- 7 Mart 2009
- 1.551
- 15
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi geceler herkesee,
malesef bebişim çok hasta oldu, burnu akıyo, ve çok fena kramp giriyo karnına kıvranıyo yavrum, umarım tüm bebişlerimiz huzurlu bi gece geçirir
gecmiş olsun ya kimin cocukları hastaysa yazık yavrularım zaten minicik burun delikleri var birde kapanıo nefes almaları nakadar zor oluyordur
merhaba hanımlar...
of bnm cnm sıkkın irem sütü içtikten sonra her içişinde olmasada arada çıkartması devam ediyor hala direk süt olarak çıkartıo hemen akabinde...gndü fazla içio fazlasını mı çıkarıo acaba
gece 140 150 içioo o zmn çıkartmıyooo..şu gripten doktora götrmemek için direniyorummm ama böle gderse pes etm sanırım offfff
arzucum senn kızın çıkartıodu ya hani akşam ve geceleride çıkartıyomuyduuu...
herkese iyi sakin bir gün diliyorummmm
kızlar dün akşam kızımın muhallebisini yaptım.150cc kadar yedi.agzını kocaman kocaman açık yedi.şaşırdık kaldık.
ama sonraaaaa tatlı yedi diye bi iki damla su vereyim dedim.suyu hiç sevmiyo.bende içsn diye zorladımmmmafoldumben
sonra kızım bi kustu bi kustu.aman allahım hiç öyle kusan görmedim.o minicik migdeden nasıl çıktı.yatığı yerden agzından fışkırtarak 2-3 bardak dolusu çıkardı.tabi muhallebi çıktı.akşam 11de kızımı yıkamak zorunda kaldık.heryeri mahvoldu.çok üüzldüm valla.yıkadıkdan sonrada uyuttuk.çünkü hiç emmek istemiyo.sadece uyurken emiyo.o yüzden geceleri 4 saatte bi kalkmaya çalışıyorum.uykuluyken ii emiyo.
işte bizden haberler böyle.buda bana ders oldu bi daha zorlamak yokkkklmaz:
bizimki her emdiğini çıkartıyodu.dr gittik idrar enfeksiyonu çıktı ilaç kullandıkdan sonra kusması geçti canım.
irem fazlasını çıkarıyo olabilir.içtiğinin hepsini çıkarmıyosa.az bişey çıkıyosa fazlasını çıkarıyodur canımm
canım su dan çok fazla gelmiştirr...ilk defa ek gıda olarak muhallebi verdysennn çok gelmiştir asyaya
anne sütünden sonra miğde yabancılamıştırrr
sorma ya saadet yazık 10 aylıkmış 19 kiloooooo zavallıcık acıdım ya
bu arada sadece süt olarak cıkarıosa reflü olabilir mi acaba ama fışkırtarak kusmuosa problem yoktur fazlasını cıkarıodur canım merak etme dr bana sormuştu fıskırtıo mu die defne bir kere öle olmuştu ilça vermişti gecmişti
herkese iyi sakin bir gün diliyorummmm
kızlar dün akşam kızımın muhallebisini yaptım.150cc kadar yedi.agzını kocaman kocaman açık yedi.şaşırdık kaldık.
ama sonraaaaa tatlı yedi diye bi iki damla su vereyim dedim.suyu hiç sevmiyo.bende içsn diye zorladımmmmafoldumben
sonra kızım bi kustu bi kustu.aman allahım hiç öyle kusan görmedim.o minicik migdeden nasıl çıktı.yatığı yerden agzından fışkırtarak 2-3 bardak dolusu çıkardı.tabi muhallebi çıktı.akşam 11de kızımı yıkamak zorunda kaldık.heryeri mahvoldu.çok üüzldüm valla.yıkadıkdan sonrada uyuttuk.çünkü hiç emmek istemiyo.sadece uyurken emiyo.o yüzden geceleri 4 saatte bi kalkmaya çalışıyorum.uykuluyken ii emiyo.
işte bizden haberler böyle.buda bana ders oldu bi daha zorlamak yokkkklmaz:
offff şu ağzındakiii o beyazlıkarda hani nokto halinde dyrdm ya..şimdi onlar patlamış açılmış genişlemiş gbii yniiii...
karaduttanda sürüommm acaba geçme aşamsındamı ki
arzucum bu batıl inanç değil saçlarımızda canlı olduğu için vucudumuzda ki vitaminlerden besleniyo. vitamin eksikliği kansızlık saçların dökülmesine sebep oluyo...