2009 Haziran Anneleri!!

anladım canım.sağol.opuyorumnanaktan
herkese ii gecelerrrrr
biz yatıyoz artıkmirmirmirmir

Nazancım Allah yardımcın olsun, anne olmak ne zor ya,
Pınarcım geçmiş olsun kıyamam batuşuma ,
Dünürüm arıyorum cebin kapalı, ev telefonu da cevap vermiyor iyimisin çok merak ettim seni

geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun

ay nasıl canın yanıyordur annelik işte canın acısada kıyamıyosun yavruna inşallah bir an önce geçer

teşekkür ederim bende öyle yapım bidaha

canlarım çok sagolun ateşim düştü sayılır ama başım kütük gibi kociş yoldaymış gelsinde yatayım artık.
bebek varsa hasta olmak zor ya allahım hepimizi korusun

günn ilk annesi olarak
herkese günaydınlara.s.
saglıklı mutlu annelerin sütlerinn bol bol aktıgı bebişlerin lıkır lıkır içtigicokacimcoook
emzirmeyen annelerin güzel mamalar yaptıgı bebişlerim hapur hupur yedigicokacimcoook
hastaların bir an önce iyi oldugu:dance:
bebişlerin anneleriyle neşeli oyunlar oynadıgı
sevinçten neşeden çıglıkların atıldıgı sırnaşık şey
bir gün diliyorum sizlerea.s.

abisis cim bal damlamış ağzından ball Şeniz

günaydın fıstık anneler...
nasılsınız bakalım
biz iyiyiz irem hanımla başbaşayız
babamız nöbette..

eşim geldi idrar tahlili sonucumuz temiz çıkmışş:teytey::sm_cool:
heralde o gün üşütüm bebeğimi
içimdeki şüphede kalkmış oldu
Gözün aydın Binnurcum, maşallah Zehra Prensese :)

Maşallah Sinanceme canım, yürüdükleri günleride görürüz inşallah

kızlar biraz öncede sağdım bu sefer yarım saatte 100cc çıktııı.. sevindim valla.asyanın bi içişi var resmen gözleri sulanıyo.nefessiz içti.
maşallah arzucum, çok sevindim, şakır şakır aksın, Allah bol bol sütler nasip etsin yavrularımıza

çok güzel dilekler yasemincim a.s.

Kızlar günaydın herkese ,nasılsınız? benimde sütüm azalıyor galiba , ,bütün gün zırıl zırıldı dün, gece sağayım dedim 50 ml. anca çıktı, onlada pirinçli muzlu mama yaptım hepsini yedi yavrum açmış , çok üzüldüm, buzluktan bir şişe çıkardım bugün az gelirse onu vericem

blendır kabına yarım muz, yaklaşık bir avuç kadar haşlanmış pirinç, 50 ccde benim sütümden döktüm, çektim bir güzel, hepsini yedi , gecede güzel uyudu maşallah

bugün cicibebe yapıcam saadetin tarifinde, yarın sabah kahvaltı vermeye başlıcam

benimde arada gidip geliyor sütüm birazda yememize baglı sanırım
sol gögsümü almıyor hiç gögsümün biri küçük biri büyük cok komik duruyor
arada veriyorum bende ek gıda

abisis cim bal damlamış ağzından ball Şeniz

günaydın fıstık anneler...
nasılsınız bakalım
biz iyiyiz irem hanımla başbaşayız
babamız nöbette..

üüff bu nöbetlerden nefret ediyorum saadetcim
şu an ailemin yanındayım ama
dönünce nöbettir mesaidir
gece egitimidir yanlız kalıcaz bayagı bi :çok üzgünüm:
allah sabır versin bize canım

herkese selamlar kızlar..bugünhava süper yağmur uyansın,çarşıya çıkıcaz,kedime bişeyler alıcam.
kıyafetlerimin hiçbiri olmuyor malesef.yarında arkadaşın düğünü var.giyecek bişey yok.
tartıya çıkmak istemiyorum görmek istemiyorum rakamııkafamçokkarıştı..
neyse şimdilik elma suyu,muhallebi falan veriyorum.ekgıdalara iyice geçince weririm inş kiloları.
birazdaha emsin yağmur,sonra yeter ona bendeki süt..

herkese iyi haftasonlarıışakkıdı

canım mmayı nasıl yaptığını yazman çok ii oldu diğer topiğide eklermisin unutmasak ...
hazır mama vermektense bu çok iii...

amin canım...gerçekten çok bunalıyor insan...birde işi çok yoğun nöbetçi olmadığındada akşam 20.00de gelirse dua ediyorum
amannnnnnnnnn benim sefkilimde nöbetçi:gitme:
aynı şehirde olsaydık takılırdık be ayşem

selam arkadaşlar, berbat bir gece geçirdim. Bebeğim saat başı kalkar oldu. Neden böyle oluyor anlamıyorum çıldırıcam yakında.

saadetçim yazarım diğer tarafada canım,

kızlar sütüm az diye buzluktan süt çıkardım ama donuk daha, direkt kaynar suyun içine koysam bozulurmu? çocuk aç çünkü, çözülmesi 7-8 saati bulur
bilen varsa lütfen yazsın, mama vermek istemiyorum

cnm bilemiyorum ki ben hiç buzluğa koymadım nasıl olur

tarhana çorbası yapmıştım ondan içirdim bir kase,
sağmaya devam edeyim bari süt çözülene kadar
bulgur pilavı yapayım kendime offff mafoldumben

iyi haftasonları sizede kızlar..sabah kalkıyoruz evi topla ütü yap yemek yap kız uyandı emzir çamasır as bi bakmışım akşam olmuş benm günler böyle geçiyo akşam olunca uyumak için sabırsızlanıyorum valla.sayfam hep açık sizi takip ediyorum arada da yazıyorum işte.bnede biraz önce kızıma cici bebeli yoğurt verdim öncesindede az elma püresi onun dışında sürekli emziyorum zaten.bizimki maşallah iştahlı küçük ekmek içini çorbaya banıp veriyoruz yutuyo istiyo inş.hep böyle gider.inş.bebişler sağlıklı hiç üzmez bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…