2009 Haziran Anneleri!!

cnm elma ve armutu sadece cam rende ile rendeleyerek veriyorum suy ve püresi karışık oluo..
ama havuçun cam rendede suyu çıkmıo onu normal rendede rendeleyp tülbentlede suyunu çıkartıyorum

tesekkurler canim ..bu arada bebek beslenmesiyle ilgili actigin topigi takip edicem artik cok faydali olacagina eminim..............
kizlar drum oglum bu ay cok az kilo aldigi ve gece cok uyandigi icin mama vermemi istedi aptamili onerdi, ama onun da cesitleri var herhalde, siz hangisini veriyorsunuz?

selam kızlar
nasılsınız
bir hafta önce nick için mail atmıştım yeni değiştirmişler
biz bugün aşımızı olduk yavrum bitkin yatıyor.ateşi var azcık calpol verdik
gelişimimiz güzel bu ay 500 gr cık almışız dr çok iyi dedi artık böyle az alıcakmış.
yarın itibariyle ek gıdaya geçiş yapıyoruz yavaş yavaş
ilk hafta meyve püresi günde 1 kere sabah açken
ikinci hafta meyve püresi + yogurt kesinlikle ya anne sütü yada mamadan dedi.anne sütünden tam olmaz azcıvık olur bişey olmaz dedi
3.hafta meyve püresi+yogurt+muhallebi
4.hafta meyve püresi+yogurt+muhallebi(gece)+sebze çorbası(öğlen)
5 hafta " " " " kahvaltı(yumurtanın sarısı,cicibebe,anne sütü,pekmez hepsi karışıp bulamaç olcakmış.

kesinlikle yememesi gerekenler
patlıcan,bakla,yumurtanın beyazı,bal,tuz,şekermiş.

zeyland da indirim var çok güzel şeyler var
bizde ciciler aldık kızıma.
bizden bukadar

selam kızlar
nasılsınız
bir hafta önce nick için mail atmıştım yeni değiştirmişler
biz bugün aşımızı olduk yavrum bitkin yatıyor.ateşi var azcık calpol verdik
gelişimimiz güzel bu ay 500 gr cık almışız dr çok iyi dedi artık böyle az alıcakmış.
yarın itibariyle ek gıdaya geçiş yapıyoruz yavaş yavaş
ilk hafta meyve püresi günde 1 kere sabah açken
ikinci hafta meyve püresi + yogurt kesinlikle ya anne sütü yada mamadan dedi.anne sütünden tam olmaz azcıvık olur bişey olmaz dedi
3.hafta meyve püresi+yogurt+muhallebi
4.hafta meyve püresi+yogurt+muhallebi(gece)+sebze çorbası(öğlen)
5 hafta " " " " kahvaltı(yumurtanın sarısı,cicibebe,anne sütü,pekmez hepsi karışıp bulamaç olcakmış.

kesinlikle yememesi gerekenler
patlıcan,bakla,yumurtanın beyazı,bal,tuz,şekermiş.

zeyland da indirim var çok güzel şeyler var
bizde ciciler aldık kızıma.
bizden bukadar
maşallah zeynep hanıma ben bugün sütümden yoğurt mayaladım yarın vereceğim canım

selammmmm
benim kocişde yok.2 gündür şehir dışında.bi gün yanımda rkadaşım kaldı.dün gece yalnıdık.bu gecede gelirmi belli değil.iyice bunaldım valllaaaaaa:gitme:
Allah kavuştursun benım eşim de istanbula gıdecwek bu hafta yok 2 gun:KK43: anneme gel kal dedım sıkılırımben tek başıma.
a.s. sağol canım

ya cnm ne bileyim çok karşı herkes mamaya ama herşeyde bişey çıkıyor..
yedirdiklerimiz çokmu doğal.bizim yediklerimiz.walla ben artık takmıorum.
emen çocuk,mama yiye çocuk fark yok eskisi gibi.
benim kızım 5 ayına gircek hala emio şükür.ama benim yediklerim hiçde doğal değil bence..

cnm inşş sütün azalmaz bebeğin emerrr.bende emzirdim uyuyo..uyansın gezmeyye gidicez.

bu arada ben doğduğundan beri pamukla siliyorum yağmurun popoyu.
ıslak mendil hiç kullanmadım.siz neyle siliyosunuz?*
ben evdeysem yıkıyorum poposunu sıleceksem de uni baby nın var yenı doğan ISLAK PAMUK MENDİL dıye geçıyo.sıfır alkol.onu kullanıyorum dr tavsıye etmıştı ben çocuğum yuzunu ağzını bıle bunla siliyorum demıştı.
[

Allah kavuştursun benım eşim de istanbula gıdecwek bu hafta yok 2 gun:KK43: anneme gel kal dedım sıkılırımben tek başıma.
ben evdeysem yıkıyorum poposunu sıleceksem de uni baby nın var yenı doğan ISLAK PAMUK MENDİL dıye geçıyo.sıfır alkol.onu kullanıyorum dr tavsıye etmıştı ben çocuğum yuzunu ağzını bıle bunla siliyorum demıştı.
[

canım bende hala uni baby yenidoğan kullanıyorum çok güzel saf su ve pamuk.bende elini yüzünü siliyorum...

maşallah canım zeynep hanıma..
neden 5. ayda ek gıdaya geçti acaba doktor haftayada bizim kontrolümüz var acaba bizim doktorumuzda geçermi ek gıdalara sadece anne sütü alıyor efe..

[

bende evde yıkıyorum yada pamukla siliyorum ama dışarıda bende uni baby ıslak pamuk kullanıyorum..

kocişi bekliyorum yoldaymış.bi saati kaldı.offfff saat geçmiyo.anahtarınıda almamış.uykumda geldi ama mecbur bekliyorum.asyada yeni uyudu.

herkeze ii geceler kızlar...
bebişler uyuyordur muhtemelen annelerde uyuyordur.
Ben uzun zamandır giremedim zeynep duru 2.dişinide çıkardı.Çok şükür 2.si ilkinden daha kolay oldu...Bu arada geçmişe bakim dedim herkez ek gıdalara başlamış biz henüz başlamadık doktorumuz sadece anne sütü diye tembihliyo herseferinde bakalım p.tesi kontrolümüz var artık değişirse o zaman belli olcak....
kızlar hepinizi öpüyorum bebişleride tabi....

armis uyudu coktan ama artik cok yaramazlasti
donup duruyor herseyi karistirmak istiyor
ozellikle kumandayi,laptopu, butun alaksiz seyleri
dokundurmassam basiyor cigligi
ne zormus yaramaz bebek
esim yandik diyo :)
neyse sabahki ilk anne ve bebise opucukler

günaydın herkese kızım ilk defa sabaha kadar deliksiz uyudu maşşallahh diyeyim dün bütün gün uyumayınca uyudu tabi.

X