çok sağol canım.
nedir benim bu memişlerden çektiğim anlamadım. hatırlarsan taa hamilelikte başlamıştım çekmeye
rabbim daha büyük dert vermesin ama canım çok sıkılıyor:sinifsinif:
geçmiş olsun canım allah yardımcın olsunkızlar ben çok kötüyüm ateşim 39,4 kolum kalkmıyo
komşular geldi zeynebi uyuttular çorba yaptılar.dr a götürelim zeynebe biz bakarız diyolar
ama imkanı yok benim kız durmaz başkasında yırtar kendini
ee onuda götüremem hastaneye.
offfffffff kociş de gece 11 de gelcekmiş.
gece 11 e kadar ölmesem bari.
neyse zeyne uyurken bende yatayım zaten gündüz uykusu kuş gibi hemen uyanır.
ay nasıl canın yanıyordur annelik işte canın acısada kıyamıyosun yavruna inşallah bir an önce geçerselam kızlar,
dün genel cerraha gittim göğüslerimdeki kanamalar için.
iyi dayanıp emzirmişsin şimdiye kadar dedi.
henüz kesinleşmedi ama böyle giderse emzirme artık mastit olabilirsin dedi.
antibiyotik verdi. emzirebilirsin ama bebek ishal olur huysuzlanırsa bırak dedi.
uyuz oldum doktora; emzirirken antibiyotik kullan diyo emzirmeyi bırak falan..ben kızınca eşimde benle dalga geçi,yo doktordan çok biliyosun hem dr. gidiyosun hem beğenmiyosun diye.
yarın çocuk doktoruna gidip sorucam antibiyotik işini belki bir hafta emzirmeden kullanıp sonra emziririm. oğlum emmeyi çok seviyo canım acısa bile o bana yapışmak için o kadar çabalayınca acımı unutuyorum.
ne olur bana dua edin uzunca bi süre emzirebileyim. sütüm yaramasa tamam ama yarayan sütü de kesmek istemiyorum
cnm ben ireme elma ve armutu cam rendede rendeleyip veriyorum hem suyu çıkıo hemde püre oluoo...
teşekkür ederim bende öyle yapım bidahacanım cam rende kullan, hem vitamini ölmez hem de gayet güzel eziliyo meyvalar
geçmiş olsun bitanemmm
bence eşini bekleme git hastaneye..hazır ufaklıkta uyuyomuş. bu arada kasıklarına eklemlerine çeşme suyu ile ıslatılmış havlu koy. amana sakın sirkeli bez koyma
Selam kızlar,
Mert uyudu ancak girebildim.
Ev işlerini üstün körü yapabiliyorum hiç fırsat vermiyor, balkonlarım berbat durumda biri gelse utanıcam valla. Bazen yemek bile pişiremiyorum. Salamaktan ayaklarım ağrıyor yarım saat sallıyorum ancak öyle uyuyor.
Nazancım Allah yardımcın olsun, anne olmak ne zor ya,
Pınarcım geçmiş olsun kıyamam batuşuma ,
Dünürüm arıyorum cebin kapalı, ev telefonu da cevap vermiyor iyimisin çok merak ettim seni
geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun
ay nasıl canın yanıyordur annelik işte canın acısada kıyamıyosun yavruna inşallah bir an önce geçer
teşekkür ederim bende öyle yapım bidaha
kızlar bu arada.asya arada emmiyo inata bindiriyo diye ben evde mama bulunduruyodum.hero baby almıştm.paketi açtık bi iki kez denedim ama bizim kız sevmemişti.artık açalı bi ay oldu.pakette bi ay içinde tükeltilmesi gerektiği yazıyo.tabi biz bitiremedik.artık onu atıcam.zaten içinde gdo varmış.iyiki kızım içmemiş.
bende dün hipp marka mama aldım.organik mamaymış.artık ne kadar dogru bilemiyorum.hiç bişeye güvenim kalmadı.ama asya sadece uykuda azıcık emiyo.emmeye emmeye sütüm gidio artık.pompayla sağıyorum ama pompa pek çekemiyo.50cc anca çıkıyo.arada mama mecbur kullancan galiba.inşllh bu hipp güvenilir bişeydr.bilgisi olan varmı??
Pınarcım çok geçmiş olsun yakışıklıya, inşallah iyileşir bir an önce kuzucuk.
Emelcim sen mi sormuştun; yemek yerken kıyafet batmasına çözüm buldunuz mu diye?
aklıma geldi şimdi de benim kuzenim bebişine yemek yedirirken kocaman bi tshirt giydiriyodu, ayaklarına kadar kaplıyodu neredeyse, yemek içindi sadece. Ben de öle yapmayı düşünüyorum, leke de kalsa önemli değil böylece. kaydirigubbakcemile5
Havvacım bende yere koyuyorum artık Elif'İ. beraber oynuyoruz. Gelişimlerine faydası varmış dediğin gibi.Annem söledi bana da yere koy ki gelişşsin diye. Bİz öle büyümüş, eskiden nerde ana kucağı, oyun halısı...
Ayşecim kemerini bağlamadan koyma artık. Benim yaramas da döt ata ata kaydırıveriyo kendini, bi de allah korusun yana filan atarlar birden.
Kıslar gece kaç saat beslemeden tutuyosunuz bebişleri. Ben artık gece 12'de emziriyim uykusunda, uyuduğu saate kadar uyusun diye düşünüyorum .Nasıl fikir?
günaydın herkeze.ben hastayım sanki çok halsizim.ateşim 37.7 kolum kalkmıyor.
aksi gibi kociş de yok ankarada burnum akmıyor.domuz giribimiyim sizce
ıhlamır falanmı için napim sizce
kızlar ben çok kötüyüm ateşim 39,4 kolum kalkmıyo
komşular geldi zeynebi uyuttular çorba yaptılar.dr a götürelim zeynebe biz bakarız diyolar
ama imkanı yok benim kız durmaz başkasında yırtar kendini
ee onuda götüremem hastaneye.
offfffffff kociş de gece 11 de gelcekmiş.
gece 11 e kadar ölmesem bari.
neyse zeyne uyurken bende yatayım zaten gündüz uykusu kuş gibi hemen uyanır.
selam kızlar,
dün genel cerraha gittim göğüslerimdeki kanamalar için.
iyi dayanıp emzirmişsin şimdiye kadar dedi.
henüz kesinleşmedi ama böyle giderse emzirme artık mastit olabilirsin dedi.
antibiyotik verdi. emzirebilirsin ama bebek ishal olur huysuzlanırsa bırak dedi.
uyuz oldum doktora; emzirirken antibiyotik kullan diyo emzirmeyi bırak falan..ben kızınca eşimde benle dalga geçi,yo doktordan çok biliyosun hem dr. gidiyosun hem beğenmiyosun diye.
yarın çocuk doktoruna gidip sorucam antibiyotik işini belki bir hafta emzirmeden kullanıp sonra emziririm. oğlum emmeyi çok seviyo canım acısa bile o bana yapışmak için o kadar çabalayınca acımı unutuyorum.
ne olur bana dua edin uzunca bi süre emzirebileyim. sütüm yaramasa tamam ama yarayan sütü de kesmek istemiyorum
arkadaşlar bir şey daha sorucam size
bugn cok oldum ama sizler büyük yardımcınsınız valla
birşey olsa ilk siz geliyorsunuz aklıma
kızıma oyuncak alıcam plasykool dan ama karar veremedim hem yararlı hem eglenceli oyuncaklar
tafsiye edebilirmisiniz
al benden de o kadar.
hatta dün 5 kişi yatılı misafirim vardı şehir dışından, utandım evimden-tatlicadiarzu-
son gün haberim olunca eşimde işteydi, doktora da gidecektik yemekti temizlikti herşeyi yarım yamalak yaptım çıktım.
bu arada sallamaya alıştırmak mı iyi alıştırmamak mı ben hala çözemedim.
bizimki kendi uyuyo ama keyfi gelmezse şu an olduğu gibi gözünden uyku aksada huysuzlanıyo ama uyumuyo.
özellikle de misafir gelince bu durum çok sinir bozucu oluyo. insan misafirle mi yoksa ahmetin huysuzluğu ile mi uğraşacağını şaşıyor.
ya bşy sorcam havuçu cam rendelyle rendeleyen oldu mu
rendeleniyor mu yani
Şirin kanatlar aldım ben, çok hoşuna gitti Elif'in.
Offf bende iş miş yapmıyorum.Ev kabus gibi. Biri gelse bende rezil olucam valla. Amannn napıyım ya.
Benim minnoşta ya göğsümde uyuyor ya da yatağına yatırıyorum emzik verip elini tutuyorum bana baka baka konuşa konuşa uyuyo. Dışarıda zor oluyo ama. Emerken uyumazssa mümün değil uyumuyo. Hiç bi yere oturmaya gidemiyorum cadılığından.
Bende bazen sallamak mı daha iyi diye düşünmeden edemiyorum.
Dünür ne zaman iş başı yapıcaksın sen? Koçişin durumu filan ne oldu?
oluyo canım ama kol gücü gerekiyo:hooray: bence eşine rendelet walla ben iki üç kere yaptım ama çok zorlandım