2009 Haziran Anneleri!!

nasılnız zehroşumu brokolili pataetes havuç karışımlı bi püre yaptım yedi uyuduu
ek gıdayı birazcık rayına oturttuk gibi benide emiyo mamalarınıda yiyor
ve en güzeli ak gıdaya geçtiğmiz günden beri hergün kakasını yapıyo ve hiç kabız olmadıı
özlemcim aynı zeharaya yemek yedirirken benim üstüm onu üstü heryer batıyo
yemek yerken hapşırcağı tutar gözünü kaşır dişini kaşır güler tükürür elinle kaşığa vurmaya çalışır ayaklarını tutmaya çalışır nedense hep yemek yiceğinde aklına geliyo bunları yapmak karnı doydumu başlıyo mızırdanmaya kucak istemeye

kızlar geçmişi okuduk doğumu beklediğimiz son günleri teker teker doğuma girişimiz duygulandım ağladım yeniden yaşadım ne güzel payşaşmısız her anı

kızlar ben sütümü sağdım ama asya hanım uyudu.benim sağmamaı bekleyemedi.uykuda vermeye çalıştım almadı.şimdi bu sütüm oda sıcaklıgında kaç saat bekleyebilir???
gerçi azıcık bişey ama olsun.onu ne zorluklar sağdım.70cc anca oldu.sapsam daha gelcek ama çok yavaş akıyo.yani bi saat sagsam 100cc anca çıkardı.bide bu sütün üstene sağsam olurmu????

kızlar bide ben çorba için tek tek patates.brokoli,havuç,kabak kullandım.başka neler ekleyebilirimm??

bende biraz önce keni sütümden yogurt mayaladım Ceyline bakalım nasıl olacak.
3 kere aynı gögsümden emzirdim boşaltım sagdım aynı gögsümü 60cc süt çıktı:nazar: sonu oldugu için çok sarıydı mayaladım küçük kavanoza bakalım yarın yediririm

kızlar ben sütümü sağdım ama asya hanım uyudu.benim sağmamaı bekleyemedi.uykuda vermeye çalıştım almadı.şimdi bu sütüm oda sıcaklıgında kaç saat bekleyebilir???
gerçi azıcık bişey ama olsun.onu ne zorluklar sağdım.70cc anca oldu.sapsam daha gelcek ama çok yavaş akıyo.yani bi saat sagsam 100cc anca çıkardı.bide bu sütün üstene sağsam olurmu????

oda ısısında 3-6 saat arası
buzdolabının rafındada 3 gün durabiliyor süt...
ben fazla sütümü oda ısısında bırakmıyorum 1 2 saate içirmyceksem..dolaba koyuyorum içirceğimdede kaynamış suya oturtup biberonu 2 3 dkka..sonra veriyorum

önce sağdığın sütün üstüne sonra sağdığın sütü asla karıştırma arzucum

selam hanimlar, bugun ogluma ilk kez elma suyu verdim 2-3 kasik, yedi ama cok memnun kalmamis gozukuyordu, bir de ben elmayi cam rendeden gecirip sonra tulbentten suyunu cikarmayi dusunuyordum ama dra sordum, kati meyve sikacagi kullanabilirsin dedi, zaten yiyecegi bir iki kasik ugrasma dedi, ama vitamini oluyor falan dedim, bisey olmaz dedi, ben de dedigini yaptim, sizin drlar ne soyluyor bu konuda?

oda ısısında 3-6 saat arası
buzdolabının rafındada 3 gün durabiliyor süt...
ben fazla sütümü oda ısısında bırakmıyorum 1 2 saate içirmyceksem..dolaba koyuyorum içirceğimdede kaynamış suya oturtup biberonu 2 3 dkka..sonra veriyorum

önce sağdığın sütün üstüne sonra sağdığın sütü asla karıştırma arzucum

sağol saadetcim.gögüslerm acayip şişti.koltuk altlarım agrıyo.ama bu lanet pompa çok az çekiyo.ugraşmama baglı yarım saatte fix 50cc.bütün gün elimde pompa geziyorumdelikafadulden elektrikli umarım işe yarar.sağolsun yasemin kargoya vermiş.pazartesi falan elime geçer.işe yarasa hemen alıcam.
canım üstüne sağmasamda iki farklı biberonda az az oluyo.onları üst üste içiriyorum.onda bişey olurmu?

selam hanimlar, bugun ogluma ilk kez elma suyu verdim 2-3 kasik, yedi ama cok memnun kalmamis gozukuyordu, bir de ben elmayi cam rendeden gecirip sonra tulbentten suyunu cikarmayi dusunuyordum ama dra sordum, kati meyve sikacagi kullanabilirsin dedi, zaten yiyecegi bir iki kasik ugrasma dedi, ama vitamini oluyor falan dedim, bisey olmaz dedi, ben de dedigini yaptim, sizin drlar ne soyluyor bu konuda?

canım dr bana cam rende kullan dedi.çorbaları falan tel süzgeçden geçir dedi.ama ben çorbaya blendr kullanıyorum

canım dr bana cam rende kullan dedi.çorbaları falan tel süzgeçden geçir dedi.ama ben çorbaya blendr kullanıyorum
pure icin bana da cam rende dedi ama tulbentle cok zor cikar suyu ugrasma dedi....biz daha bugun ilk kez elma suyu denedik, corbaya gecmedik, onu gecince soyler herhalde, bu arada medela elektirirkli gonderiyor sanirim sana yasemin, ben de surekli kullaniyorum , memnunum, sen de memnun kalirsin insallah

sağol saadetcim.gögüslerm acayip şişti.koltuk altlarım agrıyo.ama bu lanet pompa çok az çekiyo.ugraşmama baglı yarım saatte fix 50cc.bütün gün elimde pompa geziyorumdelikafadulden elektrikli umarım işe yarar.sağolsun yasemin kargoya vermiş.pazartesi falan elime geçer.işe yarasa hemen alıcam.
canım üstüne sağmasamda iki farklı biberonda az az oluyo.onları üst üste içiriyorum.onda bişey olurmu?
hyr cnm olmaz sana dediğim süreleri geçirmediğin tkdrde bşy olmaz
banada cam rende dedi cnm..

arzucum bu arada sen hangi cocuk druna goturuyorsun asyayi, eryamandasin ya asg nin cocuk dru iyiymis diye duydum, aklinda bulunsun

cnm elma ve armutu sadece cam rende ile rendeleyerek veriyorum suy ve püresi karışık oluo..
ama havuçun cam rendede suyu çıkmıo onu normal rendede rendeleyp tülbentlede suyunu çıkartıyorum

selam kızlar sabahtan beri 1 saatlik uykuyla duruyodu kızım valla canıma okudu anca şimdi uyudu şu dişleri çıksa da bi rahat etse.gerçi dişi biter başka şey çıkar allah sağlık versin de.
emel buzluktan çıkan sütü ılık suda erit demişti doktorum.sıcak suda proteinler bişey bişey oluyomuş işte aklınızda olsun.ben de sana muz veriyo musun diye sormuştum tarif yazmışsın çok iyi oldu ben de öyle veriyim.
saadet ben havucu cam rendede rendeleyip çay süzülen tel süzgeçler var ya onda sıkıyorum çok su çıkıyo.
bizim cadı brokoliyi sevmedi ya çok az koysam da anlıyo heralde. çorbaları başta severek yiyodu şimdi yemiyo nasıl sevdircez nasıl yedircez bilen var mıııııııı?

cnm elma ve armutu sadece cam rende ile rendeleyerek veriyorum suy ve püresi karışık oluo..
ama havuçun cam rendede suyu çıkmıo onu normal rendede rendeleyp tülbentlede suyunu çıkartıyorum
ben havucuda cam rendede rendeliyorum rendelediğim parcaları ince delikli süzgecten geciriyorum suyunu çıkarıyorum zahmetli oluyo kolum kopuyo cam rendede yeni basladığım için 8 kaşık veriyorum

X