canım uyandırmadan emzıreceksın zaten.derın uykuda mama içmeye alışık olduğu içi.n memeyı de alıyo uykusunda.of bakalım kalkabılecek mıyım.
[B]cnm ewt doğru olabilir.
çünkü bende geceleri pek emzirmiorum anca sabah.demekki ondan azaldı sütler...:gitme:
ama juyurken nasıl emzircezkiiCADIARZU
ben bikere kaldırdım yağmuruda sabaha kadar uyumadı bu seferkafamçokkarıştı[/B]
:)))))) izle tabı canım.benım için bı mahsuru yoksırnaşık şeyvalla gülincim ben benim annem bi meleği izliyorumda reklam girdi yaa
kesinlikle katılıyorummmm...alkisalkisalkis
az kaldı cnm bayrama yersn afiyetlee...
ahhhhh ahh gurbetlik ne kötü biz 3 bi arada olarkk geçircez maalesef senağlama
evet çok iidr ablam sizlerden i olmasın bu sene geldiler
1 sene geçircez ve bz gtcez böle ii komşuyu bulmuşken yok cnm yapmıo..ben k.fasulye de yiyorum sorun olmuo ireme
ohhh aldım misss gibi geldiiii opuyorumnanaktan
eşimde ezeli izlio irem uyuyo bende buralardayım :içelim:
canım uyandırmadan emzıreceksın zaten.derın uykuda mama içmeye alışık olduğu içi.n memeyı de alıyo uykusunda.of bakalım kalkabılecek mıyım.
:)))))) izle tabı canım.benım için bı mahsuru yoksırnaşık şey
ben gece 3 te bi kere emziriyorum kızlar kaç kere kalkmamız gerekio acaba[/QU
yeter cabım bana da saat 3 de kalkın dedi.:çok üzgünüm:
benim drda gdo dan kacis yok dedi, zaten senelerdir yiyoruz hepimiz dedi...ayrica uyanmayan bebekleri drlar uyandirip emzirin demis ama benim oglum 2 saatte bir kalkiyor, bunu duyunca drum mama ver o zaman, 4-5 saat kesintisiz uyusun dedi....her dr farkli dusunuyor demek...ama ben yine de mama vermiyorum, 6. ayi da bitirelim belki ondan sonraya ne dıcem asıl size.doktora gıttık ya bugun.yaw dedım sız bebe bısk. de koy demıştınız meyve puresıne ama ben şu gdo yuzunden almadım dedım.alın alın neyde yok kı GDO kaçış yok maalesef dediya dedı gıdıp dağda yaşayıp kendınız tarım yapacakdsınız e pekı sağlılı tohumu nerden bulacaksın dedı.artık 8 yaşındakı kızların göğüsleri çıkıyo adet görmeye başlıyolar dedi.ay çok kötü oldum yaa nasıl bı gelecek beklıyo çocuklarımızı dedim.hadı bız yolu yarıladık sayılır bı anne olarak kahroluyorum ya.sebep olanlar,bu ulkenın tarımını yok edıp bızı ellere muhtaç edenler can veremezler inşallah.habıre torunu oluyo malum şahsın yedırıyomudur acaba torunlarına da ısrail tohumlu gıdalardan (( öf yazım değil mi bizim bebeklerımıze ya.
ben 12 yada 1 emziyorum 3 te emziriyorum çogunlukla 5 te kalkıyo emmeye çok nadir 7 ye kadar bekliyo canım doğduğundan beri böylekiben gece 3 te bi kere emziriyorum kızlar kaç kere kalkmamız gerekio acaba
ben gece 3 te bi kere emziriyorum kızlar kaç kere kalkmamız gerekio acaba
ya ne dıcem asıl size.doktora gıttık ya bugun.yaw dedı
m sız bebe bısk. de koy demıştınız meyve puresıne ama ben şu gdo yuzunden almadım dedım.alın alın neyde yok kı GDO kaçış yok maalesef dediya dedı gıdıp dağda yaşayıp kendınız tarım yapacakdsınız e pekı sağlılı tohumu nerden bulacaksın dedı.artık 8 yaşındakı kızların göğüsleri çıkıyo adet görmeye başlıyolar dedi.ay çok kötü oldum yaa nasıl bı gelecek beklıyo çocuklarımızı dedim.hadı bız yolu yarıladık sayılır bı anne olarak kahroluyorum ya.sebep olanlar,bu ulkenın tarımını yok edıp bızı ellere muhtaç edenler can veremezler inşallah.habıre torunu oluyo malum şahsın yedırıyomudur acaba torunlarına da ısrail tohumlu gıdalardan (( öf yazım değil mi bizim bebeklerımıze ya.
bende beyaz lahanayı seviyorum ama anacımın yaptığı kara lahanın yeri ayrı annem beyaz lahanayıda yapıyo oda çok güzel oluyo bende yapıyorum artık beyaz lahana çıktı sararım artık hıı mancarıda duydum yedimmi hatırlamıyorum ama duymuştmhülü siz karalahana yiosunuz galiba ben en cok beyaz lahanayı seviorum şöle lokum gibi pişecek offffffffff bayılırım inan ama karadeniz de kara lahana daha cok pişio
birde bişzim bartınlı arkadaşlarımız vardı mancar yaparlardı
evet canım ahh keşke sende yakın olsan ailene hele bayramda insan ailesini yanında istiyo valla ben uzaklara gitsem ne yaparım bilmem ablamda yakın bana annemde o yüzden istdiğim zaman gidiyorum sıkılınca ordayım uzakta olsam ne yapardım bilmemaz kaldı cnm bayrama yersn afiyetlee...
ahhhhh ahh gurbetlik ne kötü biz 3 bi arada olarkk geçircez maalesef senağlama
evet çok iidr ablam sizlerden i olmasın bu sene geldiler
1 sene geçircez ve bz gtcez böle ii komşuyu bulmuşken yok cnm yapmıo..ben k.fasulye de yiyorum sorun olmuo ireme
ohhh aldım misss gibi geldiiii opuyorumnanaktan
eşimde ezeli izlio irem uyuyo bende buralardayım :içelim:
canım hiçbişey sağlıklı değil artık ne yediğim yemek nede solduğumuz hava herşey zararlı bebeklerimizde hiç sağlıklı yetişmiyo malesef bizim çocukluğumuzada gene herşey sağlıklıydı off off nasıl bi nesil yetişiyo hiç kaçımız yok bu gdo belasından allah belasını vers,n bu gdoyu yapanlar hiç gün yüzü görmesinler insanların canlarıyla sağlıklarıyla oynuyolar öteki tarafta vericekler hesaplarınıya ne dıcem asıl size.doktora gıttık ya bugun.yaw dedım sız bebe bısk. de koy demıştınız meyve puresıne ama ben şu gdo yuzunden almadım dedım.alın alın neyde yok kı GDO kaçış yok maalesef dediya dedı gıdıp dağda yaşayıp kendınız tarım yapacakdsınız e pekı sağlılı tohumu nerden bulacaksın dedı.artık 8 yaşındakı kızların göğüsleri çıkıyo adet görmeye başlıyolar dedi.ay çok kötü oldum yaa nasıl bı gelecek beklıyo çocuklarımızı dedim.hadı bız yolu yarıladık sayılır bı anne olarak kahroluyorum ya.sebep olanlar,bu ulkenın tarımını yok edıp bızı ellere muhtaç edenler can veremezler inşallah.habıre torunu oluyo malum şahsın yedırıyomudur acaba torunlarına da ısrail tohumlu gıdalardan (( öf yazım değil mi bizim bebeklerımıze ya.