Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım elif in yeni doğduğunda olmuştu
dr bir çeşit mantar enf dedi
sadece bebeğin ağzından geçirebilisin ama seni birebir emiyorsa seninde göğsüne ilaç sürmen lazım sen tedbirini alıp dr a git canım sonra ilerlerse hiç bişey yiyip içemez yavrucak
saadetcim zeynepte bazen çok emdiği zaman ağzının kenarından azcık süt geliyo.meraklanma annesi önemli bişeyi yoktur.
işallah ağzındakide acı vermiyordur.geçer çabucak
canım banada çok saçma geldi bütün vitaminmi gidiyor saça.benca asya minyon bir kız olcak annesi üzülme.
maşallah ilaydamıza kocaman olmuş.evt getir malzemelrini burası türkiye neyazık ki bir türk olarak bunu diyorum.
ah canım inan okurken gösümün ucu sızladı.neden geçmiyoki ya.allah yardımcın olsun.
gecmiş olsun saadetcim inşallah cabucak iileşir kızında sen gibi olcak desene kitap gibi :)) ne azı canım maşallah ii senin kızın canım benm sen üzülme hemen iileşir irem üzmez annesini
ℂ⋆ ℂ⋆ ℂ⋆ ℂ⋆
ℂ⋆ ℂ⋆ ℂ⋆
ℂ⋆ ℂ⋆ ℂ⋆
ℂ⋆ ℂ⋆ ℂ⋆
ℂ⋆ ℂ⋆ ℂ⋆
ℂ⋆ ℂ⋆ ℂ⋆ ℂ⋆ ℂ⋆
nazan valla ne diyeceğimi bilemiyorum tek çözüm oydu onu da tosuncuk kabul etmio ((
naz gecmis olsun cnm..
soylenecek herseyi denemissin zaten..
ne yapilabilir bende bilemiyorum
sğlun kızlar.....
burda yazışırken öğlen eşimi aradım apar topar gel doktora götürelim iremi diyeee..
doktora götürmemek için direniyordum ama iyiki götürmüşümmm....şu lanaet domuz grbinden yavrumu kaç gün kusturdum götürmeyerekk ..
nese gttik doktora ağızındaki pamucakmışş..biberon ve emzik kullanan bebişlerde sık görülür dedi halbuki deli gibi dezenfekte ediyorum biberonunu emziğini pompayı...
olur dedii kendini üzme dedii..
nese yavrumun kusmasıda enfeksiyon kapmış bağırsak enfeksiyonu olmuşş ondan kusuyormuşş..ee bide ishale çevirdi köpüklü ve yapışkan sarımsı...
bgn kaç kere bez değiştirdim hatırlamıyorum..ilaçları verdi ilk 2 sini kullanmaya başladım bunlarla geçmezse diğerlerini dedi..oda geçmezse serum takarız falan dedi..inş onlara gerek kalmıycakk...
bu rahatsızlığından dolayıda yavrum az kg almış(ban göre) 7000kg 63 cm
ama doktor normal dedi tam ayına göre uygun dedii hatta espiri yaptı kitap gbi diye :))))
kızlar ya acil yardıma ihtiyacım var!!!
hala göğüs uçlarım kanıyo ve oğlum kan emince oluk oluk kan kusuyo ..
krem tavsiye etmeyin hepsini kullandım, sağ demeyin sağılan sütü içmiyo paşam biberon kullanmıyo...
göğüs slikonlarını eliyle alıp atıyo..
sıyırıcam artıkk, onca kreme rağmen hala damağıyla nasıl becerip çatlatıyo ve o küçücük çatlaktan onca kanı nasıl çekiyo aklım ermiyo.
sizin bildiğiniz başka bi çözüm var mı?tosuncuğum gelişimini bu durum etkiliyo diye çok üzülüyorum
sğlun kızlar.....
burda yazışırken öğlen eşimi aradım apar topar gel doktora götürelim iremi diyeee..
doktora götürmemek için direniyordum ama iyiki götürmüşümmm....şu lanaet domuz grbinden yavrumu kaç gün kusturdum götürmeyerekk ..
nese gttik doktora ağızındaki pamucakmışş..biberon ve emzik kullanan bebişlerde sık görülür dedi halbuki deli gibi dezenfekte ediyorum biberonunu emziğini pompayı...
nese yavrumun kusmasıda enfeksiyon kapmış bağırsak enfeksiyonu olmuşş ondan kusuyormuşş..ee bide ishale çevirdi köpüklü ve yapışkan sarımsı...
bgn kaç kere bez değiştirdim hatırlamıyorum..ilaçları verdi ilk 2 sini kullanmaya başladım bunlarla geçmezse diğerlerini dedi..oda geçmezse serum takarız falan dedi..inş onlara gerek kalmıycakk...
ama doktor normal dedi tam ayına göre uygun dedii hatta espiri yaptı kitap gbi diye :))))
cnm çoooooook geçmiş olsun kuzunaaa.kıyamam ben ona inş seruma gerek kalmazz.dua ederiz bebişin için...sende sıkma canını.kilosuda çok ii bence.sağlıklı olsun boşwerr:1hug:
ℂ⋆ ℂ⋆ ℂ⋆ ℂ⋆
ℂ⋆ ℂ⋆ ℂ⋆
ℂ⋆ ℂ⋆ ℂ⋆
ℂ⋆ ℂ⋆ ℂ⋆
ℂ⋆ ℂ⋆ ℂ⋆
ℂ⋆ ℂ⋆ ℂ⋆ ℂ⋆ ℂ⋆
ne gzl olmuş narencimmm....
ah ATAM seni bu günlerde de anmak varmışşş :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
kemiklerin sızlıyordurrr eminimm...
turkbayragi turkbayragi
canım biberonu deli gibi açken bile ya diliyle itiyo ya da damaklarının arasında sıkıyo malesef...
sağ göğsüm kanamıyodu bugün nasıl olduysa ondan da gelmiş bakıyorum görünürde yara da yok ama çok acıyolar küçücük bi yerden çeker dedi doktor.
sabah yatarak emziriyim keyif yapalım oğlumla dedim bi baktım burnundan kan damlıyo bi korktum. zorla bıraktırdım, aç olduğu için bastı çığlığı. peçeteyi göğsüme bastırdım pembemsi bi renk aldı. ne kadar üzülsemde rahatladım oğlumdan geliyo sandım bi an..
ee süt kanlı olunca midesi bulanıyo ve çıkarıyo, doktorda öyle olduğu için az kilo almış bu ay dedi:gitme:
kilosunda değilim ama ilerde zaten az alacaklar sütümde yararken böle olması üzüyo
sğlun kızlar.....
kıyamam ben dünürüme, geçmedi bi türlü ya. Acısıda büyük...ufff ya dua ediyorum canım inşallah geçer bir an önce. Memişlerine doya doya kavuşur benim tosbik damadım.
Canım çok geçmiş olsun İremciğe, seruma filan gerek kalmadan atlatır inşallah prenses.
ne gzl olmuş narencimmm....
ah ATAM seni bu günlerde de anmak varmışşş :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
kemiklerin sızlıyordurrr eminimm...
turkbayragi turkbayragi
ben en iyisi yarın bi daha doktora gideyim..sunabileceği bi çözüm yok ama umut kapısı:çok üzgünüm:
canım benim çok geçmiş olsun...inşallah hemencecik iyileşir iremimiz..
bizim cocukların şansına domuz gribiydi yok gdo idi..anneleri stresten kurtulamıyo. Rabbim korusun kuzucuklarımızı...
gecmis olsun ireme..
kilosuna boyunada masallh
cnm soğanı denedinmi..??*
ben öle geçirmiştimm..
UNUTMADIK UNUTTURMAYACAĞIZZZ..
RAHAT UYU ATAMMMturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
BENCEDEEEEturkbayragi
kıyamam ben dünürüme, geçmedi bi türlü ya. Acısıda büyük...ufff ya dua ediyorum canım inşallah geçer bir an önce. Memişlerine doya doya kavuşur benim tosbik damadım.
Canım çok geçmiş olsun İremciğe, seruma filan gerek kalmadan atlatır inşallah prenses.
saadetcim geçmiş olsun iyi ki gittin bak dr a
neyse şimdi ilaçları içince biraz toparlar gerek kalmaz öyle serum falan
sen dışarı çıkarmaya korkuyordun gelgör ki pis mikroplar geldi buldu bizim kızı
İyi akşamlar kızlar,ben uzun zamandır giremedim.Benim pıtırcıgım 5.ayına giricek bu ayın 15inde,boyu70cm kilo9 hazır meyve püresi yediriyordum ama bıraktım burda bazı arkadaşlar tavsiye etmemişlerdi hem pıtırcıgımda keyifle yemiyordu bide kızım gece çok uyanıyor gece maması yedirmemi söylemişlerdi onuda denedim ama yine uyanıp emmek istiyorcokacimcoook t.v'de doktor eger bebeklerinizin kgmı iyiyse her agladıgında emzirmeyin dedi ama benimki çok uyanıyor,2gündür emzik veriyorum almıyor biraz emiyor atıyor istemiyorum aslında emzik vermeyi ama napmam gereklifisfisfis
cnm maşallalh kızınaa.kilosu gayet iii..bebeğin ne kadar sürede emmek istior? bence emzir anne sütünden obez olmaz bebeğin merak etme..emziiğe gelince almazsa eğer yapcak bişey yok malesef.sıkıntı yapma bence insanlar emsin diye uğraşıyor.şükret cnm bence..a.s.