- 30 Temmuz 2008
- 1.454
- 74
evet sulu oluyormuş narencim zaten tadını alsın diye denemek istedim anne sütünden başka bişey vermek istemeğim için kendi sütümden yapayım dedim bakalım nasıl olacak:1hug:kendi sütümüz cok ii tutmuyor canım yourt ama yine de sen bilirsin
kızlar ben sütümü sağdım ama asya hanım uyudu.benim sağmamaı bekleyemedi.uykuda vermeye çalıştım almadı.şimdi bu sütüm oda sıcaklıgında kaç saat bekleyebilir???
gerçi azıcık bişey ama olsun.onu ne zorluklar sağdım.70cc anca oldu.sapsam daha gelcek ama çok yavaş akıyo.yani bi saat sagsam 100cc anca çıkardı.bide bu sütün üstene sağsam olurmu????
evet sulu oluyormuş narencim zaten tadını alsın diye denemek istedim anne sütünden başka bişey vermek istemeğim için kendi sütümden yapayım dedim bakalım nasıl olacak:1hug:
tamam canım yarın yazarımcanım cok merak ettim sonucu nasıl olacak yaz bizede
oda ısısında 3-6 saat arası
buzdolabının rafındada 3 gün durabiliyor süt...
ben fazla sütümü oda ısısında bırakmıyorum 1 2 saate içirmyceksem..dolaba koyuyorum içirceğimdede kaynamış suya oturtup biberonu 2 3 dkka..sonra veriyorum
önce sağdığın sütün üstüne sonra sağdığın sütü asla karıştırma arzucum
selam hanimlar, bugun ogluma ilk kez elma suyu verdim 2-3 kasik, yedi ama cok memnun kalmamis gozukuyordu, bir de ben elmayi cam rendeden gecirip sonra tulbentten suyunu cikarmayi dusunuyordum ama dra sordum, kati meyve sikacagi kullanabilirsin dedi, zaten yiyecegi bir iki kasik ugrasma dedi, ama vitamini oluyor falan dedim, bisey olmaz dedi, ben de dedigini yaptim, sizin drlar ne soyluyor bu konuda?
pure icin bana da cam rende dedi ama tulbentle cok zor cikar suyu ugrasma dedi....biz daha bugun ilk kez elma suyu denedik, corbaya gecmedik, onu gecince soyler herhalde, bu arada medela elektirirkli gonderiyor sanirim sana yasemin, ben de surekli kullaniyorum , memnunum, sen de memnun kalirsin insallahcanım dr bana cam rende kullan dedi.çorbaları falan tel süzgeçden geçir dedi.ama ben çorbaya blendr kullanıyorum
hyr cnm olmaz sana dediğim süreleri geçirmediğin tkdrde bşy olmazsağol saadetcim.gögüslerm acayip şişti.koltuk altlarım agrıyo.ama bu lanet pompa çok az çekiyo.ugraşmama baglı yarım saatte fix 50cc.bütün gün elimde pompa geziyorumdelikafadulden elektrikli umarım işe yarar.sağolsun yasemin kargoya vermiş.pazartesi falan elime geçer.işe yarasa hemen alıcam.
canım üstüne sağmasamda iki farklı biberonda az az oluyo.onları üst üste içiriyorum.onda bişey olurmu?
banada cam rende dedi cnm..selam hanimlar, bugun ogluma ilk kez elma suyu verdim 2-3 kasik, yedi ama cok memnun kalmamis gozukuyordu, bir de ben elmayi cam rendeden gecirip sonra tulbentten suyunu cikarmayi dusunuyordum ama dra sordum, kati meyve sikacagi kullanabilirsin dedi, zaten yiyecegi bir iki kasik ugrasma dedi, ama vitamini oluyor falan dedim, bisey olmaz dedi, ben de dedigini yaptim, sizin drlar ne soyluyor bu konuda?
sagol sadetcim cevabin icin, peki cam rendeden sonra tulbentle mi cikariyorsun suyunuhyr cnm olmaz sana dediğim süreleri geçirmediğin tkdrde bşy olmaz
banada cam rende dedi cnm..
ben havucuda cam rendede rendeliyorum rendelediğim parcaları ince delikli süzgecten geciriyorum suyunu çıkarıyorum zahmetli oluyo kolum kopuyo cam rendede yeni basladığım için 8 kaşık veriyorumcnm elma ve armutu sadece cam rende ile rendeleyerek veriyorum suy ve püresi karışık oluo..
ama havuçun cam rendede suyu çıkmıo onu normal rendede rendeleyp tülbentlede suyunu çıkartıyorum