- 12 Ocak 2009
- 1.164
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm benim kızda ishal di bi 2 güne kadar meğer üşütmüş..acaba sennkide olabilirm inş hasta değildir ama...hepinize günaydın kızlar bakıyorumda kimsecikler yok benim bebişde uyuyor bi bakayım dedım size.sorum olcaktı ek gıdalara başladım ben2-3gundur kuzum kakasını cıvık yapmaya başlamıstı ama farkettimki bu cıvıklık ishal gibi 5-6 kez bez değiştiriyorum.sizin bebişlerde kaka olayı nasıl?
onceden cınar 4 gunde fılan yapardı kakasını son 1 aydır bu demır damlasıyla hergun yapmaya baslamıstı duzeldı derken sımdı ek gıdayla full olduk yani.elma armut ve sebze corbası denedık hepsını afıyetle yıyor oncedende bu yumsama vardı kakasında dedığım gıbı o yuzden hangısınden kaynaklanıyor bılemıyorum muz verdım 2 gundur onuda maşallah güzel yiyor toparladı gıbı kakasının ıcınde pütürlüde oluyor ama baya sulu.
simdi nette baktımda erken donemde ek gıdalara geçilirse ishal olabılıyormus bebek ama kılo alımı azaldı ve ıstıyor bebğim biz yerken guzelde yutuyor napsam cok kararsız kaldım ek gıdaları kessemmı kı?
bıde öyle 1-2 kasık yemıyor baya ıstıyor bende 5-6 kasık verıyorum agzından cıkanlarda oluyor tabi yediği kadar vermektemı yanlış anlamadım ben bu işi mafoldumben
güya 2.bebek sankı yaşamadım ben bu şeyleri unutulmuş yaa kaç sene geçti..sıkıldım çok şu ishale
ne dersınız ne yapsam bana bir akıl verin
günaydın herkeze.ben hastayım sanki çok halsizim.ateşim 37.7 kolum kalkmıyor.
aksi gibi kociş de yok ankarada burnum akmıyor.domuz giribimiyim sizce
ıhlamır falanmı için napim sizce
canı ben o şekılde yaklaşık 3-4 yıl gecirdim.en son ege unı.de ımmunıloji klnığıne gıttım.orda bulunamyınca kı aylarca test yapıldı gastroya sevk ettıler.orda mıde de bı bakterıye rastlandı onu kuruttular ve çok şükür yıllardır bı daha olmadı.benım de ağzım burnum ters dönuyodu çok kötudur bılırım.sen de baktırsın ona.helıcobakteri dıye bişey.
ben de derini yaklaşık 10 gundur yere yatırıyorum.iki battanıye bı pıke serıyorumvalla koyduğumun ertesi gun döndu hatun.yavrum yazık kıpırdıyamıyodu tabı pusette.özge ben de sorcsktım aynı şeyı.derin 12 de mama içiyo sabah 6 ya kadar da uyuyo.benım de işime gelıo tabı ama bı yandan da içime sığmıyo.gece ne zamana kadar beslemek lazım acabakafamçokkarıştı
yani medelanınkide işe yaramıyosa yapcak bişey yok.bende alırssam medelanınkini düşünüyodum.o banada fayda etmez.dediğin gibi pompayla çıkmıyo ama kızım emerse ii geliyo onu hissediyorum.ama bizim cadı emmemeye başladı napcam bilmiyorum
kızlar bende yere battaniye sermek istiyorum ama bu seferde çok tvye bakar.bugün anne olunca anladım programındada duydum.2yaşa kadar tv izletmemek gerekiyomuş.sadece radyasyondan dolayı değil gelişimini engelliyomuş.geç konuşmaya başlarmış.falan filen bi sürü şey anlattılar.ben o yüzden yere koyamıyorum.koltugun minderlerini kaldırdım oyuncaklarınıda koyuyorum şimdilik orda duruyo
kız bebiş anneleri kilotlu çorap giydiriomusunuz pijamalarının içine..
ben güzndüzleri gydiriyorum ama akşam derin uykuya geçceği zaman mutlaka çıkartıyorummm...
günaydın herkeze.ben hastayım sanki çok halsizim.ateşim 37.7 kolum kalkmıyor.
aksi gibi kociş de yok ankarada burnum akmıyor.domuz giribimiyim sizce
ıhlamır falanmı için napim sizce
günaydın bizdenede biz 9.30 da kalktık herkes uyuyor mu oh ne gzlll....
canım çok geçmiş oslun ya.ç. Allah acil şifa versin cnaım..Kızlar asılsınız??meleklerim nasıl??
Biz pek iii değiliz
Oğluşum iki dişi epey uzattı ama uzatana kadar çok sancılı geçti yai patlaması ayrı dert uzaması ayrı dert oldu...
ardından alerji olduk halada devam ediyor yanakları,boynu çok fena
midesini üşütmüşüz kuzumun kus kus helak oldu süzüldü kaşık kadar kaldı yüzü erkeğimin ilaca başladık...
anlıycağınız keyfimiz yok teyzeleri...
hepinizi çok özledim....
günaydın herkese
bugün meyve püresi yapım dedim beceremedim yaaaa
hep suyunu içiriyordum degişiklik olsun püresini yesindedim elma ve
armutu rendeleyip blendırda ezmeye çalıştım cok pütürlü oldu
siz nasıl yapıyosunuz yazabilirmisiniz
günaydın herkese
bugün meyve püresi yapım dedim beceremedim yaaaa
hep suyunu içiriyordum degişiklik olsun püresini yesindedim elma ve
armutu rendeleyip blendırda ezmeye çalıştım cok pütürlü oldu
siz nasıl yapıyosunuz yazabilirmisiniz
kızlar ben çok kötüyüm ateşim 39,4 kolum kalkmıyo
komşular geldi zeynebi uyuttular çorba yaptılar.dr a götürelim zeynebe biz bakarız diyolar
ama imkanı yok benim kız durmaz başkasında yırtar kendini
ee onuda götüremem hastaneye.
offfffffff kociş de gece 11 de gelcekmiş.
gece 11 e kadar ölmesem bari.
neyse zeyne uyurken bende yatayım zaten gündüz uykusu kuş gibi hemen uyanır.
selam kızlar,
dün genel cerraha gittim göğüslerimdeki kanamalar için.
iyi dayanıp emzirmişsin şimdiye kadar dedi.
henüz kesinleşmedi ama böyle giderse emzirme artık mastit olabilirsin dedi.
antibiyotik verdi. emzirebilirsin ama bebek ishal olur huysuzlanırsa bırak dedi.
uyuz oldum doktora; emzirirken antibiyotik kullan diyo emzirmeyi bırak falan..ben kızınca eşimde benle dalga geçi,yo doktordan çok biliyosun hem dr. gidiyosun hem beğenmiyosun diye.
yarın çocuk doktoruna gidip sorucam antibiyotik işini belki bir hafta emzirmeden kullanıp sonra emziririm. oğlum emmeyi çok seviyo canım acısa bile o bana yapışmak için o kadar çabalayınca acımı unutuyorum.
ne olur bana dua edin uzunca bi süre emzirebileyim. sütüm yaramasa tamam ama yarayan sütü de kesmek istemiyorum
nazcım inş allah gönlüne göre verir..
gerçekten durumun zor allah yardımcın olsun
Canım inşallah geçer bir an önce...İnşallah geçer de bol bol emer benim yakışıklım...Depo varmıydı?Gerçi Ahmetcik biberonla içmeyi sevmiyo dimi? Mama mı vericeksin bi hafta? Offf ya.. İyileşir iinşallah bir an önce..