2009 Haziran Anneleri!!

günaydınlar
müminecim geçmiş olsun bir an önce iyileşir inşallah azramız
bizde cok çektik hastalıktan dün dr kontrolümüz vardı cok iyi dedi allah a şükür doktorumuz
herkese huzurlu bir gün diliyorum

iyi geceler herkesee,
malesef bebişim çok hasta oldu, burnu akıyo, ve çok fena kramp giriyo karnına kıvranıyo yavrum, umarım tüm bebişlerimiz huzurlu bi gece geçirir

canım çok geçmiş olsun
hastalanmasın minişlerimiz vallahi huyları değişiyor
elif hala atlatmış sayılmaz öksürük devam ediyor

gecmiş olsun ya kimin cocukları hastaysa yazık yavrularım zaten minicik burun delikleri var birde kapanıo nefes almaları nakadar zor oluyordur

gecmiş olsun ya kimin cocukları hastaysa yazık yavrularım zaten minicik burun delikleri var birde kapanıo nefes almaları nakadar zor oluyordur

aynen hayatım bir de bizimki emziğe alışkın burun kapalı ağız kapalı uyuyamıyo yavrucak
temizlemekten artık burnunu kaçırmazdı usandı kafasını kaçırır oldu

merhaba hanımlar...
of bnm cnm sıkkın irem sütü içtikten sonra her içişinde olmasada arada çıkartması devam ediyor hala direk süt olarak çıkartıo hemen akabinde...gndü fazla içio fazlasını mı çıkarıo acaba
gece 140 150 içioo o zmn çıkartmıyooo..şu gripten doktora götrmemek için direniyorummm ama böle gderse pes etm sanırım offfff

arzucum senn kızın çıkartıodu ya hani akşam ve geceleride çıkartıyomuyduuu...

herkese iyi sakin bir gün diliyorummmm
kızlar dün akşam kızımın muhallebisini yaptım.150cc kadar yedi.agzını kocaman kocaman açık yedi.şaşırdık kaldık.
ama sonraaaaa tatlı yedi diye bi iki damla su vereyim dedim.suyu hiç sevmiyo.bende içsn diye zorladımmmmafoldumben
sonra kızım bi kustu bi kustu.aman allahım hiç öyle kusan görmedim.o minicik migdeden nasıl çıktı.yatığı yerden agzından fışkırtarak 2-3 bardak dolusu çıkardı.tabi muhallebi çıktı.akşam 11de kızımı yıkamak zorunda kaldık.heryeri mahvoldu.çok üüzldüm valla.yıkadıkdan sonrada uyuttuk.çünkü hiç emmek istemiyo.sadece uyurken emiyo.o yüzden geceleri 4 saatte bi kalkmaya çalışıyorum.uykuluyken ii emiyo.
işte bizden haberler böyle.buda bana ders oldu bi daha zorlamak yokkkk:eek:lmaz:

merhaba hanımlar...
of bnm cnm sıkkın irem sütü içtikten sonra her içişinde olmasada arada çıkartması devam ediyor hala direk süt olarak çıkartıo hemen akabinde...gndü fazla içio fazlasını mı çıkarıo acaba
gece 140 150 içioo o zmn çıkartmıyooo..şu gripten doktora götrmemek için direniyorummm ama böle gderse pes etm sanırım offfff

arzucum senn kızın çıkartıodu ya hani akşam ve geceleride çıkartıyomuyduuu...

bizimki her emdiğini çıkartıyodu.dr gittik idrar enfeksiyonu çıktı ilaç kullandıkdan sonra kusması geçti canım.
irem fazlasını çıkarıyo olabilir.içtiğinin hepsini çıkarmıyosa.az bişey çıkıyosa fazlasını çıkarıyodur canımm

kızlar dün akşam kızımın muhallebisini yaptım.150cc kadar yedi.agzını kocaman kocaman açık yedi.şaşırdık kaldık.
ama sonraaaaa tatlı yedi diye bi iki damla su vereyim dedim.suyu hiç sevmiyo.bende içsn diye zorladımmmmafoldumben
sonra kızım bi kustu bi kustu.aman allahım hiç öyle kusan görmedim.o minicik migdeden nasıl çıktı.yatığı yerden agzından fışkırtarak 2-3 bardak dolusu çıkardı.tabi muhallebi çıktı.akşam 11de kızımı yıkamak zorunda kaldık.heryeri mahvoldu.çok üüzldüm valla.yıkadıkdan sonrada uyuttuk.çünkü hiç emmek istemiyo.sadece uyurken emiyo.o yüzden geceleri 4 saatte bi kalkmaya çalışıyorum.uykuluyken ii emiyo.
işte bizden haberler böyle.buda bana ders oldu bi daha zorlamak yokkkk:eek:lmaz:

canım su dan çok fazla gelmiştirr...ilk defa ek gıda olarak muhallebi verdysennn çok gelmiştir asyaya
anne sütünden sonra miğde yabancılamıştırrr

bizimki her emdiğini çıkartıyodu.dr gittik idrar enfeksiyonu çıktı ilaç kullandıkdan sonra kusması geçti canım.
irem fazlasını çıkarıyo olabilir.içtiğinin hepsini çıkarmıyosa.az bişey çıkıyosa fazlasını çıkarıyodur canımm

sğl cnmmm...

canım su dan çok fazla gelmiştirr...ilk defa ek gıda olarak muhallebi verdysennn çok gelmiştir asyaya
anne sütünden sonra miğde yabancılamıştırrr

muhallebiyi 3cü yiyişi onu severek yedi ama bence sudan oldu.suyu istemedi ben zorladım.agzından bi karış hava kadar fışkırttı şok oldum.hiç öyle bişey görmemiştim

sorma ya saadet yazık 10 aylıkmış 19 kiloooooo zavallıcık acıdım ya

bu arada sadece süt olarak cıkarıosa reflü olabilir mi acaba ama fışkırtarak kusmuosa problem yoktur fazlasını cıkarıodur canım merak etme dr bana sormuştu fıskırtıo mu die defne bir kere öle olmuştu ilça vermişti gecmişti

offff şu ağzındakiii o beyazlıkarda hani nokto halinde dyrdm ya..şimdi onlar patlamış açılmış genişlemiş gbii yniiii...
karaduttanda sürüommm acaba geçme aşamsındamı ki

sorma ya saadet yazık 10 aylıkmış 19 kiloooooo zavallıcık acıdım ya

bu arada sadece süt olarak cıkarıosa reflü olabilir mi acaba ama fışkırtarak kusmuosa problem yoktur fazlasını cıkarıodur canım merak etme dr bana sormuştu fıskırtıo mu die defne bir kere öle olmuştu ilça vermişti gecmişti

reflüsü yoktu cnm yeni olduysa blmyrm...
fışkırtarak kusmuyor hemen ağzının yanındannn çıkarıyooo

cnm 150 cc çok deilmi yaa..bence fazla olmuş çıkarmış.az ver bence cnmm..

bizde dr a gittik yoğurt,püreler,muhallebi verebilrmişim..birde hipp in organik mamasından günde 1 ,2 kez ..ama ben mamayı pek vermek istemiorum onun yerine ekgıda tercihim.
gerçi organik mama hipp.alman malı süper bi mamaymış.heryerdede yokmuş zaten.
gece yatarken veririm olmazsa gün içindede ekgıdalar..bizden böyle kızlar.
öyle yada böyle büyüyeecekler..ilerde ne kadar engelliyebilicez zararlı şeyleri yemelerini.
bence çok sakınmamak gerek.herşey kararında.etraf hormondan geçilmio.emziriyoruz sonuçta bakkaldaki ekmek bile kaç kişi elliyo..takılmayalım fazla ama tedbiriride elden bırakmıyalım

kızlar ya bişeydicem.belki batil bi inanç ama asyanın saçları çok uzuyo.diyolarki yedikleri vitaminler saçaına gidiyomuş.saçlarını kes diyolar..dogrumudurkiiii

offff şu ağzındakiii o beyazlıkarda hani nokto halinde dyrdm ya..şimdi onlar patlamış açılmış genişlemiş gbii yniiii...
karaduttanda sürüommm acaba geçme aşamsındamı ki

canım elif in yeni doğduğunda olmuştu
dr bir çeşit mantar enf dedi
sadece bebeğin ağzından geçirebilisin ama seni birebir emiyorsa seninde göğsüne ilaç sürmen lazım sen tedbirini alıp dr a git canım sonra ilerlerse hiç bişey yiyip içemez yavrucak

arzucum bu batıl inanç değil saçlarımızda canlı olduğu için vucudumuzda ki vitaminlerden besleniyo. vitamin eksikliği kansızlık saçların dökülmesine sebep oluyo...

arzucum bu batıl inanç değil saçlarımızda canlı olduğu için vucudumuzda ki vitaminlerden besleniyo. vitamin eksikliği kansızlık saçların dökülmesine sebep oluyo...

tamam onda hem fikirim.bideki vitaminlerden besleniyo az vitamin alırsak dükülüyo ama vücudumuza giren bütün vitaminde saça gitmez demi.yani bu çocuk kilo almıyo ya yediğinin hepsi saçına gidiyomuş.saçını kesmem gerekiyomuş.bana o saçma geldi.saçda alması gerektiği vitamini alıyodur bence.çocugun kilo almasına engel olurmu?

X