2009 Haziran Anneleri!!

bebisleri hangi birinden koruyacagizki
grip ayri bir dert tr ye gelemiyorum.
Gdo ayri bir dert,hormonlu sebzeler ayri.
Hayvanlar bile hormonlu.
Mecbur birakiliyoryz bi yerde
elimizdn geldigince secici olacagiz iste durum bu
emzirirkende hamileykende yedik ictik kacsakts sifira inmiyor

günaydınnnnnnnnnnn.kimse yok hayretttt..bende dün geceden ilk anneye günaydın demiştimkaydirigubbakcemile3meğer benmişim okaydirigubbakcemile3
kızlar napıosunuz ya nerdesiniz..?**sositososito

günaydın anneler ve tatlı bebişler.bilgisayarımız bozuktu giremiyordum.bebişlere ek olarak neler veriyorsunuz.benimki sadece mama yiyor.ne vermeliyim acaba:uhm:

günaydın anneler ve tatlı bebişler.bilgisayarımız bozuktu giremiyordum.bebişlere ek olarak neler veriyorsunuz.benimki sadece mama yiyor.ne vermeliyim acaba:uhm:

cnm elma armut sularına başlayabilirsin.püreleriyle birlikte.çorba.tahıllar..
dr doğrultusunda tabi..

günaydın herkeze nasılsınız.biz uyandıkhavuç ve elme püremizi yedik buna yemek denirse 2 kaşıkcık.
dişliği kemirip duruyor.
6. aya girecek olan anneler domuz gribi aşısı yaptırcakmısınız bebişlerinize.
bizim daha 1 ayımız var ama düşünmüyoruz şimdilik dr muzda önermedi kendi bile yaptırmamış.

Bak şimdi ya, gece kalkcaz yani illa ki? Ben de üç gündür 12-6 yapmaya çalışıyodum.Pek başarılı değildim zaten, gece 4'te illa ki uyanıyo benim zilloş, alışmış yani gece beslenmesine. Ben hem gece beslenmesine alışmasın hem de büyüme hormonları gece salgılanıyo ya etkilenmesinler diye düşünmüştüm. Gerçi Elif'te emzirirken uyanmıyo ama derin uykusu bölünüyo tabi. Kuzenimin oğlu da gece beslenmeisne alışmış durumda 2 yaşında oldu hala gece uyanıyo mama için.
Dün gece 4'te uyandı benim cadı. Sabah 7 e doğru uyudu anca. Alışmaları çok kötü yani. Çünkü uyanınca Elif'te geri uyumuyo en az iki saat.

Her doktor ayrı telden çalıyo ilkecim. Bende c.tesi gidicem doktora bakim o ne diyecek.

Canım yazmıştım ben. Kuzenim çare olarak kocaman bi tshirt giydiriyodu oğluşuna. Kolaarı bacakları her yeri kapalı oluyodu. Yemek için kullanıyodu sadece. Bİ nevi önlük yani. Bence dene.

Canım geçmiş olsun batuşuma zor çıkıyo dişler demek ki.
Yalnız bırakmamak lazım bu minnoşları artık. Allah korumuş. Yere koysana canım, orda istediği kadar dötoş attırsın.

ya kızlar yağmur çok güzel dönüo acaip hoşuma gidio...kendide sewiniooo..
aşığım ben bı kıza yaaaaaaaaaopuyorumnanaktan

kıyamam batuşa ben geçmiş olsun pınarcım dişler çıkıyorya ondandır huzursuzluğu
allah korumuş canım gözümüzün önünden ayırmamak gerkiyo artık
günaydınnnnnnnnnnn.kimse yok hayretttt..bende dün geceden ilk anneye günaydın demiştimkaydirigubbakcemile3meğer benmişim okaydirigubbakcemile3
kızlar napıosunuz ya nerdesiniz..?**sositososito
günaydın ilkecim nasılsın anca girebildim kalka zehrarnın kahvaltısı üst baş temizle uyuttum kendime kahve yapıp geldimm
günaydın anneler ve tatlı bebişler.bilgisayarımız bozuktu giremiyordum.bebişlere ek olarak neler veriyorsunz.benimki sadece mama yiyor.ne vermeliyim acaba:uhm:
canım ben ilk elma armut havuç suyu verdim suyunu 3gün verdim sonra hep meyveleri püre şeklinde verdim daha sonra kabak havuç patates bunları 2gün ard arda teker teker püre yapıp verdim vericeğin meyve yada sebzeyi 2gün peşpeşe vermlelisin bebişine alerjisi olup olmadığı anlayasın

herkese günaydın bugün ilkdefa uykumu aldım kızım gece 3 defa kalktı inş hep böyle devam ederhihoyyythihoyyyt
sorcam sorcam unutuyorum sezeryan olanlar kıslar dkiş iziniz iice kapandımı ya benim sadece kenarları beyazlaştı baya kapandı diğer yerleri kırmızı tamamen ne zaman kapanırkii

ohh yarasın zehraya maşallahh..bizde napalım yağmur şuanda mızıldanıoooo..
emcek.benim iz belli belirsiz..hiç sıkıntı yaşamadım şükür..neyse ben emzirip uyutayım.görüşüzzzz

biz yaptıurmayacagız

zaten askeriyeye yazı geldi yaptırmayın die

hala arastırılıyormuş GATA da sonucu gelir ama yaptırma taraftarı değiliz

aşıyı bzde düşünmüyoruzz...birsürü yan etkileri var bebek kaldıramaz bnce bunu...

iroşa yoğurt yedrdm geldim yarım yedi
sütsaatine 1 saat kala ...süt saati geldi bu seferde sütünü az içti 30 40 ml içti
şu ek gıda işini nasıl düzene ourtcaz bi trlü anlamadım valla
offff

merhabalarrr
bzde bugün erken kalkdık...sabah sabah temizlik yaptım.ama toz alma faslı kaldı.asya uyunca yapıcam.yerinde durmuyo.halıya battaniye sereyim dedim ama yer soguk.alt kattakiler taşındı.üst katta boş.bu kış doncaz galiba.
kızıma yogurt yedirdim.elma ve pekzen ekledim yine.ama çok az yedi yaaa
babymıx almışdım.onun bi kutusunu bitiremiyoruz.kalanını dökmekmi gerekir acepppppp?????

Dünürüm canım nasılsın iyileştinmi?
chicconun pompası kırıldı canım, ama öyle kendi kendine ben zorlamadım , madela aldım çok memnunum , sütümüde arttırdı sanki sık sık sağınca
eşim götürdü servis bakçakmış chicconun hatasıysa istediğim bişeyle değiştircekler, sizce ne alayım kızlar tavsiye edebileceğiniz bişey varmı ?

Maşallah zeynebime, alışınca daha çok yer annesi,
bizde yaptırmıcaz aşı canım

benimde kırmızı çizgi gibi duruyor, gerçi göbekten pek göremiyoum ama kaydirigubbakcemile3

Günaydın herkese...
bugün dolaplarımı boşaltıp düzenlicem , kedi gezmiş gibi biraz, haftaya bişey lazım olur açarlarsa annemler rezil olmayım :))

yaa evet saadetcim.bizim emme işi o yüzden bozuldu.ek gıdaya geçince süte yr kalmıyo.3saatte bi emiyodu eskiden.emdikden bi saat sonra ek gıda veriyodum ama artık karnı doyuyomu nee emmiyo

cnm iremde yarısını yiyor gerisi kalıyor
bn ağzını kapatıp sonra serayla sarıp geri dolaba koydum..bugün kaln yarısını yedrmeden bktm tadına bşy yok yedrdim ynii..

yaa evet saadetcim.bizim emme işi o yüzden bozuldu.ek gıdaya geçince süte yr kalmıyo.3saatte bi emiyodu eskiden.emdikden bi saat sonra ek gıda veriyodum ama artık karnı doyuyomu nee emmiyo

doyuyo ki emmio cnm
iremde az içti sütünü..
nasıl ypcaz blmiom vlla..

bu arada sağolsun yasemin bana pompayı gönderdi dün elime geçti.denedim ama aynı manueldeki gibi az süt çıkıyo.sütümmü yok dicem ama gögüslerim şiş acıyo yani süt var gibi hissediyorum ama sağım sağım tık yokkk... en fazla 70cc..oda akşamları öyle çıkıyo sabahları pek çıkmyo.gece bazen emiyo.gündüzde sağdıgın kadarını veriyom bide ek gıdalar eger aç olursa mama veriyorum.onuda fazla içmiyo 60ccle midesi doluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…