- 27 Şubat 2008
- 9.935
- 12.710
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...iran-bebeklerinin-monusu-10.html#post10036462
mrb abisis nasılsın bebişin nasıl
hep aynı cnm gn nasıl geçiyor anlamıyorum..teşekkür ederim saadetcim ne yapım kızla ugraşıyorum yeni yeni düzeliyor
irem nasıl sen nasılsın pamukcugu ne durumda
gezginciler sizi opuyorumnanaktanayy okuyorum okuyorum herkese cvp yazıcam bu emirtoş durmuyoo...
bir mırın kırın görsenizz bugün pek hoşnut değil halinden.. hava rügarlı dışarı çıkamadık onun için galiba..
daha uzun sohbet etmeyi özledim, hepinizi özledim yaaaaa:))
öpüyorum bebişleri annişlerriii..
kızlar çorbaları nasıl yapıyosunuz.ben ilk baş tel süzgeçden geçirmiştim ama öyle yapınca posası boşa gidiyo.bende bu sefer blendrdan geçirdim.blendar niye sakıncalıki.sonuçda tel süzgeden geincede aynı oluyo
hep aynı cnm gn nasıl geçiyor anlamıyorum..
iremde ishal ondn braz huysuz bağırsak enfeksiyonu olmuşş...pamucak geçmek üzere..
gezginciler sizi opuyorumnanaktan
valla cnm özledm tatlı dilinii..
ben daha çorboa geçmedm cnm..metal varya ondan cnm vitaminini alıyor diyorlar...
ayy bebişler çorba mı içiyo artık, bi ara giremedim büyümüş benim kuzucuklarr...
benim emircik devam süte, 1 ay daha böyle dedi dr.. gece uykuları kesilmeye başladı bu aralar emmek için uyanıyo, doymuyo artık galiba.. ama zaten tombik ya biray sonra geçelim dedi dr meyvelere falan.
arzucum nasıl çorbayla peki aranız içirmesi kolay oluyo mu?
Sağolun kızlar cevaplar için. Bende içine uzun kol çıtçıtlı, ince patikli alt. üzerine de penye pijama takımı giydiriyorum yatarken. Gerçi gündüz de öle dolaşıyo. Pijamamız ince ama kışlık değil.
geçmiş olsun ireme, biran önce iyileşir inşallah, üzmesin annesini..
daha sık görüşebilsek keşke, birimiz olunca birimiz olmuyoruz umarım daha çok denk geliriz saadetcim..
demek ki o kadarcık yetiyo kuzucuğuna, acıkırsa kendi ister zaten.. bakalım biz nasıl olucaz çorba zamanı..eh işte.bizimki herşeyi isteksiz yiyo.ilk 3-4 kaşıgı zorla veriyorum.sonra bakıyo elimden kaçış yok mecbur agzını açmaya başlıyo.10 mama kaşıgı falan verebilirsem.ii yedi diyorumm
Ayyy bu ek gıda olayı zor kızlar ya. Şimdiden gözüm korktu. Bakalım bizim doktor ne diyecek bu ay. ilk 6 ay anne sütünden yana gerçi. Ama Ocak 1 de iş başı yapıcam kısmetse. Bİ sonraki ay başlasa Aralık 15 olucak. İşe başlayana kadar oturtamam düzeni gibi gelio. Neyse hayırlısı olsun artık. Ben herşeyi geçtim de. Steril işini nasıl yapıcaz hazırlarken. Çorba yapıcaz eee bizim kaşıklarla tencerelerle yapılcak. Çok abartım galiba ama bende bu konuda takığım birascık. Koca tencereyi, tahta kaşığı, bardağı çanağı da steril edemem herhalde dimi :)
hımmmmmmmm ne yemek yapsamm nazcım dün yardımcı olmuştu,
hergün ne yemek yapsam diye düşünmekten yoruldum haaaaa