2009 Haziran Anneleri!!

çok sağol canım.
nedir benim bu memişlerden çektiğim anlamadım. hatırlarsan taa hamilelikte başlamıştım çekmeye
rabbim daha büyük dert vermesin ama canım çok sıkılıyor:sinifsinif:

hatırlamaz mıyım cnm...
rabbm bebeğiniz rızkını kesmesin :Saruboceq:

zuzum geçmiş olsun canım ya.. keşek yakınalrda olsakda birbirmize yardımcı olabilsek canım ya(
nazancım sanada geçmiş olsun.. hakkınzıda hayorlıs inş mastit falan olmassın kuzunda biraz daha emer seni..

ben kızıma armut vermiyorum. bir ara veriyordum pişik oldu kuzuumdokundu. sonra bu haberlde ilaçlı armut falan duyunca aman Allah'ım dedim.. belkide ben de kızıma yediridm bileden bu ilaçlı armutlardan o dokundu(

off cnm sıkılıyorrr
iremin uyanmasını bekliyorum uyansın sütünü içirim
ev gezmesine gtcez[
dışarı soğuk çıkaramıyorum bari böle değişiklik olsn /B]

Selam kızlar,

Mert uyudu ancak girebildim.
Ev işlerini üstün körü yapabiliyorum hiç fırsat vermiyor, balkonlarım berbat durumda biri gelse utanıcam valla. Bazen yemek bile pişiremiyorum. Salamaktan ayaklarım ağrıyor yarım saat sallıyorum ancak öyle uyuyor.

Nazancım Allah yardımcın olsun, anne olmak ne zor ya,
Pınarcım geçmiş olsun kıyamam batuşuma ,
Dünürüm arıyorum cebin kapalı, ev telefonu da cevap vermiyor iyimisin çok merak ettim seni

geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun
ay nasıl canın yanıyordur annelik işte canın acısada kıyamıyosun yavruna inşallah bir an önce geçer
cnm ben ireme elma ve armutu cam rendede rendeleyip veriyorum hem suyu çıkıo hemde püre oluoo...

teşekkür ederim bende öyle yapım bidaha

arkadaşlar bir şey daha sorucam size
bugn cok oldum ama sizler büyük yardımcınsınız valla
birşey olsa ilk siz geliyorsunuz aklıma
kızıma oyuncak alıcam plasykool dan ama karar veremedim hem yararlı hem eglenceli oyuncaklar
tafsiye edebilirmisiniz

al benden de o kadar.
hatta dün 5 kişi yatılı misafirim vardı şehir dışından, utandım evimden-tatlicadiarzu-
son gün haberim olunca eşimde işteydi, doktora da gidecektik yemekti temizlikti herşeyi yarım yamalak yaptım çıktım.

bu arada sallamaya alıştırmak mı iyi alıştırmamak mı ben hala çözemedim.
bizimki kendi uyuyo ama keyfi gelmezse şu an olduğu gibi gözünden uyku aksada huysuzlanıyo ama uyumuyo.
özellikle de misafir gelince bu durum çok sinir bozucu oluyo. insan misafirle mi yoksa ahmetin huysuzluğu ile mi uğraşacağını şaşıyor.

Nazancım Allah yardımcın olsun, anne olmak ne zor ya,
Pınarcım geçmiş olsun kıyamam batuşuma ,
Dünürüm arıyorum cebin kapalı, ev telefonu da cevap vermiyor iyimisin çok merak ettim seni

geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun

ay nasıl canın yanıyordur annelik işte canın acısada kıyamıyosun yavruna inşallah bir an önce geçer

teşekkür ederim bende öyle yapım bidaha

çok teşekkürler...bir çok şey gibi fedakarlığın ne demek olduğunu da "anne olunca anladım"...canım yansa da, emzirirken ağlamamak için dudaklarımı yemekten yara yapsam da oğlum için herşeye değer..

cnm benim dorktorum hipp önerdi bana organik die .bence kullanabilirsin.bendede var bi kutu eğer bu ayda az alırsa kilo yağmur wericem..

cnm ben 11 de emziriyorum sabah 6 da kalkıo o zamn emio.kaldırıpda emzirmek çok yanlışmış.uykuyada çok ihtiyacı war..bence gayet ii böle

günaydın herkeze.ben hastayım sanki çok halsizim.ateşim 37.7 kolum kalkmıyor.
aksi gibi kociş de yok ankarada burnum akmıyor.domuz giribimiyim sizce
ıhlamır falanmı için napim sizce

cnm ya geçmiş olsun.hemen limon sık içine bal,zencefil.birebir..

ya çok zor keşke yakınında biri olsa akraba fln..yada yakın olsak yardımcı olurdum..

cnm bence ilaçlarını kullan 1 hafta mama yesin bişey olmaz.
bukadar mamayı büüyütmemek lazım.mamayla büyüyüen bir sürü bebek var.sapasağlam.
aç kalmasın dahamı iyi.tedavini aksatma mastit olursan çok fena.ben çektim o sıkıntılı günleri.olmadan atlattım soğan koymuştum dene istersen cnmm.geçmiş olsun

herkese selam.hava çok güzel burda.banyo yapıcaz yağmurla .bugün ewdeyiz gitmiyoruz biyere:roflol:
walla hergün biyer bulıyorum.yarın çıkıcaz bişeyler bakıcam kendime..giycek hiçbişeyim kalmadı.dana gibi oldum yaaa:icecream::icecream:şuanda elimde kek var bide
neyse yağmuru uyutup geliorum hepinizi öptüm..
çekiliş ne zaman naren?**

Şirin kanatlar aldım ben, çok hoşuna gitti Elif'in.

Offf bende iş miş yapmıyorum.Ev kabus gibi. Biri gelse bende rezil olucam valla. Amannn napıyım ya.

Benim minnoşta ya göğsümde uyuyor ya da yatağına yatırıyorum emzik verip elini tutuyorum bana baka baka konuşa konuşa uyuyo. Dışarıda zor oluyo ama. Emerken uyumazssa mümün değil uyumuyo. Hiç bi yere oturmaya gidemiyorum cadılığından.
Bende bazen sallamak mı daha iyi diye düşünmeden edemiyorum.

Dünür ne zaman iş başı yapıcaksın sen? Koçişin durumu filan ne oldu?

of offf özge ruh eşimiyiz biz bilemedim neyizkaydirigubbakcemile5 bizim ahmette aynen öle uyumayı seviyo işte. ben beşiğe bırakıp çıkıyodum söylene söylene oyuncaklarını izleye izleye uyuyodu babası ders çalışma işini bırakalı düzenimizi bozdu. Sözde oğluna kıyamıyo uykusu yok bu çocuğun deyip iyice cin ediyo...

eşim sınavı kazanamadı:lepi: hem içten içe çok rahatladım hem de istediği bişey olmadı diye üzüldüm ama hayırlısı benim gönlümden geçenmiş demekki.. Ankara,yerleşik düzen iyidir..

ben de ahmet kendi ayakları üzerinde duruncaya kadar işe gitmiycemlaelaelaelaelae inşallah hemen yürümez sıpacıkşaka bi yana bir yaşına girene kadar bakıcıya bırakamam dolayısı ile yaza kadar ben bakıcam bi aksilik olmazsa

Misafirlikte sallamak çok kolay ama bi alıştılarmı bırakmıyorlar, ayaklarımı bazen hissetmiyorum, en az 30 dak. sallıyorum. Çok uğraştım alıştırmıyım diye ama daha fazla direnemedim alıştı, yoksa çok mızmızlanıyordu.

oluyo canım ama kol gücü gerekiyo:hooray: bence eşine rendelet walla ben iki üç kere yaptım ama çok zorlandım

sğl cnm
dmek güç gerekiyoo oo bendede o dediğinden hiç yok..iş kocişe düştü o zmn :asigim:

abisis ben ireme şirin kanatları aldım..(emekleme açısından öğretici)
uyku arkadaşımı aldım(onuda çok seviyo şu rahatsız olduğu günlerde onunla çok sakinleşti)
ilk arabamı aldım henüz kullanamadık ama aynı zamnda yürüteç gibi de oluo..
bide tam oturduğunda oynamak için çıngıraklı yumuşak top aldm onunda çıkardığı sesler şimdiden dikkatini çekiyor

iroş uynadı biz kaçar hoşçakalınnn

of kızlar ya delircemmmmmm
bu kız beni delirtcek.dün akşam 1:30da uyudu.onuda artık ben pes ettim attım beşiğine.açılıgında uymuyo resmen.niye emmiyo bu çocuk yaa..yer yolu denedim.duşa girdim üstümü değiştim yok emmiyo.memeye yaklaşınca başlıyo aglamaya.neden böyle olur ki?????
sağıyorum az bişey çıkıyo.yarım saatte 50cc.onuda biberonla nefes almadan içiyo..
içim gidiyo valla.
mama yapıyorum onuda almıyo.napcamı şaşaırdım.zaten zayıf iyice ericek diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…