2009 Haziran Anneleri!!

canım uyandırmadan emzıreceksın zaten.derın uykuda mama içmeye alışık olduğu içi.n memeyı de alıyo uykusunda.of bakalım kalkabılecek mıyım.
valla gülincim ben benim annem bi meleği izliyorumda reklam girdi yaa
:)))))) izle tabı canım.benım için bı mahsuru yoksırnaşık şey
kesinlikle katılıyorummmm...alkisalkisalkis

cnm ben korkuyrum walla geçen gün artık bişey olmaz die kuru fasilye yedim.sabaha kadar pırt pırt çıkardı alttan:roflol:
kendi gazına uyanıo bide..cnm kızım benim.bende yemiorum ama kimyon atınca alıo gazını..

ya ne dıcem asıl size.doktora gıttık ya bugun.yaw dedım sız bebe bısk. de koy demıştınız meyve puresıne ama ben şu gdo yuzunden almadım dedım.alın alın neyde yok kı GDO kaçış yok maalesef dedi ya dedı gıdıp dağda yaşayıp kendınız tarım yapacakdsınız e pekı sağlılı tohumu nerden bulacaksın dedı.artık 8 yaşındakı kızların göğüsleri çıkıyo adet görmeye başlıyolar dedi.ay çok kötü oldum yaa nasıl bı gelecek beklıyo çocuklarımızı dedim.hadı bız yolu yarıladık sayılır bı anne olarak kahroluyorum ya.sebep olanlar,bu ulkenın tarımını yok edıp bızı ellere muhtaç edenler can veremezler inşallah.habıre torunu oluyo malum şahsın yedırıyomudur acaba torunlarına da ısrail tohumlu gıdalardan(( öf yazım değil mi bizim bebeklerımıze ya.

cnm ben yağmuru emzirmeye kalkarsam hemen cin giibi oluo geceleri uykusu bölündümü çok huzursuz oluo .böyle dewam edeyim ben.yoksa çok huzursuz olur.zaten acıktımı kalkıo o..

benim drda gdo dan kacis yok dedi, zaten senelerdir yiyoruz hepimiz dedi...ayrica uyanmayan bebekleri drlar uyandirip emzirin demis ama benim oglum 2 saatte bir kalkiyor, bunu duyunca drum mama ver o zaman, 4-5 saat kesintisiz uyusun dedi....her dr farkli dusunuyor demek...ama ben yine de mama vermiyorum, 6. ayi da bitirelim belki ondan sonra

arkadaşlar gdo dan hormondan kaçışşşşş yoookkkkkkk.bence sakınmayın düşünmeyin..
biz malesef böle bir ülkede yşıoruz.gülincim o malum şahıs bizi bu hale getirdi zaten..
eminim onun torunlarıda bu sorunları yaşamıodur..yazıkk yaa hemde çok yazıkkkk..
malesef bizim çocuklarımız bu şartlarda büyüyecekler..sonumuz ii olur umarım.
(hiç sanmıorum):çok üzgünüm:
:1no2:

kızlar ben çıkıorum yağmurun uyku sati gelio..herkese tatlı rüyalar bebişlerle birliktee..
şimdiden günaydın günün ilk annesine....sorusunsuz bir gece geçirmek dileğiyleeeeeeeeeehihoyyyt

ii bari ya kızlar benm sütüm bi ara azalmıştı tekrar artmaya başladı stresten azalıo kesinlikle sütüm yetio diye düşünmek lazım

bende beyaz lahanayı seviyorum ama anacımın yaptığı kara lahanın yeri ayrı annem beyaz lahanayıda yapıyo oda çok güzel oluyo bende yapıyorum artık beyaz lahana çıktı sararım artık hıı mancarıda duydum yedimmi hatırlamıyorum ama duymuştm

evet canım ahh keşke sende yakın olsan ailene hele bayramda insan ailesini yanında istiyo valla ben uzaklara gitsem ne yaparım bilmem ablamda yakın bana annemde o yüzden istdiğim zaman gidiyorum sıkılınca ordayım uzakta olsam ne yapardım bilmem
canım hiçbişey sağlıklı değil artık ne yediğim yemek nede solduğumuz hava herşey zararlı bebeklerimizde hiç sağlıklı yetişmiyo malesef bizim çocukluğumuzada gene herşey sağlıklıydı off off nasıl bi nesil yetişiyo hiç kaçımız yok bu gdo belasından allah belasını vers,n bu gdoyu yapanlar hiç gün yüzü görmesinler insanların canlarıyla sağlıklarıyla oynuyolar öteki tarafta vericekler hesaplarını

iyi akamlar herkesess,
yaa kızlar yapmayın, yok bebeğim uyanmıyo, kalkıp emzirsem mi falan, çocuğu gece zırt pırt kalkıp sizi duyup canı çeken olur yaa(mesela ben :)) lülülülülülü

şaka bi yana, ben uykusuzluktan helak durumdayım, saat 9 gibi uyuyaruz, 2 ya da 3 e kadar, sonra Allah kerim artık, saat başı, yarım saatte bi, nasıl denk gelirse artık, ya eözik ister, ya sallanmak ister, ya emmek, gece uykuda mamayı da 60-80 cc den fazla almıyo, haliyle hemen acıkıyo zilli

bi de 5 aylık olduk hala sabaha doğru gaz için ağlıyoruz yaa, bakalım 6 aylıkken biticek mi, işe de başlıcam bu bebişin gazı bitmezse ben bittim demektir :bbo:

gdo demeyin derdimi deşmeyin kızlar yaa, benim bebişim mamayla büyüyo malesef, ama ek gıdaya başlayıca hangisinden ne kadar koruyabiliceez ki?

Canlarım topiğe giremiyorum...sizleri çok özledim...ama biz hastalıklardan kurtulamadık malesef...oğlum çok keyifsiz...ek gıdalara geçtik geçeli...hep sorun hep sorun birde üstüne kusmalar başladı...motiliuma başladık mecburen bu arada üst dişleri çıkıyor onunda sıkıntısı var...bugün allah oğlumu korudu....saatlerce kendime gelemedim,ağladım...evimde temizlik vardı...batuhan uyandı bi ara bende her zaman olduğu gibi kendi yatağımın üstüne koydum etrafına yastıklar döşedim ve nasıl olduysa yastığı atmış kıçın kıçın ortadan en uca gelmiş o an yanına gitmesem kafasının üstüne düşecekti resmen saniyeyle yakaladım ama hala kendime gelemedim

pınarcım nasılsın? geçmiş olsun batuşuma, Allah korusun bişey olmamış korkma annesi
çok hareketlendiler artık, bazen yürütece koyuyorum ben yusuf kayrayı durmadığı zamanlar, gidip gidip cam sehpam var, onu kemirmeye çalışıyor, bir dakika yalnız bırakamıyorum, dişleri kaşınıyo ya kendine kaşıyıcı buldu :))
Kızlar hasta bebeklere çok geçmiş olsun, Allah şifa versin,
Binnurcum sen sormuşsun üstü başı batıyo diye , özge demişti bana eski büyük bir tişört giydiriyorlarmış kafasından elbise gibi düşün, sadece o batıyormuş, ben denicem yarın, bugün 3 posta kıyafet değiştik , yıka ütüle bıktım ya lmaz:
Tarhana yaptım ben kızlar yemedi, salçada koydum ama pişirirken acaba ondanmı yemedi ?
bu ek gıda işi çok zor,
gideyim biraz süt sağayım ,
iyi geceler öptüm sizi

iyi geceler kızlar
nasılsınız.
zeynep uyudu işallah uyanmaz huysuz bugün
dünürüm yerim kayrayı ya demek sehpayı kemiriyo ben o sehpayı gördüm :))
senin pompan nasılcanım
müminecim yeni evin hayırlı olsun güle güle oturun
pınarcım allah korumuş çok hareketlendiler yanlız pırakmamak lazım
ay ne yazacğımı unuttum ya yaşlanıyorum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…