2009 Haziran Anneleri!!

arzu göğüsün şiş ve acıyosa hele brde damarların belirgnleşiyorsa
mutlaka vardır süt
bnm öle oluo çnkü..sağmadan önce...
ama senn nie sağınca gelmiyokiiii

bebeğin cnm benim olcak hali yok yaaa..:roflol:
yağmurun poposunda morluklar war ..sizdede warmı araştırdım geçen bişeymiş ama merak ettim..

ay ne blm öle yazınca kendnden bahsediyosun sandım a.s
iremde yok cnm
bebk yediği bşye alerjisi olunca kızarık fln oluomuş cildnde acaba o morlukda o mudur ki

iremde yok cnm
bebk yediği bşye alerjisi olunca kızarık fln oluomuş cildnde acaba o morlukda o mudur ki

alla allaa.bak şimdi..hayır bişey yemiiyorki yağmur sadece muhallebi veriyorum günde bir kez.doğduğundan beri var o morluklar.götürsem mi acaba dr??CADIARZU

alla allaa.bak şimdi..hayır bişey yemiiyorki yağmur sadece muhallebi veriyorum günde bir kez.doğduğundan beri var o morluklar.götürsem mi acaba dr??CADIARZU

bana bebelac dan gelen mesajı yzım sana
bebeğinizde sürekli ishal,kusma,kızarıklık ve döküntüler varsa bunların sebebi besin alerjisi olablr...

doğduğundan beri varmış sanırım peki doktor görmedi mi
bşy demiştir elbettt...
o zmn telaş ypmana gerek yok

bebeğin cnm benim olcak hali yok yaaa..:roflol:
yağmurun poposunda morluklar war ..sizdede warmı araştırdım geçen bişeymiş ama merak ettim..

canım ona mongol lekesi deniyo çağatayda da var geçiyo büyüdükçe kalıcı değil korkma bebeklerde olan bişeyyy
ben herseferinde ne zaman geçcek diye soruyorum dr una önemli değil kalıcı değil geçicek diyooo

selam kzıalr nasılsınzı.. geçmiş okuymaadım zaten kaçak göçek ancak giriebilyroum iş youn bu ara.. bizde ek gıdalara geçtik geçeli az emyior benim kızdasütümde azaldı.. bende uğraş uğraş duruyorum.. ne emse kar diye. gecerli anck emiyor.. gündüz çok azmesela sabah 9 gibi emiyor.. 11 gibi elma püresi.. 1 gibi çorba... 3 4 arası anne sütü ..5-6 arası yoğurt.. 7-8 gibii anne sütü.. 1030 gibi yada 10 gibi duruM GÖRE BAZI DEĞıŞıYOR TAHILLI KAŞIK MAMASI YADA PıRıNÇ UNLU MUHALLEBı..

biz ek gıda olarak sadece elma armut verdikkk
bugün havuç vericem öğlende veriyorum
ben yarım elma veriyorum abartmıyorum püresiyle beraberrrrr yiyiyo
emme saatinde normal emiyo allaha şükür maşallah sübhanallah
ama artık çok kısa sürede doyuyooo 6 7 dk da bitiriyoooo geceleri 12 3 5 7 gibi emiyo şikayetçi değilim ama emsin kuzu

pınarcım dişler için allah kolaylık versin
aman dikkat ben wc ye giderken bil beşiğe koyuyorummmm

bende yaptırmicam aşıyı
kaynanam yaptır dedi bende asla dedim senin oğlun yaptırsın biz hep evdeyz dedim herbişeye karışır oldu sinir şeyyyy

iremde yok cnm

doğduğundan beri varmış sanırım peki doktor görmedi mi
bşy demiştir elbettt...
o zmn telaş ypmana gerek yok

aynn cnm ya..geçmio ne zmn geçerki...önemli bişey deil demişti dr.haftaya kontrol var sorarım yine:)

mongol lekeleri özellikle bel bölgesinde olabileceği gibi vucudun başka bölgelerindede olabilir.2 yaşından sonra geçmesini bekleriz.bu süre biraz uzayabilir.bir hastalık değildir ve tedaviye gerek yoktur..

alıntıdr..

ireminde sağ bacağında var doğum lekesi kıpkırmızı bşy

semoş hoşgeldn fıstıkkk
görüşemiyoruz artık

hemanjiom
1.Hemanjiom

Ciltte fazladan bulunan damar yapılarıdır. Tüm yeni doğanların yüzde 2,5 ve 1 yaşındaki bebeklerin yüzde 10-12’sinde görülür. Yaklaşık yüzde 60’ı başında veya boyun bölgesinde yerleşen bu oluşumlar yaşamın ilk 6 ayında hızlı büyüme gösterirse de 2-10 yaş arasında gerileme sürecine girerler. Doğumdan sonraki ilk 3 haftada kılcal damarların belirginliği ile parlak kırmızı veya morumsu rengi ile dikkat çeker. Dokunulduğunda renklerinin ve yapılarının değişmediği görülür. Kız bebekler daha çok etkilenir.

ireminki bundan (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…