2009 Haziran Anneleri!!

selam anneler ve güzel bebekleri....
bazı bebişler hastaymış Allah acil şifalar versin....Dualarım tüm bebeklerle...Allah ım onları koruşun...
Gezen annelerede gıbdayla bakıyorum maşallah valla ben sadece haftasonu çıkıyorum dışarıya oda havalar iyice soğudu artık onuda yapamıycaz öle gözüküyo kapalı alanlarada gitmek istemiyorum ama mecbur öle yapıcaz artık...Kızlar bu gün zeynep duru nun kontrolü vardı bu ay 460 gr almış kelebeğim zayıf bi kelebekti gözüme iyce zayıf gelmeye başladı artık....
Dktorumuz herşey yolunda dedi ama benim içim açıkçası pek rahat etmedi...
Bu ay ek gıdalara başlıyoruz bizde ilk deneme akşam 20.00 da milupanın pirinçli sütlü muhallebisinden başlıycaz çok merak ediyorum meleğimin tepkisini umarım beyenir...

canım artık eskisi gibi kilo almaz ki dr un sölemedi mi nie takıosun kafaya bak her ay 1.5 kilo alan bebişlerimiz bile bu aya 600 gram almış dert etme o kadar sağlığı yerindeyse rahat ol

hasta olan tüm bebeklere gecmiş olsun canlarım allah acil şifalar versin bende cok korkuyorum hasta etcem die onun için sıkı giydirmiyorum sıcaga alışmasın die

sözüm meclisten dışarı doguda ki cocuklar yalınayak geziolardı ve turp gbilerdi aslında pek giydirmeyin bebekleri alışsın bağışıklık sistemi güçlensin die düşünüyorum ben cünkü biz cok hassasız ya ben mesela annem gözünden sakınırmış herşey de hastalanıyorum nanemolla olmuşum kardeşlerim gibi

canım artık eskisi gibi kilo almaz ki dr un sölemedi mi nie takıosun kafaya bak her ay 1.5 kilo alan bebişlerimiz bile bu aya 600 gram almış dert etme o kadar sağlığı yerindeyse rahat ol

hasta olan tüm bebeklere gecmiş olsun canlarım allah acil şifalar versin bende cok korkuyorum hasta etcem die onun için sıkı giydirmiyorum sıcaga alışmasın die

sözüm meclisten dışarı doguda ki cocuklar yalınayak geziolardı ve turp gbilerdi aslında pek giydirmeyin bebekleri alışsın bağışıklık sistemi güçlensin die düşünüyorum ben cünkü biz cok hassasız ya ben mesela annem gözünden sakınırmış herşey de hastalanıyorum nanemolla olmuşum kardeşlerim gibi

doğru söylüyorsun narencim mühim olan sağlıklı olması Zenep Duru 5.ayını doldurdu ve kilosu 6480 gr doğum kg gayet iyiydi ama sonradan kilosu çok yavaş attı bakalım ek gıdadan sora ne olcak.

merhaba fıstıklar nasılsınız günlerdir internete giremiyorum sonunda fırsat bulabildim bizdee jolerden ilk arabamı aldık bir de emekleme arkadaşı varmış aln var mı nasıl bir oyuncak oda 36tl ye düşmüş

5. ayda doğum kilosu ikiye katlanmalıdır yazıyordu bir yerde ama tam hatırlayamadım canım anne sütü alan bebeklerin yavas kilo alması normal kabul edilir

doğru söylüyorsun narencim mühim olan sağlıklı olması Zenep Duru 5.ayını doldurdu ve kilosu 6480 gr doğum kg gayet iyiydi ama sonradan kilosu çok yavaş attı bakalım ek gıdadan sora ne olcak.

cnm benm kızımda 4.ayında 6000 gr dı.geçen hafta gittim hiç kilo almamışş.
ama 4.ayına kdr hep 800 1000 gr almıştı.bu ay hiç almayınca muhallebi vermeye başladım akşam 7 gibi..sewerek yiyor.bakalım haftaya 5.ayımız doluyo nolmuşuz.
buarada sadece emioo

naren kesinlikle katılıorum sana.sakınan göze çöp batar die boşuna dememişler.
ben yağmuru çok giydirmiorum.dışarıyada çıkarıyorum.dikkt ediorum tabili.ama mikrobunuda alsın bence..sanki çok doğal bir ülkede yaşıoruz:eek:lmaz:

naren çekiliş nasıl olck?**

canım ben cekip yazacagım topiğe su sekilde olacak listedeki isimleri küçük kağıtlara yazcam sonra herkesin adına cekip sırayla yazcam topiğe ordan takip edersiniz özel mesajla adresler alınır ay cok heyecanlıyım inanın

baska fikri olan varsa kabul edebilirm ama herkes online olmadıgı için bu mantıklı geldi bana

herkese geçmiş olsun bizede öyle bende ne yazıkki grip oldum ama çok ağır değilim çok şükür kızımda arada öksürüyo hiç keyfi yk yani benimde yok.allahım ne olur bebişlerimiz hastalanmasın ağlasınlar huysuz olsunlar geceri kalksınlar ama iyi olsunlar hastalık evlerimizden uzak olsun allahım korusun.

canım ben cekip yazacagım topiğe su sekilde olacak listedeki isimleri küçük kağıtlara yazcam sonra herkesin adına cekip sırayla yazcam topiğe ordan takip edersiniz özel mesajla adresler alınır ay cok heyecanlıyım inanın

bence çok ii düşünmüşsünn.başka türlü olmaz ztnzemuszemus
bende heyecanlandım bak şimdi...:sm_cool:

herkese geçmiş olsun bizede öyle bende ne yazıkki grip oldum ama çok ağır değilim çok şükür kızımda arada öksürüyo hiç keyfi yk yani benimde yok.allahım ne olur bebişlerimiz hastalanmasın ağlasınlar huysuz olsunlar geceri kalksınlar ama iyi olsunlar hastalık evlerimizden uzak olsun allahım korusun.

geçmiş olsun cnmm..ıhlamur fln iç..iyi olki bebeğine bakasın...a.s

abisis canım çok geçmişşş olsn iyi haberlerini bekliyoruz
bu aralar o kadar yorgunum Ceylin çok yormaya basladı uyku düzeni kalmadı oysa ilk 3 ay çoooook uslu uykucu bi bebekti şimdi çooook çok geç uyuyo gece gece oyun istiyo ben beşinde sallıyorum uyusun diye o kahkaha atıyokafamçokkarıştı
gündüz bep kucağımda illaki bana dokunmak istiyo benimle oynamak istiyo
anakucagına yatırıp eline oyuncagını veriyorum önce oyuncagı fırlatıyo sonra kendini atıyo yere-tatlicadiarzu-
yemek falan yapmadım daha yapmayacağımda ev darmadağın oldu ve çokkkkkkkkkk yorgunummmmmirmirmirmir

saol özlemcim ohh gezin ana oğul valla hamileykende böleydin valla burasıda müsait olsa merkeze yakın olsa hergün gezcem ama değil ablamlardayken kızımla baya gezdim akşam hava soğuktu arabasına koydum gezdim orda hasta olmadı buraya geldim oldu yaa
burasi musait canm..zaten kapinin nunden arabaya koyuyorum alisveris merkezinin kapali otoparkindada girince fazla soguk etkilemiyor..
disari icinde tulum kullaniyorum burasi cok sogudu..
oyle boyle buyuyecekler SIKMA caninia.s.

herkes dışarı çıkıyor.kızlar dikkat edin beebklere.biz ewdeyiz bugün.kızımla birlikte yemek yapcaz babamıza.en sen sewdiği yemek kızartmaaalkisalkisalkis..çorba yaparım bide tmm işte...
saol cnm..
bizde yemek isini babamiza yiktik suan mutfaktazemuszemus

herkese merhabalarrr
bizde de temizlik var
biz elifle oynuyoruz abla yapıyor valla
bende dünden yemek yapmıştım rahatım

hasta olanlara geçmişl olsun
gezmeye gidenler bizim içinde gezin valla ben iyice eve tıkılıp kaldım
hafta sonu babamız dışarı çıkardı ama soğuk olduğu için korktum
soğukta zor oluyor ama ne yapalım tüm hafta sıkılıyoruz evlerde dimi ama

hepiniz icin gezdik...kis in cilveler iste hapsediyor..
korma yinede temiz hava alsin bebis..

ben dün fırında sebzeli levrek yaptım

bugünde pırasa yapıyorum ocakta biraazdan eşim gelir

sevmeyen adam benle evlendiğinden beri bayıla bayıla yio pırasayı :)

saol cnm..
bizde yemek isini babamiza yiktik suan mutfaktazemuszemus

ohh ne güzel cnmm.bende birazdan yapıcam .
yağmur banyo yaptı, emdi uyuyo şimdi mışıl mışıl...

narencim bende sewmem pırasayı.eşimde yemez.ewdede hiç pişmez doğal olarak...
ama ıspanaağa bayılırım.
cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

ben bayilirim pirasa ispanak kereviz enginar her cesit yesili severim...
kirmizi eti sevmiyorum..en cokta hamileligimde nefret ettim

walla bende pırasa hariç her sebzeyi yerim gerçi pırasayı çokda yemişimdri ama zorunlu.olmasada olur aramam.ama ıspanak kedinlkle favori yemeğim diyebilirim.
kırmıızı etide sewerim ama ızgara olcak.ayy acıktım ben yaacokacimcoook
ben çıkyorum kızlar göürşüzzzzopuyorumnanaktan

narencim evet haklısın fazla giydirmemek lazım biz dün görümcemdeydik bende lahana gibi giydirdim gidene kadar arabada terledi tabi bide ordada yeğenimiz hastaydı herşey birleşio umarım ilerlemez şuan kötü değil emzirmenin sayesine.derken uyandı iyiz bakalım.ha bu arada çekiliş neymiş bakalım ilerki sayfalara

kızlar dijital eteş ölçücüyle ölçüyorum popodan 39 koltuk altından ölçtüm 38.5 ne kadar güvenilir hangisine inanayım
çok geçmiş olsum umarım düşmüştür ateşi.
herkes dışarı çıkıyor.kızlar dikkat edin beebklere.biz ewdeyiz bugün.kızımla birlikte yemek yapcaz babamıza.en sen sewdiği yemek kızartmaaalkisalkisalkis..çorba yaparım bide tmm işte...
ohhh afıyet olsun ıyı duruyo yağmur.deınle sabahtan yaptım yaptım.öğleden sonra asla durmuyo.
abisis canım çok geçmişşş olsn iyi haberlerini bekliyoruz
bu aralar o kadar yorgunum Ceylin çok yormaya basladı uyku düzeni kalmadı oysa ilk 3 ay çoooook uslu uykucu bi bebekti şimdi çooook çok geç uyuyo gece gece oyun istiyo ben beşinde sallıyorum uyusun diye o kahkaha atıyokafamçokkarıştı
gündüz bep kucağımda illaki bana dokunmak istiyo benimle oynamak istiyo
anakucagına yatırıp eline oyuncagını veriyorum önce oyuncagı fırlatıyo sonra kendini atıyo yere-tatlicadiarzu-
yemek falan yapmadım daha yapmayacağımda ev darmadağın oldu ve çokkkkkkkkkk yorgunummmmmirmirmirmir
of yaaa derın de aynı öyle.şu anda kucağımda bıraktığm anda psıkopata bağlıyop resmen.:gitme:

biz de sabahtan anneme gıttık ordan da kontrole.dedım 15 gunden berı uyanmıyo gecelerı .olmaz sız kalkıp emzırceksınız dedı.sutunüz kesılır dedı azaldı zaten dedim.off ıyı da ya delıksız uyku.mafoldumben

bı deee gene dayanamadım kızıma kıyafetler aldım ay resm<en tutamıyorum kendımı.delikafadulden

X