- 3 Haziran 2008
- 1.059
- 4
canım ya artık geçecek gibi gelmiyo bana...
elifime söle damatı o eritmeden anası eritecek bu gidişlemafoldumben
tostiğin tostikliği kalmayacak sanırım.Allahtan aç kalmıyo ama istediği gibi doyamıyo da:ecrin_bebek:
Canım üzülme böle, üzülürsen sütün de etkilenir Allah korsusun, doymasa ortalığı yıkar zaten. Benim tosbik anca 3 bilemedin 5 dakika emiyor sadece. Onlara doymadan bırakmazlar :ecrin_bebek: Keyif yapamıyordur belki sadece yerimseniben
İyi akşamlar kızlar,ben uzun zamandır giremedim.Benim pıtırcıgım 5.ayına giricek bu ayın 15inde,boyu70cm kilo9 hazır meyve püresi yediriyordum ama bıraktım burda bazı arkadaşlar tavsiye etmemişlerdi hem pıtırcıgımda keyifle yemiyordu bide kızım gece çok uyanıyor gece maması yedirmemi söylemişlerdi onuda denedim ama yine uyanıp emmek istiyorcokacimcoook t.v'de doktor eger bebeklerinizin kgmı iyiyse her agladıgında emzirmeyin dedi ama benimki çok uyanıyor,2gündür emzik veriyorum almıyor biraz emiyor atıyor istemiyorum aslında emzik vermeyi ama napmam gereklifisfisfis
Doktorunla konuşsana canım belki artık sütün yeterli gelmiyordur. Gece uyanmaları çoğalınca süt miktarınında azalma söz konusu olabilirmiş. Belki tüm gün bitiyordur süt, gece doyurmuyordur. Bizimde başımıza gelio bazen.
kızlar ya benim kuzum hepten tembel çıktı..yarım dönüyor tam dönemiyor..öyle ayağı kaldırdığımda falan da adım atmıyor..dimdik bekliyor..galiba çok dombili oldugu için kaldıramıyor popoyu..bir de sürekli kucakta gezmek istiyor taşıyamıyorum da artık..bugun de huysuzluğu tuttu..damakları kaşınıyor..ağzına ne sokacağını sasırdı..maske takayım diyorum şu domuz gribi muhabbetinden dolayı..maske falan bırakmıyor.çekip koparıyor..eşim de grip olmuş..bulaşacak diye de ödüm kopuyor..
hımmm ben şu ayakta tutma işini hiç denemedim. Deneyim bakim sonucu yazarım. Benim koca popişde üç güne bi anca dönüyo, o da canı isterse. Kucak olayı bizde de var maalesef. Ben bide bel fıtığı hastasıyım düşün halimi. kafamçokkarıştı
Aman canım eşinden uzak tut. Hatta bence evden gitme imkanı varsa annesine filan gönder. ya da sen bi kaç gün uzaklaş.