- 23 Ocak 2008
- 1.266
- 27
canım artık eskisi gibi kilo almaz ki dr un sölemedi mi nie takıosun kafaya bak her ay 1.5 kilo alan bebişlerimiz bile bu aya 600 gram almış dert etme o kadar sağlığı yerindeyse rahat ol
hasta olan tüm bebeklere gecmiş olsun canlarım allah acil şifalar versin bende cok korkuyorum hasta etcem die onun için sıkı giydirmiyorum sıcaga alışmasın die
sözüm meclisten dışarı doguda ki cocuklar yalınayak geziolardı ve turp gbilerdi aslında pek giydirmeyin bebekleri alışsın bağışıklık sistemi güçlensin die düşünüyorum ben cünkü biz cok hassasız ya ben mesela annem gözünden sakınırmış herşey de hastalanıyorum nanemolla olmuşum kardeşlerim gibi
doğru söylüyorsun narencim mühim olan sağlıklı olması Zenep Duru 5.ayını doldurdu ve kilosu 6480 gr doğum kg gayet iyiydi ama sonradan kilosu çok yavaş attı bakalım ek gıdadan sora ne olcak.
canım ben cekip yazacagım topiğe su sekilde olacak listedeki isimleri küçük kağıtlara yazcam sonra herkesin adına cekip sırayla yazcam topiğe ordan takip edersiniz özel mesajla adresler alınır ay cok heyecanlıyım inanın
herkese geçmiş olsun bizede öyle bende ne yazıkki grip oldum ama çok ağır değilim çok şükür kızımda arada öksürüyo hiç keyfi yk yani benimde yok.allahım ne olur bebişlerimiz hastalanmasın ağlasınlar huysuz olsunlar geceri kalksınlar ama iyi olsunlar hastalık evlerimizden uzak olsun allahım korusun.
burasi musait canm..zaten kapinin nunden arabaya koyuyorum alisveris merkezinin kapali otoparkindada girince fazla soguk etkilemiyor..saol özlemcim ohh gezin ana oğul valla hamileykende böleydin valla burasıda müsait olsa merkeze yakın olsa hergün gezcem ama değil ablamlardayken kızımla baya gezdim akşam hava soğuktu arabasına koydum gezdim orda hasta olmadı buraya geldim oldu yaa
saol cnm..herkes dışarı çıkıyor.kızlar dikkat edin beebklere.biz ewdeyiz bugün.kızımla birlikte yemek yapcaz babamıza.en sen sewdiği yemek kızartmaaalkisalkisalkis..çorba yaparım bide tmm işte...
herkese merhabalarrr
bizde de temizlik var
biz elifle oynuyoruz abla yapıyor valla
bende dünden yemek yapmıştım rahatım
hasta olanlara geçmişl olsun
gezmeye gidenler bizim içinde gezin valla ben iyice eve tıkılıp kaldım
hafta sonu babamız dışarı çıkardı ama soğuk olduğu için korktum
soğukta zor oluyor ama ne yapalım tüm hafta sıkılıyoruz evlerde dimi ama
saol cnm..
bizde yemek isini babamiza yiktik suan mutfaktazemuszemus
çok geçmiş olsum umarım düşmüştür ateşi.kızlar dijital eteş ölçücüyle ölçüyorum popodan 39 koltuk altından ölçtüm 38.5 ne kadar güvenilir hangisine inanayım
ohhh afıyet olsun ıyı duruyo yağmur.deınle sabahtan yaptım yaptım.öğleden sonra asla durmuyo.herkes dışarı çıkıyor.kızlar dikkat edin beebklere.biz ewdeyiz bugün.kızımla birlikte yemek yapcaz babamıza.en sen sewdiği yemek kızartmaaalkisalkisalkis..çorba yaparım bide tmm işte...
of yaaa derın de aynı öyle.şu anda kucağımda bıraktığm anda psıkopata bağlıyop resmen.:gitme:abisis canım çok geçmişşş olsn iyi haberlerini bekliyoruz
bu aralar o kadar yorgunum Ceylin çok yormaya basladı uyku düzeni kalmadı oysa ilk 3 ay çoooook uslu uykucu bi bebekti şimdi çooook çok geç uyuyo gece gece oyun istiyo ben beşinde sallıyorum uyusun diye o kahkaha atıyokafamçokkarıştı
gündüz bep kucağımda illaki bana dokunmak istiyo benimle oynamak istiyo
anakucagına yatırıp eline oyuncagını veriyorum önce oyuncagı fırlatıyo sonra kendini atıyo yere-tatlicadiarzu-
yemek falan yapmadım daha yapmayacağımda ev darmadağın oldu ve çokkkkkkkkkk yorgunummmmmirmirmirmir