2009 Haziran Anneleri!!

kıslar bişi yedirken bu kuzulara heryeri batırmamanın formülünü bulan varmı
mama sandalyemizde sıkılıyo aşşada yerde yiyoruz üst baş heryer batıyor
az önce yoğurdunu yedirdim bende zehroşda battık bi hapşrdı yoğurtlar suratımdan kızı yıkadım uyuttum ben duşa girdim
yeşimnur benim kzım 4.ayında sadece 200 gr almıştı çok üzülmüştüm bende
ekgıdaya başlıyalı 2hafta olcak kızım 300 gr almış bile oyüsden üzülme ek gıdaya başlayınca toparlar
naren size geliim bayılırım zeytinyağlı bol limonlu pırasaya eşimde agzına sokmaz

yemek menüleri konuşuluyo galiba bende kıymalı ıspanaka yaptım mantar çorbası ve eşimin en sevdiği yemek peynirli makarna yanınada bi salata yaparım daha gelmedi gelmesini bekliyorum bugn yemek ypamıcam sandım ama yapım valla heheheh :):)

abisis canım çok geçmişşş olsn iyi haberlerini bekliyoruz
bu aralar o kadar yorgunum Ceylin çok yormaya basladı uyku düzeni kalmadı oysa ilk 3 ay çoooook uslu uykucu bi bebekti şimdi çooook çok geç uyuyo gece gece oyun istiyo ben beşinde sallıyorum uyusun diye o kahkaha atıyokafamçokkarıştı
gündüz bep kucağımda illaki bana dokunmak istiyo benimle oynamak istiyo
anakucagına yatırıp eline oyuncagını veriyorum önce oyuncagı fırlatıyo sonra kendini atıyo yere-tatlicadiarzu-
yemek falan yapmadım daha yapmayacağımda ev darmadağın oldu ve çokkkkkkkkkk yorgunummmmmirmirmirmir
ahh canım yaa inş eski haline geri döner bi ara nisada öleydi oda değiştirdik düzeni değişti geç saatlerde uyuyodu geceleri doğru düzgün uyumuyodu sürekli ıhlıyodu 2 saatte bir kalkıyodu başka bi yeremi yatırdınız canım bebekler bi şeye alışınca onu istiyolr öle uyumak istiyolar o yüzden yerini felan değiştirdiysenizde uyumaz bide şimdi herşeyi anladıkları için oyun istiyolar ilgi istiyolar bak bide annesine cadılık yapıyo yayamaz ceylin:emir_bebek::emir_bebek:

burasi musait canm..zaten kapinin nunden arabaya koyuyorum alisveris merkezinin kapali otoparkindada girince fazla soguk etkilemiyor..
disari icinde tulum kullaniyorum burasi cok sogudu..
oyle boyle buyuyecekler SIKMA caninia.s.

saol cnm..
bizde yemek isini babamiza yiktik suan mutfaktazemuszemus

hepiniz icin gezdik...kis in cilveler iste hapsediyor..
korma yinede temiz hava alsin bebis..
saol canım fırsat varken gezmek lazım en iyisini yapıyosun çocukta etrafı tanıyo biliyo ilerde bi yere gittiğin zaman zorluk çekmşceksin işte

az önce yoğurdunu yedirdim bende zehroşda battık bi hapşrdı yoğurtlar suratımdan kızı yıkadım uyuttum ben duşa girdim
ekgıdaya başlıyalı 2hafta olcak kızım 300 gr almış bile oyüsden üzülme ek gıdaya başlayınca toparlar
naren size geliim bayılırım zeytinyağlı bol limonlu pırasaya eşimde agzına sokmaz
valla ben ellerini bağlıyorum yani kundak yapıyorum yedirirken başka yolu yok elleriyle ellerimi tutyo heryer mahvoluyo yoksa ölede güzel güzel yiyo

merhaba fıstıklar nasılsınız günlerdir internete giremiyorum sonunda fırsat bulabildim bizdee jolerden ilk arabamı aldık bir de emekleme arkadaşı varmış aln var mı nasıl bir oyuncak oda 36tl ye düşmüş
gzl cnm tavsiye edeblrm emeklemesine yardımcı olur...
canım ben cekip yazacagım topiğe su sekilde olacak listedeki isimleri küçük kağıtlara yazcam sonra herkesin adına cekip sırayla yazcam topiğe ordan takip edersiniz özel mesajla adresler alınır ay cok heyecanlıyım inanın
istersen şöyle yapabilirsin cnm
mesala çektin ayşe çıktı
bidaha çektin fatma çıktı
bidaha hayriye çıktı
ayşe ,fatmaya
hayriye ayşeye böle devam ederek de olabilir...
bölelikle hediye aldığın kişi ile kimden alacaksan o kişi farklı olur....

slm kızlarr ben geldim...kısmetse yarın dr.gidicem

cnm yanlış topiktesin burdakiler doğurdu büyütüoo :roflol:

iyiakşamlar hanımlar
herkes yemeğini yapmış banada karşı komşum çok sevdiğim bi ablam var bi tencere lahana sarmış elleri dert görmesin a.s.

çok geçmiş olsum umarım düşmüştür ateşi.

ohhh afıyet olsun ıyı duruyo yağmur.deınle sabahtan yaptım yaptım.öğleden sonra asla durmuyo.

of yaaa derın de aynı öyle.şu anda kucağımda bıraktığm anda psıkopata bağlıyop resmen.:gitme:

biz de sabahtan anneme gıttık ordan da kontrole.dedım 15 gunden berı uyanmıyo gecelerı .olmaz sız kalkıp emzırceksınız dedı.sutunüz kesılır dedı azaldı zaten dedim.off ıyı da ya delıksız uyku.mafoldumben

bı deee gene dayanamadım kızıma kıyafetler aldım ay resm<en tutamıyorum kendımı.delikafadulden

walla bende senin gibiyim gülin geceleri kalkmıorum.e çocuğu uyandırp emzircekmiyim.
dr uyusun bırak demişti bana dmekekki drlarda aralarında çatışıo resmen:uhm:y
bende yarın çıkabilirim çarşıya 1 gün çıkmadım yaadelikafadulden:sm_cool:
cicilerini güzel günlerde giysin derin..öptük sizii

:1rolleyes::1rolleyes:

ayy saadetcim en sevdiğim yemek bi karadenizli olarak lahana sarmasını sevmemek elde değil hele annemin yaptığı bu bayramı iple çekiyorum bayramda yapacak valla onun o sarmalarını görünce ayarı kaçırıyorum ama olsun bida ne zaman yicem demi ama delikafadulden

ayy bende kızıma ciciler aldım bayram alışverişini erkenden yaptım ben bayram gelsede giyse yaa çok tatlı hepsi gülücükler atıyo şimdi bana kuzum kalkamaya çalışıyo kafasını kaldırıyo meraklı melaahat :))))))))))

cnm ben muhalllebi yediriyorum sadece onuda batırmadan başarıyla yiyoruz.
hiçbir damlayı boşa harcamıyor yağmur:roflol:sadece mendil koyuyorum yakasına o kadar.
ama olur ya batırcaklar napalım.işimiz needelikafadulden

slm kızlarr ben geldim...kısmetse yarın dr.gidicem

cnm şaşırdın heralde..yanlış topikkkaydirigubbakcemile3

gzl cnm tavsiye edeblrm emeklemesine yardımcı olur...

istersen şöyle yapabilirsin cnm
mesala çektin ayşe çıktı
bidaha çektin fatma çıktı
bidaha hayriye çıktı
ayşe ,fatmaya
hayriye ayşeye böle devam ederek de olabilir...
bölelikle hediye aldığın kişi ile kimden alacaksan o kişi farklı olur....

cnm yanlış topiktesin burdakiler doğurdu büyütüoo :roflol:

iyiakşamlar hanımlar
herkes yemeğini yapmış banada karşı komşum çok sevdiğim bi ablam var bi tencere lahana sarmış elleri dert görmesin a.s.

ohhiyimiş walla saolsun komşunda...
lahana gaz yapmıomu şekerim sendeyasakkelime

çok geçmiş olsum umarım düşmüştür ateşi.

ohhh afıyet olsun ıyı duruyo yağmur.deınle sabahtan yaptım yaptım.öğleden sonra asla durmuyo.

of yaaa derın de aynı öyle.şu anda kucağımda bıraktığm anda psıkopata bağlıyop resmen.:gitme:

biz de sabahtan anneme gıttık ordan da kontrole.dedım 15 gunden berı uyanmıyo gecelerı .olmaz sız kalkıp emzırceksınız dedı.sutunüz kesılır dedı azaldı zaten dedim.off ıyı da ya delıksız uyku.mafoldumben

bı deee gene dayanamadım kızıma kıyafetler aldım ay resm<en tutamıyorum kendımı.delikafadulden
biz kalkıyoruz saatlerini hiç şaşmaz 12 de 3 de te ve 7 de kalkar emmeye

cemrecim yok ya bi değişiklik yapmadık ama nedir bu durumu bilmiyorum çok değişti

walla bende senin gibiyim gülin geceleri kalkmıorum.e çocuğu uyandırp emzircekmiyim.
dr uyusun bırak demişti bana dmekekki drlarda aralarında çatışıo resmen:uhm:y
bende yarın çıkabilirim çarşıya 1 gün çıkmadım yaadelikafadulden:sm_cool:
cicilerini güzel günlerde giysin derin..öptük sizii

:1rolleyes::1rolleyes:
evet canım yaa maalesef gece 3-5 nöbeti geri döndü.:gitme: bana daha yenı<doğum yaptığımda söylemişti dr.sut hormonu gece salgılanır emzırmezseniz kesılır sutunuz dıye.tevekkelı ıyıce"azaldı son 10 gundur.

herkese ii akşamlar..kociş yok arkadaşlarıyla çıktı.bende yağmuru uyuttum bitaraftan ezel bitaraftan net idare ediyoruz işte.sizlerde ne var ne yok?*

evet canım yaa maalesef gece 3-5 nöbeti geri döndü.:gitme: bana daha yenı<doğum yaptığımda söylemişti dr.sut hormonu gece salgılanır emzırmezseniz kesılır sutunuz dıye.tevekkelı ıyıce"azaldı son 10 gundur.

[B]cnm ewt doğru olabilir.
çünkü bende geceleri pek emzirmiorum anca sabah.demekki ondan azaldı sütler...:gitme:

ama juyurken nasıl emzircezkiiCADIARZU

ben bikere kaldırdım yağmuruda sabaha kadar uyumadı bu seferkafamçokkarıştı[/B]

ay evet saadet cok mantıklı ya en iisi öle yapmak galiba tesekkürler tatlım öpüyorum kokulu kokulu

hülü siz karalahana yiosunuz galiba ben en cok beyaz lahanayı seviorum şöle lokum gibi pişecek offffffffff bayılırım inan ama karadeniz de kara lahana daha cok pişio

birde bişzim bartınlı arkadaşlarımız vardı mancar yaparlardı

ayy saadetcim en sevdiğim yemek bi karadenizli olarak lahana sarmasını sevmemek elde değil hele annemin yaptığı bu bayramı iple çekiyorum bayramda yapacak valla onun o sarmalarını görünce ayarı kaçırıyorum ama olsun bida ne zaman yicem demi ama delikafadulden
az kaldı cnm bayrama yersn afiyetlee...
ahhhhh ahh gurbetlik ne kötü biz 3 bi arada olarkk geçircez maalesef senağlama

cnm ben muhalllebi yediriyorum sadece onuda batırmadan başarıyla yiyoruz.
hiçbir damlayı boşa harcamıyor yağmur:roflol:sadece mendil koyuyorum yakasına o kadar.
ama olur ya batırcaklar napalım.işimiz needelikafadulden

cnm şaşırdın heralde..yanlış topikkkaydirigubbakcemile3

ohhiyimiş walla saolsun komşunda...
lahana gaz yapmıomu şekerim sendeyasakkelime

evet çok iidr ablam sizlerden i olmasın bu sene geldiler
1 sene geçircez ve bz gtcez böle ii komşuyu bulmuşken yok cnm yapmıo..ben k.fasulye de yiyorum sorun olmuo ireme

ay evet saadet cok mantıklı ya en iisi öle yapmak galiba tesekkürler tatlım öpüyorum kokulu kokulu
ohhh aldım misss gibi geldiiii opuyorumnanaktan

eşimde ezeli izlio irem uyuyo bende buralardayım :içelim:

X