Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım pıtırcıgım 2saatde bir uyanıyor emiyor:ecrin_bebek: ç,şükrediyorum ama birazda endişeleniyorum doymuyormı diye yoksa oburluğundanmı yapıyor:sm_confused:,eşim ek hiç birşey verme diyor o alacagı kadarını senden alıyor kilosu zaten fazla bide ek gıda verirsen daha çok kilo alır diyor
Doymuyor diye endiselenme, zaten kilosu doydugunu ispatliyor, masallah kuzuna
mümine geçmiş olsun cnm inş atlatır bebişin hemençççok zor gerçekten..
annenlerin gelmesi ii olmuş..yardımcı olurlar sana..
allah yardımcın olsun müminecim yeni evinize kolayca tasının ve huzurla oturun inşallah iiki gelmiş annengil selam söle kızına da tekrar gecmiş olsun cabucak iileşir kuzum inşallah
canım biberonu deli gibi açken bile ya diliyle itiyo ya da damaklarının arasında sıkıyo malesef...
sağ göğsüm kanamıyodu bugün nasıl olduysa ondan da gelmiş bakıyorum görünürde yara da yok ama çok acıyolar küçücük bi yerden çeker dedi doktor.
sabah yatarak emziriyim keyif yapalım oğlumla dedim bi baktım burnundan kan damlıyo bi korktum. zorla bıraktırdım, aç olduğu için bastı çığlığı. peçeteyi göğsüme bastırdım pembemsi bi renk aldı. ne kadar üzülsemde rahatladım oğlumdan geliyo sandım bi an..
ee süt kanlı olunca midesi bulanıyo ve çıkarıyo, doktorda öyle olduğu için az kilo almış bu ay dedi:gitme:
kilosunda değilim ama ilerde zaten az alacaklar sütümde yararken böle olması üzüyo
sğlun kızlar.....
burda yazışırken öğlen eşimi aradım apar topar gel doktora götürelim iremi diyeee..
doktora götürmemek için direniyordum ama iyiki götürmüşümmm....şu lanaet domuz grbinden yavrumu kaç gün kusturdum götürmeyerekk ..
nese gttik doktora ağızındaki pamucakmışş..biberon ve emzik kullanan bebişlerde sık görülür dedi halbuki deli gibi dezenfekte ediyorum biberonunu emziğini pompayı...
olur dedii kendini üzme dedii..
nese yavrumun kusmasıda enfeksiyon kapmış bağırsak enfeksiyonu olmuşş ondan kusuyormuşş..ee bide ishale çevirdi köpüklü ve yapışkan sarımsı...
bgn kaç kere bez değiştirdim hatırlamıyorum..ilaçları verdi ilk 2 sini kullanmaya başladım bunlarla geçmezse diğerlerini dedi..oda geçmezse serum takarız falan dedi..inş onlara gerek kalmıycakk...
bu rahatsızlığından dolayıda yavrum az kg almış(ban göre) 7000kg 63 cm
ama doktor normal dedi tam ayına göre uygun dedii hatta espiri yaptı kitap gbi diye :))))
siz iki dunur ne marifetlisiniz oyle biri deep freezei doldurmus, digeri hergun ziyafet sofrasi kurmus....ben 3 gunde bir tek cesit ancak yapabiliyorum, cok yapiyorum 3 gun yiyoruz valla, temizligi zaten hic sorma, anca ctsi ya da pazar,ne yapayim hem ogretmenlik, hem annelik,hem ascilik benim altindan kalkabilecegim bir is degilmisben dünle bugünü sölim sana istediğini sec
dün etli mantar sote pilav tursu vardı
bugünde kocişimin en sevdiği yemek etli nohut pilaav cacık var:)
ondan önceki günde yourt corbası ve biber dolması vardııı
hee tatlısız yemege oturmam birde :) ardına da cay
şimdi anladınmı canım niye habire kilo alıyorum
kızlar normalde yourt mayalıomusunuz bebek için değil kendiniz için
Canım ama sürekli aglıyor emmek için arkadaşım emzirdigin için obezlik olmaz ver diyor,gece uykusundan çok uyanıyor benim asıl sorunum bu,emzik versemmi diye karasızım 2gecedir deniyorum zaten almıyoda atıyor hemen:sm_confused:
hazalcım ,benım kızımda 70cm ve 9 kılo tam,bizimkide gece çok uyanıyor, emziriyorum ama artık yatmadan mama yapıyorum devam mamasından yapıp veriyorum,biraz daha az uyanıyor şimdi,gündüzde yoğurt,meyve,çorba veriyorum,gündüz hiç emziremiyorum,uykuluyken emiyor sadece.emme isteğe cok azaldı,:1no2:
geçmiş olsun diyen herkese çoook teşekkürler, kızım akşam mamasının tamamını fışkırarak kustuktan sonra sızdı kaldı, az önce uyanıp tekrar yedi umarım tekrar kusmaz, :sinifsinif:
çok geçmiş olsun canım, sanırım sana en iyi drun yardımcı olur
çok geçmiş olsun saadetcim, bebişlerin durumundaki en ufak değişiklik önemli bişeyin habercisi olabiliyo demekki, bu arada maaşallah iremimizee
kızlar, sanırım ben eve tel. gelene kadar giremem artık, kendinize ve bebişlere iyi bakııın, öpüldünüz a.s. :gitme:
kızlar ya benim kuzum hepten tembel çıktı..yarım dönüyor tam dönemiyor..öyle ayağı kaldırdığımda falan da adım atmıyor..dimdik bekliyor..galiba çok dombili oldugu için kaldıramıyor popoyu..bir de sürekli kucakta gezmek istiyor taşıyamıyorum da artık..bugun de huysuzluğu tuttu..damakları kaşınıyor..ağzına ne sokacağını sasırdı..maske takayım diyorum şu domuz gribi muhabbetinden dolayı..maske falan bırakmıyor.çekip koparıyor..eşim de grip olmuş..bulaşacak diye de ödüm kopuyor..
Annesi kuzucugun anca adım atar tembel felan deme çocuga
benimkide dik duruyor tuttugum zaman ama adım felan yok
ve benimkide çok fazla kucakcı çocun poposunu yere koyamıyoruz desem yeridir
uyuturken bile kucakta dolaştırarak uyutuyoruz
yalnız olmadıgını duymak beni sevindirdi..burda okuduklarıma bakarak acaba benimki geri mi kaldı diye düşünmüştüm..kaydirigubbakcemile5