sagol sadetcim
bende sordum dr kaşıkla dedi herşey kaşıkla.yutkunma reflexsi buşekilde gelişiyormuş.hatta 1 yaşına gelmeden bardaktan su içmeyi öğretin dedi.biberonun fazla kullanılması diş çürüklerine sebeb oluyormuş.
maşallah canım zeynep hanıma..
neden 5. ayda ek gıdaya geçti acaba doktor haftayada bizim kontrolümüz var acaba bizim doktorumuzda geçermi ek gıdalara sadece anne sütü alıyor efe..
iyi gzl demişde kaşıkla diye doktor irem gece hayatta kaşıkla uğraşmaz uykusunu bölüpte zaten akşama kadar yiyceklerini kaşıkla yiyorlar ....
boğzına kaçmas semoşum, ben bilerek pütürlü veriyorum alışsın diye, hemen arkasından suyu dayıyorumbizden de ii akşamlarrrr
ancak fırsat buldum işten güçten bu oğlan hiç bırakmıyo beni kimseyi istemiyo bendeyeken herkese mavi boncuk dağıtıyo ama kimseye gitmiyo
şimdi yerde yuvarlanıyo sıpa azcık yorulsunda erken uyusun uyutmicam biraz iice şaşırdı uyku saatleriniii
9 dedimmi uyuyan çocuk 10 11 de uyumaya başladı diş yüzünden geceleride sık sık uyanıyo emmek için değil beni kontrol ediyo yanındamıyım diyeee
biz sadece meyve suyu içiyoruz az sonra bi elma suyu içircem içine birazcık pürede koyucam ama çekiniyorummm boğazına kaçmaz heralde
beraber şarkı sölemeye bayılıyoruzzzz
ben ıslak mendil olarak baby star kullanıyorummm molfixin ülkerin yani
hiç pişik olmadı alkolsüz gayet memnunummm öle çok da pahalı değil bezimizde molfixx
müminecim geçmiş olsun atlattın şu taşınma olayını şükürrrr
dün arkadaşım oğluna arı mama yaptı bi tattırdım bayıldı kaşığın ucuyla sadeceeee üp yaptı valla daha da istedi diğer bebiş yerken ağzını açıp durdu sıpaaa
anam meyve suyuna geçtik demiri de bıraktık yine kabız yine kabızzz bugün 3ncü gün vermicem fitil gittiği yere kadarrr sonunda yapmazsa hyine fitil vericem mecburrr
Maşallah prensese , hayırlı olsun ikinci incinizdeherkeze ii geceler kızlar...
bebişler uyuyordur muhtemelen annelerde uyuyordur.
Ben uzun zamandır giremedim zeynep duru 2.dişinide çıkardı.Çok şükür 2.si ilkinden daha kolay oldu...Bu arada geçmişe bakim dedim herkez ek gıdalara başlamış biz henüz başlamadık doktorumuz sadece anne sütü diye tembihliyo herseferinde bakalım p.tesi kontrolümüz var artık değişirse o zaman belli olcak....
kızlar hepinizi öpüyorum bebişleride tabi....
erittim canımda , tadı farklı mı acaba taze sütten, içmiyor yusuf kayra, işe başalyınca napçak bilmiyorumselam kızlar sabahtan beri 1 saatlik uykuyla duruyodu kızım valla canıma okudu anca şimdi uyudu şu dişleri çıksa da bi rahat etse.gerçi dişi biter başka şey çıkar allah sağlık versin de.
emel buzluktan çıkan sütü ılık suda erit demişti doktorum.sıcak suda proteinler bişey bişey oluyomuş işte aklınızda olsun.ben de sana muz veriyo musun diye sormuştum tarif yazmışsın çok iyi oldu ben de öyle veriyim.
saadet ben havucu cam rendede rendeleyip çay süzülen tel süzgeçler var ya onda sıkıyorum çok su çıkıyo.
bizim cadı brokoliyi sevmedi ya çok az koysam da anlıyo heralde. çorbaları başta severek yiyodu şimdi yemiyo nasıl sevdircez nasıl yedircez bilen var mıııııııı?
Maşallah güzel gelinime, güle güle giysi yeni cicilerinideselam kızlar
nasılsınız
bir hafta önce nick için mail atmıştım yeni değiştirmişler
biz bugün aşımızı olduk yavrum bitkin yatıyor.ateşi var azcık calpol verdik
gelişimimiz güzel bu ay 500 gr cık almışız dr çok iyi dedi artık böyle az alıcakmış.
yarın itibariyle ek gıdaya geçiş yapıyoruz yavaş yavaş
ilk hafta meyve püresi günde 1 kere sabah açken
ikinci hafta meyve püresi + yogurt kesinlikle ya anne sütü yada mamadan dedi.anne sütünden tam olmaz azcıvık olur bişey olmaz dedi
3.hafta meyve püresi+yogurt+muhallebi
4.hafta meyve püresi+yogurt+muhallebi(gece)+sebze çorbası(öğlen)
5 hafta " " " " kahvaltı(yumurtanın sarısı,cicibebe,anne sütü,pekmez hepsi karışıp bulamaç olcakmış.
kesinlikle yememesi gerekenler
patlıcan,bakla,yumurtanın beyazı,bal,tuz,şekermiş.
zeyland da indirim var çok güzel şeyler var
bizde ciciler aldık kızıma.
bizden bukadar
Geçmiş olsun müminecim, güle güle oturun yeni evinizdeselam arkadaşlar, tam olarak olmasa da sonunda yerleştim, ama çok zormuş bebişle ev taşıması,
evimzi güzel oldu, çok da iyi ısınıyo rahat ediceğiz sanırım sonunda, kızm da taşınırken çok kötü bi grip atlattaı, kaç gece sabahlara kadar inledi yvrum ama şimdi iyiyiz çok şükür,
biz de haftaya kontrole gidicez, başlarız sanırım ek gıdaya artık,
ıslak mendil konusunda, ben ilk 3 ay, unibaby ıslak pamuk kullandım, şimdide losyonlusunu kullanıorum, çok şükür hiç pişik olmadık.
bizden böyle, umarım herkes ve de tüm bebişler iyidir
anne sütünden yoğurt olmuyor kokusu aynı yoğurt gibi tadı sekerli yoğurt suyu gibi ve çooook sulu vermedim bile döktüm...
benim kızımda oyuncaklarıyla oynamıyo ortalğı karıştırma derdinde masanın üstü sehpanın üstü kucagımdayken uzanıp atıyo yerlere kumanda pet şie bayılıyo onlara mausa bayılıyo oyuncaklarını istemiyo fırlatıyo bakmıyo bile
günaydın herkese
cok kötü bir gece gecirdik gece emzirmeye kalktım baktım kızımın ateşi var
gece acile gittik doktor soguk algınlıgı dedi
bugün kendi doktorumuza gidicez inşallah ciddi bişey yoktur
dua edin kızlar ne zormuş hastalıkları ben cok telaş yapıyorum korkuyorum ateşlennce
allah korusun havale falan geçirr diye
dikkat edin bebişlere 3 haftadır dışarı çıkmıyor bile kızım ama genede hasta oldu
cnm ben daha hiç vermedim muhallebi..herkese günaydın saaat kaçta açmıştım ama anca oturuyorum pcnin başına zehra kahvaltısını yaptı şimdi mızırdıyoo gece hiç uyumadı heralde bu kız diş çıkarcak
saadet ben muhallebiyi 9da veriyorum kaşıkla bu arada milupanınkilere bayılıyo 11de tekrar emzirip uyutuyorum
cnm irem akşam 19.00 20..00 gibi uyuooocanım dr zaten yatmadan 1-1,5 saat önce ver dedi.
iroş kaçta uyuyorki.erkenmi yatıyor
güle güle oturun cnm yeni evinizde..selam arkadaşlar, tam olarak olmasa da sonunda yerleştim, ama çok zormuş bebişle ev taşıması,
evimzi güzel oldu, çok da iyi ısınıyo rahat ediceğiz sanırım sonunda, kızm da taşınırken çok kötü bi grip atlattaı, kaç gece sabahlara kadar inledi yvrum ama şimdi iyiyiz çok şükür,
biz de haftaya kontrole gidicez, başlarız sanırım ek gıdaya artık,
ıslak mendil konusunda, ben ilk 3 ay, unibaby ıslak pamuk kullandım, şimdide losyonlusunu kullanıorum, çok şükür hiç pişik olmadık.
bizden böyle, umarım herkes ve de tüm bebişler iyidir
çok geçmiş olsun fıstık umarım ciddi bşy yoktur ve hemen iileşir kuzucuk.onlar hasta olmasada biz olsak..günaydın herkese
dua edin kızlar ne zormuş hastalıkları ben cok telaş yapıyorum korkuyorum ateşlennce
dikkat edin bebişlere 3 haftadır dışarı çıkmıyor bile kızım ama genede hasta oldu
Canım çok geçmiş olsun , sakin olmak zorundayız biz anneler, yoksa yeterince ilgilenemeyiz değilmi bebişlerimizle :1hug:günaydın herkese
ACİİİİİİİLLLLLLLL hanımlar kızımın teşi 38.8 38.5 o civarlarda sürekli normalmi fazlamı öğleden snra doktora gdcz ama gidene kdr fitil sokucam biraz düşürüyo 38 normalmiii acele cvp bekliyorum