2009 Haziran Anneleri!!

sadetçim geçmiş olsun canım.. korkma cnaım iyleişr hemncikin.. bende ilk adetimi odlum dolu dolu oluyorum.. inş göbüşde iner.. rahat ederim accıkın:))benim kızda temble dönemiyor.. ancak biraz destekle dönüyor:))ama ayağa kaldırıp dik tutunca basıyor adım atıyor.. birde gülüyorki kendi haline alem ler ya):)

nidacım maşallah ilaydaya allah nazarlardan saklasınnnnn:nazar:

canım geçmiş olsunnn bu kusma işi nezleden sonra çok oluyodu çağatay da
inş bişeciği yoktur sarı kuşunnn

saadetçim çağatay 40 gümlükken geçirmişti aynı enfeksiyondan mikrop kapmıştı bağırsaklarından 10 gün antibiyotiktan sonra geçti
bizim dr evde ellerini ii yıkamayan birinden kapmıştır evde yaşlı varmı dedi
yani gram negatif mikrobu yani tuvaletten sonra ellerini biri ii yıkamazsa oluyo korkulcak bişe değil hemencecik geçer antibiyotikle çok çok geçmiş olsunn

bizde dün dr dan geldik çağatay bu ay 700 gr almış 6700 olmuş boyuda 69 cm olmuş böle işte
herşeyi yerinde şükürrr
ben dr una kaşıkla bişey yemek için çok hevesli biz yemek yerken ağzını şapırdatıyo dedim oda meyve sularına başla yavaş yavaş dedi hem kabızzlığa ii gelir dedi
demir damlasını kakası düzene girene kadar kesebilirmişiz
ek gıda olarak bi ay sadece meyve suyu ve püresi vericem
6ncı ayda geçicez çorbalar muhallebiye falan şu an herşey yolunda şükür
kızlar benim oğlum yerde emekleyebiliyo poposunu iitttiriyo kollar geride kalıyo sonra onları çekip tekrar kendini iittiriyo kelebek yüzme gibi
sırt üsütyken yüz üstü yüz üstüyken sırt üstü dönebiliyo
bi de çenesi çok düşük maşallah anası gibi
bıdır bıdır hüç durmuyo
da de ba ınne diyo :nazar: maşallah sübhanallah
ama kilo alamıyo bu hareketlerden dolayı
gündüzleri 2.5 3 saatte bi 10 dk emiyo geceleri2 saatte bi 8 9 dk emiyo
alıştım gece kalkmalara kalksın emsin çok mutlu oluyorum şükürler olsun
işte bizden haberler böleeee:emir_bebek:

Maşallah yakışıklıya. Hareketden kilo alamıyor sıpacık. Olsun bayılıyorum böle hareketli bebişlere. Allahım nazarlardan saklasın.

kızlar size bişiy sormak istiyorumCADIARZU:uhm:
dogumdan sonra adet gördünüzmü gördüysenizde kaçkere

Canım 3 kere gördüm ben. 4.bekliyorum.Düzene girdi artık benim ki.

merhaba kızlarr
ay bizim bu asya iyice huysuzlaştı yaa...hiç ağlamayan çocuk mızmız bişey oldu.
yemiyo içmiyo ne oluyo böyle anlamadım....
memeyle alkası kesiliyo.sadece uyurken emzirebiliyorum

Kızlar kaç gündür aklımda sürekli sormayı unutuyorum. Bizim kız ağlamayı unuttu neredeyse, sürekli çığlık atıyor.Ama ne çığlık ağlasa daha iyi diyeceği gelio insanın. Bi sıkıntısı oldu mu basıyor çığlığı. Avazı çıktığı kadar çığlık atıyor. Başımın ağrısından yatamıyorum geceleri walla. Aynı şeyi yapan var mı ya? Sadece Elif mi böle?

Bİ de geçen de sormuştum kimse cevap vermedi bana ya....
Geceleri uyurken minişlere ne örtüyorsunuz;? Ben kadife battaniyeler var ya onlardan örtüyorum ev 22 derece. Üşüyor mu diye içim hiç rahat değil. Bİ de pijamaları ince mi kalın kışlık mı giydiriyosunuCADIARZUz?

merhaba kızlarr
ay bizim bu asya iyice huysuzlaştı yaa...hiç ağlamayan çocuk mızmız bişey oldu.
yemiyo içmiyo ne oluyo böyle anlamadım....
memeyle alkası kesiliyo.sadece uyurken emzirebiliyorum

Büyüme atağı mı geçiriyo ki fıstık? Olabilir canım. Genellikle o dönemde böle huy değiştiriyolar. :emir_bebek:

ay saadetcim şimdi okudum.iremciğime çok geçmiş olsun.demek ondanmış rahatsızlıgı.iyiki dra gitmişsiniz.en kısa zamanda atlatır inşllh

Kızlar kaç gündür aklımda sürekli sormayı unutuyorum. Bizim kız ağlamayı unuttu neredeyse, sürekli çığlık atıyor.Ama ne çığlık ağlasa daha iyi diyeceği gelio insanın. Bi sıkıntısı oldu mu basıyor çığlığı. Avazı çıktığı kadar çığlık atıyor. Başımın ağrısından yatamıyorum geceleri walla. Aynı şeyi yapan var mı ya? Sadece Elif mi böle?

Geceleri uyurken minişlere ne örtüyorsunuz;? Ben kadife battaniyeler var ya onlardan örtüyorum ev 22 derece. Üşüyor mu diye içim hiç rahat değil. Bİ de pijamaları ince mi kalın kışlık mı giydiriyosunuCADIARZUz?

ciglik ege de atiyor ama bazen mutluluktan bazen kizdiginda....gece ne giydirecegimi sasirdim, ustunu cok aciyor, 2 battaniyeyi iyice kapatiyorum 1 saat sonra bi bakiyorum acmis..ev 22 derece civari..dr usumez dedi ama anne yuregi iste emin degilim,terlemiyor ama ona eminim

Canım ben atlet ve ince penye battaniyeyle yatırıyorum. Evin kaç derece olduğunu bilmiyorum eşim dereceyi bozdu :)

Kızlar kutu sütle yoğurt mayalayan var mı?
Birde hazır yoğurt veriyormusunuz, sütaşın baby mix çok iyi diyorlar diğer forumlarda.
Günümüzde artık günlük süt yok kutu sütle yoğurt mayalamaktansa hazır yoğurt almak daha mantıklı değil mi?

bende uyku setinin yorganıyla ya da kadife battaniyesiyle yatırıyorum. kışlık pijama giydiriyorum ev 22- 23 derece arasında.

ben sütaşın babymixini kullanıyorum elmalı ve sade ikisini de çok sevdi oğlum. Zaten doktorumuzun tavsiyesiyle başladık, beceremedim evde yoğurt yapmayı yapabilsem o daha iyi olurdu gerçi.

Son düzenleme:
sadetçim geçmiş olsun canım.. korkma cnaım iyleişr hemncikin.. bende ilk adetimi odlum dolu dolu oluyorum.. inş göbüşde iner.. rahat ederim accıkın:))benim kızda temble dönemiyor.. ancak biraz destekle dönüyor:))ama ayağa kaldırıp dik tutunca basıyor adım atıyor.. birde gülüyorki kendi haline alem ler ya):)
sağol cnm..nş iyileşck fıstığım..benim kızda koltuk altlarından tutup kaldırınca baya baya adım atıp yürüyoo..

Bı de geçen de sormuştum kimse cevap vermedi bana ya....
Geceleri uyurken minişlere ne örtüyorsunuz;? Ben kadife battaniyeler var ya onlardan örtüyorum ev 22 derece. Üşüyor mu diye içim hiç rahat değil. Bı de pijamaları ince mi kalın kışlık mı giydiriyosunuCADIARZUz?
iremde canım şu hastalığından ağlamak yerine çığlık atmaya başladı komşulara kesn gidiyordur sesii..
ben ireme gece yatırırken bi zıbın bi sweet(ince),altına pijama üstünede tulumunu gydirip yatırıyorumm sıcack uyuorr..

ay saadetcim şimdi okudum.iremciğime çok geçmiş olsun.demek ondanmış rahatsızlıgı.iyiki dra gitmişsiniz.en kısa zamanda atlatır inşllh
sğl cnm a.s.
Kızlar kutu sütle yoğurt mayalayan var mı?
Birde hazır yoğurt veriyormusunuz, sütaşın baby mix çok iyi diyorlar diğer forumlarda.
Günümüzde artık günlük süt yok kutu sütle yoğurt mayalamaktansa hazır yoğurt almak daha mantıklı değil mi?

ben daha yoğurt vermedim ama vercerğimde babymıx in yoğurdunu alıp yedirrcemm..
b2 ve b12 vitamini varmış ve katkısız mış..
evt daha mantıklı bana göre..
birde ne zmana kadar yapcaz ki şimdi korusak katkı mad.lerden ilerde elbet tadcaklar..

havuç,elme,armut püresini verdimde geldim(hafif meyvelerin suyuda var içinde)
şimdi uyutuomm şu rahtasızlığı geçse ya hiç alışık değilim huyszluğuna zorlanıyorum vallahi

ben uyku tulumuyla yatiriyorum uzerinede cok ince bir battaniye..
odasinida 22 dereceye ayarliyorum..

cnm tembel deme bebişine her bebek farklıdır ...
benim kızımda yarım dönüyor sağ ve sol olmak üzere..yüz üstü yatırdığımda da ayaklarıyla kendini ittiriyo..kafayıda yere bastırarrak az az emekliyor.ama eller sabitt...ayağa kaldırıp tuttuğumda yürüme hevesinde adım atabiliyor..kucağıda çok şükür bilmiyo..yata yata büyüyo :)

canım iremde kuusyordu yazmıştım bağırsık enfeksiyonu olmuşş..
bi götürün bakalaım doktora inş önmeli bşy yoktur sanada çok geçmiş olsun..
geçmiş olsun cnm sanada allah korumuş..

sğl semeoşum ..o kaar da temizliğe dikkat ediyoruz ama sakındıkça oluyoo galiba..
maşallah çatoya..

ben hiç olmadım ne zman olcam bekliyorum bakalım..şişliğimde yok hiçç..

merhaba herkese..
güzel bir dinliyorumm..
iroşa meyve suyu içirip geliyorumm

benimde şişligim yok ama hiçde adet olmayınca kafama takıldı
korunmak için neler yapıyorsunuz[çok özel olmazsa]istersen cevapla

ben çok fazla giydirmiyorum yatırken sonra terliyor
çıtçıtlı badisinin üzerine penye pijamasını giydiriyorum
üstünede bebe yorganı var onu örtüyorum[hernekadar üstünde tutmasada]

derya baykalda kadın yourt mayaladı uht sütlerden olmuyor gercekten hiç ondan deneyen var mı sünüyor iğrenç oluyor

kızlar kız bebeği olanlar arzunun dediği gibi kutusunu iice temizlesin hemen enfeksiyon kapabilir yani biraz özel ama acıp iice temizleyin

canım bizde eşim korunuyor ben korunma taraftarı değilim hapla

hap kullanınca vucüt kendini hamile kalmamaya programlıo sahsen cok rastladım böle ciftlere

derya baykalda kadın yourt mayaladı uht sütlerden olmuyor gercekten hiç ondan deneyen var mı sünüyor iğrenç oluyor

kızlar kız bebeği olanlar arzunun dediği gibi kutusunu iice temizlesin hemen enfeksiyon kapabilir yani biraz özel ama acıp iice temizleyin

canım bizde eşim korunuyor ben korunma taraftarı değilim hapla

hap kullanınca vucüt kendini hamile kalmamaya programlıo sahsen cok rastladım böle ciftlere

canım kahvaltı satan yerlerde sırf süt peynir satan yerlerde günlük sütler oluyor taze onlarla yogurt yapmak istiyorsan yapabilirsin yada günlük şişe sütlerle ben öyle düşünüyorum
benimde eşim korunuyor bende hap yada igne gibi şeyleri istemedim hormonları bozuyor diye sprailde eşim istemedi taktırmak adette olmayın ne biliyim acaba hamile olabilirmiyim diye düşündüö

X