2009 Haziran Anneleri!!

Selam hepinize,
biz doktordan geldik...Ilaydamiz 67 cm. ve 7200 gram olmus...Hersey yolunda . son asimizi olduk , 1 yasina kadar artik asi yok ve ocak ayina kadar kontrol de yok...tam 6 aylik oldugu gün günde 1 sefer olmak üzere ek gidaya baslayacagiz...O tarih de türkiye de olacagimiz icin , ek gidalarini da buradan götürecegim, gdo olayindan sonra riske girmeyelim...

nasıl sevdmi cnm kızın..sade ve elmalısı varmış sanırım
ben daha almadım alacam da..iki çeşitten de alım yada..
b2 b12 vitaminleri varmış katkı mad. yok dio sitesine grdmdee..
varsada herşeyde var zatennn
canım ben sade aldım.. sade lışsın isitiyorum yoğrudun tadını yoğurt olraka alsın isitiyorum.. bir kereisnde bisküvili bir keresidne de kendim elmalı yaptım. ama tercim sade den yana..

herkese günaydınnn
mümine çok geçmiş olsun imş biran önce iiileşir yavrun
sibel canım çok teşekkür ederim cvbın için bende öğün atlıyıp veriim

canım saolasın 14:15 de drumuzzz
canım ben tam 25 kilo domates yaptım kabuklarını soydum kaynatıp kavanozladımmm
eylülde yaptım
5 kilo kadar fasulye attım deepfreeze e 5 kg kadar da kırmızı biber közleyip attım
her yaz yaparımmmmm

binnurcum ne fidesi tohumdan yetişiyo
tohumlarda toprak mahsülleri ofisinden türk tohumları genetiiği oynanmamışş
en azından dışardan alınandan dahaa az zararlıdır
hem gübre olarakda inek gübresi atılıyoooo

canım geçmiş olsun ben ıhlamurla ii ettim oğlumu tokken verdim hem uyku yapıyo hemen ilaca sarılmadım yaniiii

Canlarım günaydın..
Müminecim geçmiş olsun Azracığa, bir an önce iyileşir inşallah.
Semoş maşallah çatoşa koca adam olmuş yakışıklı.

günaydınlar
müminecim geçmiş olsun bir an önce iyileşir inşallah azramız
bizde cok çektik hastalıktan dün dr kontrolümüz vardı cok iyi dedi allah a şükür doktorumuz
herkese huzurlu bir gün diliyorum

canım çok geçmiş olsun
hastalanmasın minişlerimiz vallahi huyları değişiyor
elif hala atlatmış sayılmaz öksürük devam ediyor

mümine geçmiş olsun inş. çabucak iyileşir yavrum kıyamam ona

çook teşekkürler kızlar, çok zormuş anne olmak yaa, gece yalnız 2 saat uyudum, sabaha kadar kramp girdi kuzuma, sabah annanemizle dedemiz geldi, biraz rahatladım, ama yapıcak iş çok, yarın taşınıyorum sanırım bi hafta kadar giremem nete, hepinizi çok seviyorum, bana dua edin de kolayca halledeyim işleri :1hug:

Selam hepinize,
biz doktordan geldik...Ilaydamiz 67 cm. ve 7200 gram olmus...Hersey yolunda . son asimizi olduk , 1 yasina kadar artik asi yok ve ocak ayina kadar kontrol de yok...tam 6 aylik oldugu gün günde 1 sefer olmak üzere ek gidaya baslayacagiz...O tarih de türkiye de olacagimiz icin , ek gidalarini da buradan götürecegim, gdo olayindan sonra riske girmeyelim...

maşallah superisine nidacım, hep sağlıklı büyür tüm bebişlerimiz inşallah :nazar:

mümine geçmiş olsun cnm inş atlatır bebişin hemençççok zor gerçekten..
annenlerin gelmesi ii olmuş..yardımcı olurlar sana..

allah yardımcın olsun müminecim yeni evinize kolayca tasının ve huzurla oturun inşallah iiki gelmiş annengil selam söle kızına da tekrar gecmiş olsun cabucak iileşir kuzum inşallah

Selam hepinize,

maşallah cnm bebişine kocaman olmuş...biz daha 4.5 aylığız..büyüyolar bebişlerbi şekilde..
zaman akıp gidiyor..inşallah sağlıklı olurlar..ne kadar olurlarsa bu ülkedeee

kızlar ya acil yardıma ihtiyacım var!!!
hala göğüs uçlarım kanıyo ve oğlum kan emince oluk oluk kan kusuyo ..
krem tavsiye etmeyin hepsini kullandım, sağ demeyin sağılan sütü içmiyo paşam biberon kullanmıyo...
göğüs slikonlarını eliyle alıp atıyo..
sıyırıcam artıkk, onca kreme rağmen hala damağıyla nasıl becerip çatlatıyo ve o küçücük çatlaktan onca kanı nasıl çekiyo aklım ermiyo.
sizin bildiğiniz başka bi çözüm var mı?tosuncuğum gelişimini bu durum etkiliyo diye çok üzülüyorum

ayyy nazan cok kötü oldum ya okuyuncane kadar gçlü maşallah damagı cenesi sağıp uykusunda verebilirsin cnım zaten ek gıdaya başlıyorum ama böle de olmazki offf çok üzüldüm inan ama etkilemez herhalde gelişimini cünkü maşallahı var

slm hepinize kizlar...
alhannn sende buradasinn
minik melekten hic haber yok nerelerdesim,,
albumumuze arminimin son halini ekledim
simdi kasik mamsini yedi ama ortalik ve kendisi berbat durumda goturup yikiyim oglusu gelirim tekrar opuyoruz sizi

ayyy nazan cok kötü oldum ya okuyuncane kadar gçlü maşallah damagı cenesi sağıp uykusunda verebilirsin cnım zaten ek gıdaya başlıyorum ama böle de olmazki offf çok üzüldüm inan ama etkilemez herhalde gelişimini cünkü maşallahı var

canım biberonu deli gibi açken bile ya diliyle itiyo ya da damaklarının arasında sıkıyo malesef...
sağ göğsüm kanamıyodu bugün nasıl olduysa ondan da gelmiş bakıyorum görünürde yara da yok ama çok acıyolar küçücük bi yerden çeker dedi doktor.
sabah yatarak emziriyim keyif yapalım oğlumla dedim bi baktım burnundan kan damlıyo bi korktum. zorla bıraktırdım, aç olduğu için bastı çığlığı. peçeteyi göğsüme bastırdım pembemsi bi renk aldı. ne kadar üzülsemde rahatladım oğlumdan geliyo sandım bi an..
ee süt kanlı olunca midesi bulanıyo ve çıkarıyo, doktorda öyle olduğu için az kilo almış bu ay dedi:gitme:
kilosunda değilim ama ilerde zaten az alacaklar sütümde yararken böle olması üzüyo

merhaba hanımlar...
of bnm cnm sıkkın irem sütü içtikten sonra her içişinde olmasada arada çıkartması devam ediyor hala direk süt olarak çıkartıo hemen akabinde...gndü fazla içio fazlasını mı çıkarıo acaba
gece 140 150 içioo o zmn çıkartmıyooo..şu gripten doktora götrmemek için direniyorummm ama böle gderse pes etm sanırım offfff

arzucum senn kızın çıkartıodu ya hani akşam ve geceleride çıkartıyomuyduuu...

offff şu ağzındakiii o beyazlıkarda hani nokto halinde dyrdm ya..şimdi onlar patlamış açılmış genişlemiş gbii yniiii...
karaduttanda sürüommm acaba geçme aşamsındamı ki

saadetcim zeynepte bazen çok emdiği zaman ağzının kenarından azcık süt geliyo.meraklanma annesi önemli bişeyi yoktur.

işallah ağzındakide acı vermiyordur.geçer çabucak

kızlar ya bişeydicem.belki batil bi inanç ama asyanın saçları çok uzuyo.diyolarki yedikleri vitaminler saçaına gidiyomuş.saçlarını kes diyolar..dogrumudurkiiii

canım banada çok saçma geldi bütün vitaminmi gidiyor saça.benca asya minyon bir kız olcak annesi üzülme.
Selam hepinize,

maşallah ilaydamıza kocaman olmuş.evt getir malzemelrini burası türkiye neyazık ki bir türk olarak bunu diyorum.
kızlar ya acil yardıma ihtiyacım var!!!
hala göğüs uçlarım kanıyo ve oğlum kan emince oluk oluk kan kusuyo ..
krem tavsiye etmeyin hepsini kullandım, sağ demeyin sağılan sütü içmiyo paşam biberon kullanmıyo...
göğüs slikonlarını eliyle alıp atıyo..
sıyırıcam artıkk, onca kreme rağmen hala damağıyla nasıl becerip çatlatıyo ve o küçücük çatlaktan onca kanı nasıl çekiyo aklım ermiyo.
sizin bildiğiniz başka bi çözüm var mı?tosuncuğum gelişimini bu durum etkiliyo diye çok üzülüyorum

ah canım inan okurken gösümün ucu sızladı.neden geçmiyoki ya.allah yardımcın olsun.

ben dünle bugünü sölim sana istediğini sec
dün etli mantar sote pilav tursu vardı

bugünde kocişimin en sevdiği yemek etli nohut pilaav cacık var:)
ondan önceki günde yourt corbası ve biber dolması vardııı
hee tatlısız yemege oturmam birde :) ardına da cay

şimdi anladınmı canım niye habire kilo alıyorum :KK43:

naz gecmis olsun cnm..
soylenecek herseyi denemissin zaten..
ne yapilabilir bende bilemiyorum

ben dünle bugünü sölim sana istediğini sec
dün etli mantar sote pilav tursu vardı

bugünde kocişimin en sevdiği yemek etli nohut pilaav cacık var:)
ondan önceki günde yourt corbası ve biber dolması vardııı
hee tatlısız yemege oturmam birde :) ardına da cay

şimdi anladınmı canım niye habire kilo alıyorum :KK43:

ooo menüler güzelmiş
ama nohut turşu gaz yapmıyormu defneye. ben korkuyorum yemeğe dün taze barbunya yaptım yine gazlıydı kuzum.
mantarım yok.dolma yapabilirim.çorbada mercimek çorbası yapayım bari.yogurttu benim kociş yemiyor.zeyneple nasıl dolma yapacaksam bakalım.

sagol narencimma.s.

valla biz gazı 2 aylıkken atlattık ben yemek secmeden yedim alıştı gitti oda :)))

afiyet olsun fıstıgım

ya bi kadının ömrü mutfakta gecio ve hala ne yapayım die ömrümden gidio inan isim olsa kolay yapmaı aklıma yemek gelmio benmde benmki huysuz işte

valla biz gazı 2 aylıkken atlattık ben yemek secmeden yedim alıştı gitti oda :)))

afiyet olsun fıstıgım

ya bi kadının ömrü mutfakta gecio ve hala ne yapayım die ömrümden gidio inan isim olsa kolay yapmaı aklıma yemek gelmio benmde benmki huysuz işte

biz hala nurse harveys kullanıyoruz günde 1 kere inanırmısın.
birde erkek bebekleri gazlı olur derler.bizimki gazoz gibi mübarek.
bende artık dikkat etmicem alışsın

X