2009 Haziran Anneleri!!

günaydın hanımlar..
dün kmse yokmuş sayfalar ilerlememiş şaşırdım valla..
bizde dün iroş babamız alışverişe gttkk..
ben iremin arabasını babası alışveriş arabasını ..
resmen markette trencilik oynadık sırnaşık şey
irem hanımında keyfine diycek yoktuu baktı durduuu sağa sola ışıklara..
dün babymıx in sadesini bulamadım elmalısı vardı ondan aldım bendee..
onu vercem bugün artık..
ilk defa yoğurt yycek bakalım tepskisi ne olacak acaba süt saatinde mi versem yoksa süt saatine 1 yada 1.5 saat kalamı aklım karıştı :bbo:

dün bizde tren halindeydik.dolap bomboşdu markete gittikk.bizde tam tersi asyayı babasına verdim ben alışverişi yaptım.
bende babymıx aldım sadesi vardı.dün akşam ilk kez verdim elma ve pekmez koydum.bi kutunu yarısını anca yedi.

ACİİİİİİİLLLLLLLL hanımlar kızımın teşi 38.8 38.5 o civarlarda sürekli normalmi fazlamı öğleden snra doktora gdcz ama gidene kdr fitil sokucam biraz düşürüyo 38 normalmiii acele cvp bekliyorum
canım telaşlanma benim kızımında bi kere 38 8 e kadar çıkmıştı ateşi ilk önce evde kendin müdahele et baktın inmiyo çıkıyo hemen hastaneye gidersin ben ateşi çıkınca yarım fitil veriyorum çok memnunum o fitilden hemen düşürüyo ateşini calpol pek etki etmiyo fitil kadar calpol bendede var ama fitil daha iyi geliyo üstünü soy sadece altına giydirdiklerin kalsın ateşi düşüyo o zaman düşmezse hemen hastaneye gidin canım

Canım çok geçmiş olsun , sakin olmak zorundayız biz anneler, yoksa yeterince ilgilenemeyiz değilmi bebişlerimizle :1hug:

Saadetçim bence süt içtikten 1 saat sonra ver, ben öyle veriyorum açken doyarsa ek gıdayla sütünü içmez, zaten öğün olarak başlamadık daha, alıştırmaya çalışıyoruz

Nidacım kolay gelsin sanada şimdiden iyi yolculuklar

Günaydın kızlar, nasılsınız bugün bakalım ?
bende haftaya bugün işte olucam, evi toparlamaya çalışıyorum , camlar siliniyor, perdeler yıkanıyor, ütülerim var birikmiş , mutfak dolaplarını silmiştim , onları da yerleştiricem, son günlere bişey bırakmıcam, bebişimle oynucaz , nasıl bırakıcam ben onu :gitme:
sğl cnm kolay gelsn sanada
ACİİİİİİİLLLLLLLL hanımlar kızımın teşi 38.8 38.5 o civarlarda sürekli normalmi fazlamı öğleden snra doktora gdcz ama gidene kdr fitil sokucam biraz düşürüyo 38 normalmiii acele cvp bekliyorum
cnm skin ol dcem ama zor blyrm doktora gdene kdr fitil yada ateş düşürücü ver
dün bizde tren halindeydik.dolap bomboşdu markete gittikk.bizde tam tersi asyayı babasına verdim ben alışverişi yaptım.
bende babymıx aldım sadesi vardı.dün akşam ilk kez verdim elma ve pekmez koydum.bi kutunu yarısını anca yedi.

bz hep beraber yptıkk sırnaşık şey
bklm ireme verm o nasıl yycek

merhaba kızalr dün hiç uğrayamadım buraya hep kaçırıyorum valla bu aralar ama evin temizliğiyle uğraşıyorum dün 5 koca camı sildim bide çok yüksekte kalıyo benim camlarım işkence gibi geldi bana ama sildim çocuğa kaynanam baktı 12 de başladım akşam 7 de oturdum oturma odamla yatak odamıda temizledim tüllerimi yıkadım eşim astı hadi aşkım bitti aşkım şunlarıda as hadi bitanem diye diye astırdım çok yüksek ben hayatta yetişemem oraya oda zor yetişiyo sandalye felan bitirdik işlerimizi o kadar yoruldumki bida dün kızımda öksürmeye başladı gecemde berbat geçti çok kötüydü kızım sürekli öksürdü hiç uyuyamadı inledi durdu hala beynim zonkluyo saat başı kalktı güzelde emmedi geceleri emerdi ama emmedi bu kez dün ateşi 37 7 di ben çıkmasın diye rahat uyusun diye bi yarım fitil verdim ateşi çıkmadı ama öksürüğüde kesilmedi bugüdne mama yerken iştahsızdı yemedi emmedide beni aç ama iştahı yok kustu hep şimdi uyuyo ama gene inliyo yavrum çok zor ya

kızlar dijital eteş ölçücüyle ölçüyorum popodan 39 koltuk altından ölçtüm 38.5 ne kadar güvenilir hangisine inanayım

herkese ii haftalar.hasta olan bebişlerede geçmiş olsun inş çabuk atlatırlar.
biz bugün 11 de kalktık:kedi:uyumuşuz kızımla.dünde akşam babaannesine bıraktık düğüne gittik.
şu babymix yoğurtmu hazır zararlı deilmi kızlar?**

merhaba kızalr dün hiç uğrayamadım buraya hep kaçırıyorum valla bu aralar ama evin temizliğiyle uğraşıyorum dün 5 koca camı sildim bide çok yüksekte kalıyo benim camlarım işkence gibi geldi bana ama sildim çocuğa kaynanam baktı 12 de başladım akşam 7 de oturdum oturma odamla yatak odamıda temizledim tüllerimi yıkadım eşim astı hadi aşkım bitti aşkım şunlarıda as hadi bitanem diye diye astırdım çok yüksek ben hayatta yetişemem oraya oda zor yetişiyo sandalye felan bitirdik işlerimizi o kadar yoruldumki bida dün kızımda öksürmeye başladı gecemde berbat geçti çok kötüydü kızım sürekli öksürdü hiç uyuyamadı inledi durdu hala beynim zonkluyo saat başı kalktı güzelde emmedi geceleri emerdi ama emmedi bu kez dün ateşi 37 7 di ben çıkmasın diye rahat uyusun diye bi yarım fitil verdim ateşi çıkmadı ama öksürüğüde kesilmedi bugüdne mama yerken iştahsızdı yemedi emmedide beni aç ama iştahı yok kustu hep şimdi uyuyo ama gene inliyo yavrum çok zor ya
güle güle kirletin cnm..
cam falan açık kaldıysa üşütmüştür belki nisada cnm

biz bugün 11 de kalktık:kedi:uyumuşuz kızımla.dünde akşam babaannesine bıraktık düğüne gittik.

merhaba fıstık
evet yoğurt cnm doktorumuz önerdi..
bebkler için yapılmış vitaminli...
hazır dediğin gibi mamalar gibi
soya lesiti yok en azındn

bende babymix kullanıyorum doktorumuz verebilirsin dedi.zaten içinde katkı maddesi yok zararlı olduğunu sanmıyorum..

canım telaşlanma benim kızımında bi kere 38 8 e kadar çıkmıştı ateşi ilk önce evde kendin müdahele et baktın inmiyo çıkıyo hemen hastaneye gidersin ben ateşi çıkınca yarım fitil veriyorum çok memnunum o fitilden hemen düşürüyo ateşini calpol pek etki etmiyo fitil kadar calpol bendede var ama fitil daha iyi geliyo üstünü soy sadece altına giydirdiklerin kalsın ateşi düşüyo o zaman düşmezse hemen hastaneye gidin canım

canım kullandğn fitilin markası ne

saol saadetcim yok cam açmadıkta cumartesi günü banyo yaptımıştık kaynanamın tarafına geçirdim akşam görümcem gelmişti orası sıcaktı burdada soba sönmüş saatde 11 olmuştu o saatten sonra yakılmaz dedim yakmadın sobayı burasıda sabaha karşı soğudu iyice öyle kaptı off şu sobalı yerlerde çocuk büyütmek ne zor yakarsın çok sıcak olur yakmassın soğuk olur öffff ya

güle güle kirletin cnm..
cam falan açık kaldıysa üşütmüştür belki nisada cnm

merhaba fıstık
evet yoğurt cnm doktorumuz önerdi..
bebkler için yapılmış vitaminli...
hazır dediğin gibi mamalar gibi
soya lesiti yok en azındn

bende babymix kullanıyorum doktorumuz verebilirsin dedi.zaten içinde katkı maddesi yok zararlı olduğunu sanmıyorum..

tmm cnm dr verdiğine göre..şaşırdık walla o zararlı bu zararlı..:eek:lmaz:

ya bide kızım öksürdükten sonra çok inliyo acaba cigerlerimi acıyo çok kötü öksürüyo bide öğürüyo off babamız gelecek birazdan hastaneye gidicez yada yarın gidicez bakalım

slm hepinize..
hasta olan anne ve bebislere gecmis olsun..dikkat edin kis geldi..
bizde oglusumla alisverise cikiyoruz optuk hepinizi..

saol özlemcim ohh gezin ana oğul valla hamileykende böleydin valla burasıda müsait olsa merkeze yakın olsa hergün gezcem ama değil ablamlardayken kızımla baya gezdim akşam hava soğuktu arabasına koydum gezdim orda hasta olmadı buraya geldim oldu yaa

herkese slm hasrta olan bebeklere geçmiş olsun inş hemen iileşirler,
bende cok panik oluyorum hasta olunca aslında soğuk kanlı olmak lasım
kzıma ilkdefa tarhana vericem memelektten yolladılar salçasız baharatsız inş sever
sonrada dışarı çıkıcas bizde alışverişee kızıma altı ayaklı pijamalardan alıcam bi çoğu küçülmüşş
herkesi öptükk

herkes dışarı çıkıyor.kızlar dikkat edin beebklere.biz ewdeyiz bugün.kızımla birlikte yemek yapcaz babamıza.en sen sewdiği yemek kızartmaaalkisalkisalkis..çorba yaparım bide tmm işte...

herkese merhabalarrr
bizde de temizlik var
biz elifle oynuyoruz abla yapıyor valla
bende dünden yemek yapmıştım rahatım

hasta olanlara geçmişl olsun
gezmeye gidenler bizim içinde gezin valla ben iyice eve tıkılıp kaldım
hafta sonu babamız dışarı çıkardı ama soğuk olduğu için korktum
soğukta zor oluyor ama ne yapalım tüm hafta sıkılıyoruz evlerde dimi ama

X