- 10 Mayıs 2008
- 2.193
- 1
geçmiş olsun tekrardan müminecim acil şialar diliyorum..köşe takımınızıda güle güle kullanın
kocaman olmuş çato bey semoşum...
cnm süt bezesidir onlar çato tam bitiremiyorsa sütü ondan oluodur..sağsan kalan sütü olmaz bence..
dediğiniz gibi canım herşeyde var evde hazırlarız sebze meyve pürelerini çorbalarını diyoruz ama sanki onlar sağlıklı mı
su bile hazır kullanıyoruzzz yakında ondanda çıkar bşyler...
nesil kötüye gidiooo
allah yardımcımız olsunnn
ben bu gdo ile ilgili sağlık bakanlığına mail atıcam hergun.hiç üşenmem ben böyle şeylere.bence bırlık olup mama firmaların yerıne sağlık bakanlığını mail bomabasına tutmalıyız sonuçta bunlara izin verıp göz yumanlar onlar.
iyi geceler herkesee,
malesef bebişim çok hasta oldu, burnu akıyo, ve çok fena kramp giriyo karnına kıvranıyo yavrum, umarım tüm bebişlerimiz huzurlu bi gece geçirir
geçmiş olsun tekrardan müminecim acil şialar diliyorum..köşe takımınızıda güle güle kullanın
kocaman olmuş çato bey semoşum...
cnm süt bezesidir onlar çato tam bitiremiyorsa sütü ondan oluodur..sağsan kalan sütü olmaz bence..
dediğiniz gibi canım herşeyde var evde hazırlarız sebze meyve pürelerini çorbalarını diyoruz ama sanki onlar sağlıklı mı
su bile hazır kullanıyoruzzz yakında ondanda çıkar bşyler...
nesil kötüye gidiooo
allah yardımcımız olsunnn
iyi geceler herkesee,
malesef bebişim çok hasta oldu, burnu akıyo, ve çok fena kramp giriyo karnına kıvranıyo yavrum, umarım tüm bebişlerimiz huzurlu bi gece geçirir
ohh semoşş büyütmüşünn çetoyuu
bence hiç bişi çözüm değil memleketten gelen sebzenin fidesi nerden geliyor
ben düşün düşün işin içinden çıkamadım
iki yolu var artık yapabildiğince kendin yapıcan yapamadığna göz yumucann
yada bebeğni suyla berslic en en katkısızz
kızlar merhaba
bizim bilgisayarda problem oldu 2 gündür giremedim siteye
şu gdo muhabbetini dinledim sabah kanal d de
örneğin mısırın üzerine eskiden böcek olmasın diye sıkılan böcek ilacının mısırın genlerine işlenmesiyle
mısır kendi ilacını kendi üretiyor
bizde o mısırı ve türevlerini yiyerek onu vücudumuza alıyoruz
biz insanoğlu böcekten daha büyük bir varlık olduğumuzdan bizi etkilemiormuş ancak bunların
yıllarca tüketilmesiyle vücuttaki birikimlerinin etkisi henüz bilinmiyor denildi
bu gdo son zamanda yapılan bişey değil 1996 da başlanmış kullanılmaya
o zamandan beri kullanılıyormuş ilk domates ile başlamış bunu mısır soya takip etmiş ve çok fazla üründe kullanmıyorlarmış
sağolun kızlar, inşallah çabucak iyileşir kızım, yaz gelse de rahat etsek diyorum artık
semacım maşallah oğluşuna, kocaman adam oldu , inş. kontrolünüz de iyi geçer, yazın bize de kayınvalidemler yollar sebze, ama kışın problem, annem geliyo sabaha antalyadan, domatesleri ona ısmarladım, rondodan geçirip buzluğa atıcam artık :hulya:
ohh semoşş büyütmüşünn çetoyuu
bence hiç bişi çözüm değil memleketten gelen sebzenin fidesi nerden geliyor
ben düşün düşün işin içinden çıkamadım
iki yolu var artık yapabildiğince kendin yapıcan yapamadığna göz yumucann
yada bebeğni suyla berslic en en katkısızz
iyi geceler herkesee,
canım çatomuz büyümüş maşaallahhhhcanım saolasın 14:15 de drumuzzz
canım ben tam 25 kilo domates yaptım kabuklarını soydum kaynatıp kavanozladımmm
eylülde yaptım
5 kilo kadar fasulye attım deepfreeze e 5 kg kadar da kırmızı biber közleyip attım
her yaz yaparımmmmm
binnurcum ne fidesi tohumdan yetişiyo
tohumlarda toprak mahsülleri ofisinden türk tohumları genetiiği oynanmamışş
en azından dışardan alınandan dahaa az zararlıdır
hem gübre olarakda inek gübresi atılıyoooo
canım geçmiş olsun ben ıhlamurla ii ettim oğlumu tokken verdim hem uyku yapıyo hemen ilaca sarılmadım yaniiii