2009 Haziran Anneleri!!

saadetçim yazarım diğer tarafada canım,

kızlar sütüm az diye buzluktan süt çıkardım ama donuk daha, direkt kaynar suyun içine koysam bozulurmu? çocuk aç çünkü, çözülmesi 7-8 saati bulur
bilen varsa lütfen yazsın, mama vermek istemiyorum

ben oyle yapiyordum cnm..bi sakincasi olmuyor..
sicak suyun icinde eriyor hemen..

tarhana çorbası yapmıştım ondan içirdim bir kase,
sağmaya devam edeyim bari süt çözülene kadar
bulgur pilavı yapayım kendime offff mafoldumben

cnm ndn mama vermiosun ?aç kalmasından iyi değilmi..en azından sütün gelene kadar iidare eder onu.mamayla büyütenler var.bence wer çocuğa yazık yaa..

merhaba kızlar kızım banyo yaptırdım şimdi uyudu poposu pişik oldu yaa kaç gündür krem sürdüm geçmedi yavaş yavaiş geçicek silerken acıyo ya öff benimde bi dünya işim var eşimde bu sabah geldi işten uyuyo evide temizleyemiyorum 1 haftadır ablamdaydım ev berbat bi halde görüncede daralıyorum evi öff uyansdada süpürgeyi açsam hepetn paranoyak oldum yaa temizlik hastası oldum ne olcak bu halim hiç rahat edemiyrom

merhaba kızlar kızım banyo yaptırdım şimdi uyudu poposu pişik oldu yaa kaç gündür krem sürdüm geçmedi yavaş yavaiş geçicek silerken acıyo ya öff benimde bi dünya işim var eşimde bu sabah geldi işten uyuyo evide temizleyemiyorum 1 haftadır ablamdaydım ev berbat bi halde görüncede daralıyorum evi öff uyansdada süpürgeyi açsam hepetn paranoyak oldum yaa temizlik hastası oldum ne olcak bu halim hiç rahat edemiyrom

cnm trosyd çok iyi pişiklere..anında etki gösteriyo..kıyaamam pişik acıtır canını.
biz doğduğundan beri hiç olmadık :nazar:
benim ewde öle walla önceden hergün yapardım temizlik.camlar falan.ama yağmur doğduğundan beri haftada bir walla.yemekleri bile bazen akşam yapıyorum.
büyüyene kadar böyle napalım.
bende oturup etrafıma bakıyorum kalkıp yapayım diyorum sonra vazgeçiorum hiç içimden gelmio ya.halsizim zaten regl olcak kasıklarım ağrıyo..

selammmmm
benim kocişde yok.2 gündür şehir dışında.bi gün yanımda rkadaşım kaldı.dün gece yalnıdık.bu gecede gelirmi belli değil.iyice bunaldım valllaaaaaa:gitme:

cnm bilemiyorum ki ben hiç buzluğa koymadım nasıl olur

ben oyle yapiyordum cnm..bi sakincasi olmuyor..
sicak suyun icinde eriyor hemen..
a.s. sağol canım

cnm ndn mama vermiosun ?aç kalmasından iyi değilmi..en azından sütün gelene kadar iidare eder onu.mamayla büyütenler var.bence wer çocuğa yazık yaa..
İlkecim mecbur kalırsam vercem tabi, aç dururmu çocuk, sütümü arttırmaya çalışıyorum inşallah gelir , şimdi yıkadım emzirdim uyudu , birazdan gene sağıcam

canım ıslak pamukla siliyorum ben , çok nadir pişik oluyo , sık sık zeytinyağı sürüyorum popuşun kıvrımlarına falan

selammmmm
benim kocişde yok.2 gündür şehir dışında.bi gün yanımda rkadaşım kaldı.dün gece yalnıdık.bu gecede gelirmi belli değil.iyice bunaldım valllaaaaaa:gitme:

benimkide yok bu akşam , gece 12 de gelcek :a015:

merhaba kızlar;
benimki de maça gitti ben de yalnızımmmmm

bugün bizim aylık kontrolümüz vardı.emzirmeyle ilgili yaşadığımız onca sıkıntıya rağmen oğluşum bu ay kilo almış şükür. Doktor amcası hala gelişimi yavaşladı dese de 9.030 gr ve 70 cm olmuş oğlum.

eski gelişim hızına göre tüm bebekler yavaşlıyo haliye bu ay 600gr kadar alması gerekiyordu dedi doktor Ahmet 500 gr aldı. Ama bu çok normal yazık yavrum memelerden kan çekip kusuyo bi emzirmede krem sürmeyi unutuyum hemen kanıyo memişler.

bu arada antibiyotik kullanıcam inşallah Ahmeti çok etkilemez...Aranızda kullanan varmıydı, benim içime pek sinmiyo ama çocuk doktoruda kullan dedi.

ek gıda da menümüze artık çorbalarda eklendi. ben zaten armut püresi veriyodum ama doktor püreye başla dedi. yoğurduda günlük yapıcam diye kendini kasma dedi. hazır yoğurtların o gün üretilenini de verebilirsin dedi. Gerçi ben yine mayalarım ama eşimin çok işine geldi bu durum hergün sütü unutma diye kafasının etini yiyodum ona görede çok gereksiz bu günlük yoğurt işi..

doktorun yoğut yorumundan sonra ek gıda işini pek ona sormadım nasıl olsa siz varsınız Saadetcimin açtığı sayfadan alırım tariflerikaydirigubbakcemile5

a.s. sağol canım

İlkecim mecbur kalırsam vercem tabi, aç dururmu çocuk, sütümü arttırmaya çalışıyorum inşallah gelir , şimdi yıkadım emzirdim uyudu , birazdan gene sağıcam

canım ıslak pamukla siliyorum ben , çok nadir pişik oluyo , sık sık zeytinyağı sürüyorum popuşun kıvrımlarına falan

benimkide yok bu akşam , gece 12 de gelcek :a015:

canım ben de saf zeytin yağı kullanıyorum da sen nerden alıyosun. aktardan 50 cclik almıştım hemen bitti. egeye gittiğimizde hakiki zeytin yağı alıyoduk o daha iyiydi sen hazır olanlardan mı kullanıyosun.

a.s. sağol canım

ya cnm ne bileyim çok karşı herkes mamaya ama herşeyde bişey çıkıyor..
yedirdiklerimiz çokmu doğal.bizim yediklerimiz.walla ben artık takmıorum.
emen çocuk,mama yiye çocuk fark yok eskisi gibi.
benim kızım 5 ayına gircek hala emio şükür.ama benim yediklerim hiçde doğal değil bence..

cnm inşş sütün azalmaz bebeğin emerrr.bende emzirdim uyuyo..uyansın gezmeyye gidicez.

bu arada ben doğduğundan beri pamukla siliyorum yağmurun popoyu.
ıslak mendil hiç kullanmadım.siz neyle siliyosunuz?*

merhaba kızlar;

bugün bizim aylık kontrolümüz vardı.emzirmeyle ilgili yaşadığımız onca sıkıntıya rağmen oğluşum bu ay kilo almış şükür. Doktor amcası hala gelişimi yavaşladı dese de 9.030 gr ve 70 cm olmuş oğlum.

eski gelişim hızına göre tüm bebekler yavaşlıyo haliye bu ay 600gr kadar alması gerekiyordu dedi doktor Ahmet 500 gr aldı. Ama bu çok normal yazık yavrum memelerden kan çekip kusuyo bi emzirmede krem sürmeyi unutuyum hemen kanıyo memişler.

bu arada antibiyotik kullanıcam inşallah Ahmeti çok etkilemez...Aranızda kullanan varmıydı, benim içime pek sinmiyo ama çocuk doktoruda kullan dedi.

ek gıda da menümüze artık çorbalarda eklendi. ben zaten armut püresi veriyodum ama doktor püreye başla dedi. yoğurduda günlük yapıcam diye kendini kasma dedi. hazır yoğurtların o gün üretilenini de verebilirsin dedi. Gerçi ben yine mayalarım ama eşimin çok işine geldi bu durum hergün sütü unutma diye kafasının etini yiyodum ona görede çok gereksiz bu günlük yoğurt işi..

doktorun yoğut yorumundan sonra ek gıda işini pek ona sormadım nasıl olsa siz varsınız Saadetcimin açtığı sayfadan alırım tariflerikaydirigubbakcemile5

cnm maş.ahmete.kilosu gayet iyi.buarada kaç aylık oldu ahmet..?*
antibiyotik konusuna gelince sütüne geçmezmi dr nasıl verdiCADIARZU
yoğurdu bende ewde yapmayı düşünüorum ..
kayınvalidem yıllardır süt aldığı sütçüden banada alcak dr a sormuştum inek sütünden yapabilirsin demişti.5.ayda wermeye başlıcam.kilo alımına bağlı yağmurun..

a.s. sağol canım

benim kızım 5 ayına gircek hala emio şükür.ama benim yediklerim hiçde doğal değil bence..

cnm inşş sütün azalmaz bebeğin emerrr.bende emzirdim uyuyo..uyansın gezmeyye gidicez.

ben prima nin sensitive islak mendilini kulaniyorum..
pisik falan olmadi hic..
sudocrem pisik kremide kullaniyorum

merhaba kızlar;

maşallah cnm yavruna ne gzl de büyümüş..
bzm doktorda öle sayfa safa tarif vermedi şunlaı haşla çorba yap ydr fln dedi
bnde sizlern tarifleryle ypcm artık bidahaki ay

leocum iremde hiç olmadı pişik...
bn nıveanın johnsans baby nn kremlerini kulandım..
ıslak mendil olarak nıvea ,evy baby ve johnsans babynki..
bezde prima aktf bebk

a.s. sağol canım

ılkecim mecbur kalırsam vercem tabi, aç dururmu çocuk, sütümü arttırmaya çalışıyorum inşallah gelir , şimdi yıkadım emzirdim uyudu , birazdan gene sağıcam

bende pamukla siliyodum bu ay johnsons baby extra sensitive kullamıyorum alkolsüz parfümsüz saf su var sadece parfüm olmadıgı için kötü bi kokusu var ama çok memnunum bunlardan önce primanınkini ve dalini kullanmıştım ama en doğalı johnsons baby çünkü parfüm yok içinde

Son düzenleme:
merhaba kızlar;

maşallah çok güzel büyümüş, birinden duymuştum, kan içiyo diye emzirmek istemiyormuş, doktor emzir alacağını alır kanı çıkarır demiş, üzülme sende alıyor demekki kiloda almış maşallah

canım ben de saf zeytin yağı kullanıyorum da sen nerden alıyosun. aktardan 50 cclik almıştım hemen bitti. egeye gittiğimizde hakiki zeytin yağı alıyoduk o daha iyiydi sen hazır olanlardan mı kullanıyosun.
benim babam alıp getirmişti ,zeytinciden almış, hazırlardan kullanmam ,tadları bile yok,
nasıl yapıldıklarınıda bilmiyoruz, eşim bir zeytin fabrikasına elektrik döşemek için gitmiş, bir zamanlar elektrikçiydi de , zeytinleri büyük havuzlara dolduruyorlarmış, işçilerdende tuvalete gitmeye üşenenlerde anladınız zaten gerisini kafamçokkarıştı

çamaşır asmaya gidiyorum kızlar, görüşürüz gene

armincigimde pirinc mamasini yedi simdi sandalyesinde oynuyor...
heryer batti yine tukurdu yerlere..
sonra gorusuruz kizlar opuyorum bebisleri

banada saf hakiki zeytinyağı aydından geliyor annem yolluyor sağolsun a.s.
zeytinide çok leziz oluyor

çok yoruldumyemek yapcam diye ben tam işlerimi bitiriyorum biizmki uyanıyo o uyanmadan uzanıyım bari hoşçakalın

X