günaydın anneler ve tatlı bebişler.bilgisayarımız bozuktu giremiyordum.bebişlere ek olarak neler veriyorsunuz.benimki sadece mama yiyor.ne vermeliyim acaba:uhm:
çok geçmiş olsum umarım düşmüştür ateşi.
ohhh afıyet olsun ıyı duruyo yağmur.deınle sabahtan yaptım yaptım.öğleden sonra asla durmuyo.
of yaaa derın de aynı öyle.şu anda kucağımda bıraktığm anda psıkopata bağlıyop resmen.:gitme:
biz de sabahtan anneme gıttık ordan da kontrole.dedım 15 gunden berı uyanmıyo gecelerı .olmaz sız kalkıp emzırceksınız dedı.sutunüz kesılır dedı azaldı zaten dedim.off ıyı da ya delıksız uyku.mafoldumben
bı deee gene dayanamadım kızıma kıyafetler aldım ay resm<en tutamıyorum kendımı.delikafadulden
walla bende senin gibiyim gülin geceleri kalkmıorum.e çocuğu uyandırp emzircekmiyim.
dr uyusun bırak demişti bana dmekekki drlarda aralarında çatışıo resmen:uhm:y
bende yarın çıkabilirim çarşıya 1 gün çıkmadım yaadelikafadulden:sm_cool:
cicilerini güzel günlerde giysin derin..öptük sizii
:1rolleyes::1rolleyes:
kıslar bişi yedirken bu kuzulara heryeri batırmamanın formülünü bulan varmı
mama sandalyemizde sıkılıyo aşşada yerde yiyoruz üst baş heryer batıyor
az önce yoğurdunu yedirdim bende zehroşda battık bi hapşrdı yoğurtlar suratımdan kızı yıkadım uyuttum ben duşa girdim
yeşimnur benim kzım 4.ayında sadece 200 gr almıştı çok üzülmüştüm bende
ekgıdaya başlıyalı 2hafta olcak kızım 300 gr almış bile oyüsden üzülme ek gıdaya başlayınca toparlar
naren size geliim bayılırım zeytinyağlı bol limonlu pırasaya eşimde agzına sokmaz
Canlarım topiğe giremiyorum...sizleri çok özledim...ama biz hastalıklardan kurtulamadık malesef...oğlum çok keyifsiz...ek gıdalara geçtik geçeli...hep sorun hep sorun birde üstüne kusmalar başladı...motiliuma başladık mecburen bu arada üst dişleri çıkıyor onunda sıkıntısı var...bugün allah oğlumu korudu....saatlerce kendime gelemedim,ağladım...evimde temizlik vardı...batuhan uyandı bi ara bende her zaman olduğu gibi kendi yatağımın üstüne koydum etrafına yastıklar döşedim ve nasıl olduysa yastığı atmış kıçın kıçın ortadan en uca gelmiş o an yanına gitmesem kafasının üstüne düşecekti resmen saniyeyle yakaladım ama hala kendime gelemedim
kıyamam batuşa ben geçmiş olsun pınarcım dişler çıkıyorya ondandır huzursuzluğuCanlarım topiğe giremiyorum...sizleri çok özledim...ama biz hastalıklardan kurtulamadık malesef...oğlum çok keyifsiz...ek gıdalara geçtik geçeli...hep sorun hep sorun birde üstüne kusmalar başladı...motiliuma başladık mecburen bu arada üst dişleri çıkıyor onunda sıkıntısı var...bugün allah oğlumu korudu....saatlerce kendime gelemedim,ağladım...evimde temizlik vardı...batuhan uyandı bi ara bende her zaman olduğu gibi kendi yatağımın üstüne koydum etrafına yastıklar döşedim ve nasıl olduysa yastığı atmış kıçın kıçın ortadan en uca gelmiş o an yanına gitmesem kafasının üstüne düşecekti resmen saniyeyle yakaladım ama hala kendime gelemedim
günaydın ilkecim nasılsın anca girebildim kalka zehrarnın kahvaltısı üst baş temizle uyuttum kendime kahve yapıp geldimmgünaydınnnnnnnnnnn.kimse yok hayretttt..bende dün geceden ilk anneye günaydın demiştimkaydirigubbakcemile3meğer benmişim okaydirigubbakcemile3
kızlar napıosunuz ya nerdesiniz..?**sositososito
canım ben ilk elma armut havuç suyu verdim suyunu 3gün verdim sonra hep meyveleri püre şeklinde verdim daha sonra kabak havuç patates bunları 2gün ard arda teker teker püre yapıp verdim vericeğin meyve yada sebzeyi 2gün peşpeşe vermlelisin bebişine alerjisi olup olmadığı anlayasıngünaydın anneler ve tatlı bebişler.bilgisayarımız bozuktu giremiyordum.bebişlere ek olarak neler veriyorsunz.benimki sadece mama yiyor.ne vermeliyim acaba:uhm:
kıyamam batuşa ben geçmiş olsun pınarcım dişler çıkıyorya ondandır huzursuzluğu
allah korumuş canım gözümüzün önünden ayırmamak gerkiyo artık
günaydın ilkecim nasılsın anca girebildim kalka zehrarnın kahvaltısı üst baş temizle uyuttum kendime kahve yapıp geldimm
canım ben ilk elma armut havuç suyu verdim suyunu 3gün verdim sonra hep meyveleri püre şeklinde verdim daha sonra kabak havuç patates bunları 2gün ard arda teker teker püre yapıp verdim vericeğin meyve yada sebzeyi 2gün peşpeşe vermlelisin bebişine alerjisi olup olmadığı anlayasın
herkese günaydın bugün ilkdefa uykumu aldım kızım gece 3 defa kalktı inş hep böyle devam ederhihoyyythihoyyyt
sorcam sorcam unutuyorum sezeryan olanlar kıslar dkiş iziniz iice kapandımı ya benim sadece kenarları beyazlaştı baya kapandı diğer yerleri kırmızı tamamen ne zaman kapanırkii
günaydın herkeze nasılsınız.biz uyandıkhavuç ve elme püremizi yedik buna yemek denirse 2 kaşıkcık.
dişliği kemirip duruyor.
6. aya girecek olan anneler domuz gribi aşısı yaptırcakmısınız bebişlerinize.
bizim daha 1 ayımız var ama düşünmüyoruz şimdilik dr muzda önermedi kendi bile yaptırmamış.
iyi geceler kızlar
nasılsınız.
zeynep uyudu işallah uyanmaz huysuz bugün
dünürüm yerim kayrayı ya demek sehpayı kemiriyo ben o sehpayı gördüm :))
senin pompan nasılcanım
müminecim yeni evin hayırlı olsun güle güle oturun
pınarcım allah korumuş çok hareketlendiler yanlız pırakmamak lazım
ay ne yazacğımı unuttum ya yaşlanıyorum galiba
Maşallah zeynebime, alışınca daha çok yer annesi,günaydın herkeze nasılsınız.biz uyandıkhavuç ve elme püremizi yedik buna yemek denirse 2 kaşıkcık.
dişliği kemirip duruyor.
6. aya girecek olan anneler domuz gribi aşısı yaptırcakmısınız bebişlerinize.
bizim daha 1 ayımız var ama düşünmüyoruz şimdilik dr muzda önermedi kendi bile yaptırmamış.
benimde kırmızı çizgi gibi duruyor, gerçi göbekten pek göremiyoum ama kaydirigubbakcemile3kıyamam batuşa ben geçmiş olsun pınarcım dişler çıkıyorya ondandır huzursuzluğu
allah korumuş canım gözümüzün önünden ayırmamak gerkiyo artık
günaydın ilkecim nasılsın anca girebildim kalka zehrarnın kahvaltısı üst baş temizle uyuttum kendime kahve yapıp geldimm
canım ben ilk elma armut havuç suyu verdim suyunu 3gün verdim sonra hep meyveleri püre şeklinde verdim daha sonra kabak havuç patates bunları 2gün ard arda teker teker püre yapıp verdim vericeğin meyve yada sebzeyi 2gün peşpeşe vermlelisin bebişine alerjisi olup olmadığı anlayasın
herkese günaydın bugün ilkdefa uykumu aldım kızım gece 3 defa kalktı inş hep böyle devam ederhihoyyythihoyyyt
sorcam sorcam unutuyorum sezeryan olanlar kıslar dkiş iziniz iice kapandımı ya benim sadece kenarları beyazlaştı baya kapandı diğer yerleri kırmızı tamamen ne zaman kapanırkii
aşıyı bzde düşünmüyoruzz...birsürü yan etkileri var bebek kaldıramaz bnce bunu...
iroşa yoğurt yedrdm geldim yarım yedi
sütsaatine 1 saat kala ...süt saati geldi bu seferde sütünü az içti 30 40 ml içti
şu ek gıda işini nasıl düzene ourtcaz bi trlü anlamadım valla
offff
cnm iremde yarısını yiyor gerisi kalıyormerhabalarrr
bzde bugün erken kalkdık...sabah sabah temizlik yaptım.ama toz alma faslı kaldı.asya uyunca yapıcam.yerinde durmuyo.halıya battaniye sereyim dedim ama yer soguk.alt kattakiler taşındı.üst katta boş.bu kış doncaz galiba.
kızıma yogurt yedirdim.elma ve pekzen ekledim yine.ama çok az yedi yaaa
babymıx almışdım.onun bi kutusunu bitiremiyoruz.kalanını dökmekmi gerekir acepppppp?????
yaa evet saadetcim.bizim emme işi o yüzden bozuldu.ek gıdaya geçince süte yr kalmıyo.3saatte bi emiyodu eskiden.emdikden bi saat sonra ek gıda veriyodum ama artık karnı doyuyomu nee emmiyo