diyolar göğsü yumuşasın diye ama bir yaşa kadar verilmez, başka ne göğüslerini yumuşatır ki??

canım valla biz öle ortam için insan içine çıkmadığımız halde kaptık bunu dün dr a götürdük akaşm üstü hastanede kimse yoktu allahtan gögüsü dolmuş yani şurup verdi dünden bu yana gerçekten etki etti öksürüğünde o şurubu arkadaşımda önermişti bana hem balgam söktürücü hem öksürüğüne iyi geliyo sekrol pediatrik diye bi şurup gögüsüne ılık bi havlu koyabilirsin canım oda iyi geliyo sıcak tutuyo gögüsünü ıhlamur içiriyorum surubunuda veriyorum bugün daha iyi nisanın dün ateşi 39 2 ye kadar çıktı canım zaten 38 i geçince fitil verilebiliyo dün calpolda verdim ama düşürmedi ateşini sonra fitil verdim o düşürdü fitil dah etkili ateşte bana göre

canım bide bal dahada çok balgam yapıyo bal verme tamam bal çok iyi bi besin ama bebeklere göre değil

kızlar ya bebekleriniz hastalandıkça içim gidio rabbim acil şifalar versin onlar daha minicik kuzularım ya

bal yasaklılar listesinde ilk 1 yıl

onun yerine pekmez ver hafif tavada ısıtıp birebir öksürüğe balgama

birde havluyu ütüde ısıtıp gögsüne koyabilirsiniz hemen ilac verioruz ne yazıkki anne içgüdüsü hemen iyileşsin istiyoruz bebeklerimiz ama bence bu sistemler daha güvenilir ve tecrübeyle sabit

merhaba hanımlar..
biz de iremmle öğleye kdr uyuduk
bi komşu gezmesi yaptık geldik eve kızım tekrar uyudu
bnde size bkm dedim..

sağol canım haklısın bu yöntemler en doğrusu..

ama büyükler çok biliyo beni sinir ettiler iki üç gündür.

yok ince giydiriyomuşum, kafasına kapşonu geçirmek yetmezmiş bere takacakmışım.kara kışta ne takacaksam!!
yere yatırıyomuşum kanepede yatmalıymış oda yere döşek attım battaniye bile değil:bbo:biz yanından geçerken bizim rüzgarımızdan bile alırmışlülülülülülü
yok bal niye vermiyomuşum, biz çok biliyomuşuz. onlar vermiş bişey olmamışş...
ay bişey de diyemiyorum, eşiminde maşallah işleri yine yoğun kafayı yiycem..O değil ben de üşüttüm Ahmetle başkası ilgilense belki daha çabuk düzelecek sürekli benle temas halinde yavrum:gitme:

haklısın canım cok biliolar ya annem mesela kızıma bal vermişti ilk ay o da nasıl emziği tutsun diye ve heryeri alerji oldu ne yazıkki bir de ben sizi böle büyütüm die vermişiti baktı alerji oldu ben de bişey demedim cünkü yumuşak başlıyımdır biraz anneme karsı hiçbişeine karışmadı sonra bana bıraktı allaha şükür hastalanmadık hiç henüz rabbim sağlık versin hepsine inşallahhhhhhhh

aa evet sen yazmıştın naz hatta kızım emzik tutmaya bala batırdık öle lıştı diye...
iremde tutmuyordu emzik bn alerji yapar die bala batırmamıştım sonra kendiliğinden tuuttu zatenn emziği

kızlar sitede problem var galiba alıntı yapaıyorum,
Hasta bebişlere geçmiş olsun
Arzucum sanada geçmiş olsun, bende yerde yatırıyorum artık , uyku setinin yorganını kullanıyorum bende,
Artık altınıda yerde değiştiriyorum çünkü değiştirene kadar çişini yapıyo yaramazım,
1 halı , 1 yorgan yıkamaya verdim, dün işediği yorganıda bugün küvette yıkadım çok zor oldu valla,
bundan sonra yerde değiştircem bari halı silmek daha kolay

Benimki emzik tutmuyor bende zorlamadım
kızlar bişey sorucam donmuş sütü çözdürdüm üzerinde sarı bir yağ tabakası oldu , bozulmuşmudur,
sizin sütlerinizdede oluyormu, ilk sağdığındaki gibi beyaz değil ama resmen sarı bir tabaka CADIARZU

birde gözlerinde kayma oluyor arada ilk aylar olur demişti doktor ama 6 yı bitiriyoruz düzelirmi sizce, yoksa göz doktorunamı götüreyim

ilk ay defne de de olmuştu hatta ilk iki hafta sonra gecti canım bilmem gecer galiba 6 aya kadar

canim kesin götür doktora..bugün doktorum programinda dinledim,ilk 3 aydan sonraki göz kaymalari normal degilmis...bence vakit kaybetme...

kızlar korktuğum başıma geldi kızım düştü yatağın ütünden 5 dk mutfağa gittim beşikle yatar arasına düşmüş ağladı sustu sonra baktık biryerinde bişey yok ama doktora gitik acilde baktıılar görünürde bisey yok çok uyursa birde aşırı kusarsa getirin dediler hala aklıma geldikce üzülüyom şimdilik iyi bakalım inş bişey olmaz:gitme:

hyr cnm sütün bozulduğundan değil..
sütün yağlı old için dolaba koyduğunda yağ donuyor ve üst tabakada yağ toplanıyorr..
zaten süt bozulduğunda kokusundan anlarsın
hem süreleri geçirmeden bozulmaz cnmm.
götr cnm doktora nolur nolmaz için raht etsn

ela geçmiş olsnnn umrm bşy i yoktr aman kızlar bebişler sırayla düşüyor çok dikkt etmemz lzm

slm kızlar nasılsınz?
öncelikle hasta bebişlerimize gecmiş olsun annelerede allah yardımcı olsun.
netım kesılıp duruyor o yüzden fazla giremiyorum girincede elif simay durmuyor.
sızın kuzular masallah fır fır dönüyor benım cadıda tık yok hala . sizce anormal ir durummu arkadaslar?
bırde yastıkta yatırıyorum ben çok kusuyordu dr yastık tavsıye ettı ondan kaynaklı olabılırmıkı?

Son düzenleme:
işim bitti geldim zehrayıda baabsı uyuyor size bakimm dedim bugün pek kimse yokmuşş
ela geçmiş olsun canım haziran bebekleri haraketlendi iicee
bende dikkat ediim artık
göz kayması içinde bizim bi akrabamızın kızının 2 yaşına kadar kayma oldu çok korktular gitmedikleri hastane kalmadı 2yaşında geçer dedi bütün doktorlar geçti ama sen doktora götür en azındnan içinde şüphe kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…