Binnurcum geçmiş olsun canım, çok korkarım ben elektrikten,
Zehra kuzusunada geçmiş olsun
Saadetçim sizede geçmiş olsun, ne kadar dikkat etsende oluyo işte
maşallah çağatayıma, bizimkisi popuşunu kaldıramıyor daha
maşallah defnoşumada, en hareketli haziran bebişleri defneyle ,çağatay
Özgecim ben uyku tulumunun üstüne ince battaniye örtüyorum, tulum giydirmessem açıyo üstünü çünkü
canım blendır vitaminini öldürür diyorlar ama haşladığımız tencerede metal sonuçta, nerden bulayım toprak tencere, kafam karıştı iyice bende blendırdangeçiriyorum çorba yaparken
Canım tencerede kaynıyorya sonuçta ölür mikropları,
ben makineden çıkanları duruluyorum güzelce deterjan kalıntısı olmasın diye, sen çok fazla titizsin bence canım, bende çeşme suyuyla yıkıyorum doğduğundan beri
Dünürüm ben şimdi tavuk sote yapçam patatesli , birde bulgur pilavı var akşamdan
hergün yazalım böyle bence , fikir olur birbirimize, annem derdiki ne yapıcağını düşünmek , yapmaktan daha zor , gerçekten öyleymiş
kızlar ben ek gıda olarak öğlenleri sebze çorbası veriyorum tek öğün, bazen meyve püresi veriyorum oda hergün değil, ama sanırım sadece sütle doymuyor artık, bebe büskivisini kendi sütümde ezcem onu vercem kahvaltıda, büskiviyide kendim yapçam, forumların birinde vardı tarifi , cicibebedede gdo olabilir güvenemiyorum
arkadaşlar birde bişey sorcam, çorba yedirirken yusuf kayraya, heryer çorba oluyor, eliyle kaşığı yakalamaya çalışıyor, üstü başı etraf berbat oluyor, baştan aşağıya değiştiriyorum mecbur birde temizlemeye uğraş, benmi beceremiyorum siz nasıl yapıyorsunuz?
neyse ben kaçtım yemek yapçam ,görüşürüz kızlar